رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
عضو مجلس خبرگان رهبری:

مهم‌ترین ویژگی شهید رئیسی ولایت‌مداری و خدمت‌گزاری بود

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: مهم‌ترین شاخصه‌های عملی شهید رئیسی، ولایت‌مداری و خدمت‌گزاری به مردم بود و مطیع بودن در برابر ولایت و پیروی از رهنمودهای رهبری باید در تمام نهادها و ادارات، بازارها و حوزه‌های علمیه تبیین شود.

آیت‌الله غلامرضا مقیسه در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس» با توجه به سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت اظهار کرد: خدمات خستگی‌ناپذیری که شهید رئیسی در سه سال ریاست‌جمهوری خود به مردم ارائه داد، نتیجه ایمان عمیق او به خدا، تقوای الهی و اخلاق و اخلاص بی‌نظیر او بود.

وی افزود: ما نیز باید سعی کنیم با اخلاق و سعه‌صدر در خدمت به مردم باشیم و هدف‌مان باید خدمت‌رسانی به جامعه باشد، نه تعریف و تمجید از خود که باید تمام تلاش‌مان را بکنیم تا همچون شهید رئیسی به فکر مشکلات مردم باشیم و در مسیر خدمت به آنان گام برداریم و به این ترتیب، می‌توانیم ادامه‌دهنده واقعی راه ایشان باشیم.

امام جمعه سبزوار بیان کرد: شهادت شهید رئیسی پیام مهمی برای همه ما دارد که این پیام به ما یادآوری می‌کند که در مسیر دفاع از ارزش‌های انقلاب، ولایت و خدمت به مردم، باید تا آخرین لحظه ایستادگی کنیم.

مقیسه خاطرنشان کرد: این پیام به تمامی مسئولان کشور منتقل می‌شود که خدمت‌رسانی به مردم نباید تنها محدود به ساعات اداری باشد. شهید رئیسی حتی در روزهای جمعه، سفرهای استانی خود را انجام می‌داد و در ایام تعطیلات هم به فکر خدمت به مردم بود.

وی تصریح کرد: اگر تمامی مسئولان دست به دست هم دهند و این افکار را در عمل پیاده کنند و خدمت‌رسانی به مردم را محدود به ساعات اداری نکنند، می‌توانند مشکلات مردم را در هر زمانی رفع کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: سیره عملی شهید رئیسی به ما یادآوری می‌کند که اگر بخواهیم ذخیره‌ای خوب برای قیامت خود داشته باشیم و در دل مردم عزتی و محبتی پایدار بسازیم، باید با اخلاص در خدمت به آنان باشیم که بتوانیم شخصیتی ماندگار در تاریخ کشور خود شویم.

مقیسه ادامه داد: شهید رئیسی نیز در مسیر شهید بهشتی قدم برمی‌داشت و در دوران ریاست جمهوری‌اش خدمات ارزشمندی انجام داد. پیش از آن، در قوه قضائیه و آستان قدس، کارهای بسیار خوبی انجام داده بود و در دوران ریاست‌جمهوری سه ساله‌اش نیز پروژه‌های مهمی را راه‌اندازی کرد که از جمله کارخانه نیشکر هفت‌تپه در خوزستان که در حال حاضر کارگرانی که بیکار شده بودند، به فعالیت مشغول شدند. این کارخانه از زمان قبل از انقلاب فعال بود و متأسفانه در دهه‌های بعد دچار رکود شده بود.

وی خاطرنشان کرد: تلاش‌هایی که شهید رئیسی و همفکرانش انجام دادند، به دلیل داشتن ایمان و انگیزه الهی ماندگار شد. خداوند به کارهایی که برای او انجام می‌شود، برکت می‌دهد و این خدمات در تاریخ باقی می‌ماند. در واقع، هر چه کارهایمان را با نیت الهی انجام دهیم، اثرات مثبتی به همراه خواهد داشت.

مقیسه بیان کرد: این روحیه خدمتگزاری ناشی از اعتقاد و اخلاص در مسیر خدمت به خداوند است. هرچه توجه و اراده یک مسئول برای خدمت به مردم و خداوند بیشتر باشد، روحیه خدمتگزاری در او قوی‌تر می‌شود. چنین شخصی انگیزه‌ای برای مواجهه با مشکلات پیدا می‌کند و آماده است تا زخم‌های زمانه را بشنود و تحمل کند، زیرا تمامی تلاش‌هایش را برای خداوند انجام می‌دهد.

انتهای خبر/

1404-02-30 14:00 شماره خبر : 11474

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار