رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
مدیر تعلیم و تربیت بسیج صالح‌آباد خبر داد:

خانواده قرآن‌محور؛ بنیانی بر ایمان، اخلاق و آرامش

مدیر تعلیم و تربیت بسیج صالح آباد گفت: خانواده قرآن‌محور، خانواده‌ای است که در آن به قرآن عمل شود. وقتی عمل به قرآن تحقق یابد، ادب، احترام، توحید، خدامحوری و اخلاق‌مداری در چنین خانواده‌ای جاری خواهد شد.

حجت‌الاسلام رضا شاه‌حسینی، مدیر تعلیم و تربیت بسیج صالح‌آباد در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، در آستانه برگزاری مسابقات سراسری قرآن بسیج افزود: سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج در حال ثبت نام است. این دوره از ۲۰ اردیبهشت تا ۳۱ خرداد ماه ادامه دارد. 

شاه‌حسینی اظهار داشت: پس از این مرحله، مسابقات در مرحله حوزه‌ای (بین المساجد) برگزار می‌شود و برگزیدگان به ترتیب به مراحل شهرستانی، استانی و کشوری راه می‌یابند.  

مدیر تعلیم و تربیت بسیج صالح‌آباد اشاره کرد: این دوره در ۲۲ رشته در دو بخش آوایی (مانند قرائت، اذان و دعاخوانی) و مفاهیم (تفسیر، نهج‌البلاغه و حفظ) طراحی شده است. شرکت برای همه رده‌های سنی از خردسالان (با حفظ ۶ سوره کوتاه) تا بزرگسالان امکانپذیر است.  

شاه‌حسینی گفت: هدف ما ترویج سبک زندگی قرآنی و تقویت پیوند مردم با مفاهیم دینی است. ان‌شاءالله این حرکت، گامی در جهت خدمت به قرآن و عترت باشد.

وی بیان داشت: قرآن کریم به عنوان یگانه معجزه پیامبر اکرم (ص)، بزرگ‌ترین و مستحکم‌ترین کتاب آسمانی از لحاظ روایت و اعجاز، تنها در صورتی می‌تواند محور اصلی تربیت در خانواده قرار گیرد که فضای خانواده، فضایی تربیتی باشد.

شاه‌حسینی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) که فرمودند؛ تعداد فرزندان، تربیت را سخت نمی‌کند، اظهار داشت: تعدد انسان‌ها، تربیت را دشوار نمی‌سازد، به شرط آنکه فضا، فضای تربیتی باشد؛ بنابراین اگر می‌خواهیم قرآن محور اصلی تربیت در خانواده شود، باید فضای خانواده، قرآنی گردد.

وی اشاره نمود: در تمام لایه‌های استفاده از قرآن، اعم از تلاوت، آموزش، فهم مفاهیم و عمل به آیات، باید قرآن محور باشد. اگر این امر محقق شود، قرآن کریم به‌عنوان اساس تربیت در خانواده تثبیت خواهد شد.

مدیر تعلیم و تربیت بسیج صالح‌آباد بیان داشت: خانواده قرآن‌محور، خانواده‌ای است که در آن به قرآن عمل شود. وقتی عمل به قرآن تحقق یابد، ادب، احترام، توحید، خدامحوری و اخلاق‌مداری در چنین خانواده‌ای جاری خواهد شد. این ویژگی‌های اساسی، آینده فرزندان را به گونه‌ای شکل می‌دهد که ان‌شاءالله انسان‌های تأثیرگذاری در جامعه خواهند بود.

وی افزود: قرآن یک کتاب اجتماعی است و دستورات آن نیز جنبه اجتماعی دارد. این امر سبب می‌شود افرادی که در خانواده‌های قرآن‌محور پرورش می‌یابند، نه‌تنها به فکر خود، بلکه به خانواده، محله، شهر، روستا، کشور و حتی دنیای خود خدمت‌رسانی کنند.

شاه‌حسینی در پایان تأکید کرد: برای مقابله با فضای نامناسب مجازی و فرهنگ‌های غیردینی، باید سه نهاد اصلی تربیت، یعنی خانواده، مسجد و مدرسه، به قرآن متعهد شوند. اگر تعلیم، تلاوت، فهم و عمل به قرآن در این سه نهاد نهادینه شود، قطعاً تربیت قرآنی می‌تواند در برابر فرهنگ‌های بیگانه و فضای مجازی ناسالم ایستادگی کند.

انتهای خبر/ 
 
 

1404-02-31 14:00 شماره خبر : 11491

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار