
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربتحیدریه مهمترین اولویت شبکه آبرسانی را هوشمندسازی عنوان کرد و گفت: این پروژه بر اساس ظرفیتی که در شبکه تولید، انتقال و توزیع وجود دارد در مناطق مختلف این شهر اجرا میشود.
علیرضا عباسی در گفتگوی تفصیلی با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اظهار کرد: پروژههای افتتاحی و در دست اقدام آب و فاصلاب در این خطه در مسیری برنامهریزی شده و شاه کلید اجرا و تأمین اعتبار تمام پروژهها پیگیری بود که سال ۱۴۰۰، اعتبارات ملی شهر تربتحیدریه تمدید شد.
وی تصریح کرد: این درحالی بود که در طرح قبلی ۱۰ ساله اهداف پروژه محقق نشده بود و در جلسات مختلفی که در سطح استان و کشور برگزار شد این موضوع را شاخص کردیم و در نهایت اعتبارات ملی تا سال ۱۴۰۳ تمدید و همین امر باعث شد که ارتقای خوبی در زیرساختهای تولید و انتقال آب داشتهباشیم.
عباسی مجموع اعتبارات در حوزه آب و فاضلاب تا سال ۱۴۰۳ را ۲۷۱ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: از این میزان ۱۷۱ میلیارد تومان در حوزه تولید، تأمین و انتقال آب و ۱۰۰ میلیارد تومان در حوزه فاضلاب برای تصفیهخانه فاضلاب شماره دو واقع در شهرک ولیعصر (عج) اختصاص یافته است، در عین حال اعتباراتی که توسط سرمایهگذار در تصفیهخانه شهرک هزینه میشود جدای اعتبارات دولتی است.
مدیرعامل شرکت آبفای تربتحیدریه یکی از مهمترین اقدامات طی دو سال اخیر این شرکت را تأمین آب شرب پایدار عنوان کرد و گفت: علیرغم تأخیر در اجرا، خوشبختانه با تأمین اعتبار پروژه حفر چهار حلقه چاه در جعفرآباد، این پروژه به بیش از ۹۵ درصد رسیده و تا انتهای سال به بهرهبرداری میرسد.
عباسی، دومین اقدام در تأمین آب را ارتقای خطوط انتقال عنوان کرد و گفت: سال گذشته 2 هزار و 500 متر لوله ۶۰۰ چدنی خط انتقال از مسیر کاجدرخت اجرا شد و امسال در ادامه همان مسیر یکهزار و 500 متر لوله چدنی ۶۰۰ به مرحله اجرا رسیده و در حال واگذاری به پیمانکار است.
مدیرعامل شرکت آبفای تربتحیدریه با اشاره به تقویت ایستگاههای پمپاژ آب، این پروژه را در راستای تأمین آب شرب پایدار ضروری عنوان کرد و گفت: با توجه به افزایش ظرفیت خطوط انتقال از پائین دست، باید ایستگاههای پمپاژ تقویت شود، بنابراین ایستگاههای کاجدرخت و ثامن در حال ارتقا و ظرف چندماه آینده عملیاتی و توان تأمین آب نیز افزایش مییابد.
زونبندی شبکه توزیع نخستین گام هوشمندسازی
مدیرعامل شرکت آبفای تربتحیدریه بیان کرد: هر دستگاهی باید به سمت مسائل روز و علمی حرکت کند و اکنون نیاز آب و فاضلاب روی هوشمندسازی است، بنابراین مطالعات شبکه توزیع را نهایی و مسیر را مشخص کردیم که با تأمین اعتبار ۷ میلیارد تومان در حوزه ستادی قطعاً نتایج آن در سال آینده مشهود خواهد بود.
وی مهمترین اولویت شبکه آبرسانی را هوشمندسازی عنوان کرد و گفت: این پروژه براساس ظرفیتی که در شبکه تولید، انتقال و توزیع وجود دارد برای ممانعت از هدر رفت و توزیع عادله و مدیریت اتفاقات در مناطق مختلف شهر اجرا میشود.
عباسی در پیوند با هوشمندسازی گفت: با هوشمندسازی شبکه آبرسانی وضعیت شبکه به لحاظ فشار، اتفاقات و توزیع عادلانه آب در لحظه به واسطه هوشمندسازی دریافت میشود و نیروی انسانی فقط ناظر است و نیاز به دخالت به حداقل ممکن میرسد.
عباسی مهمترین فاز هوشمندسازی را اجرای طرح زمانبندی عنوان کرد و افزود: فاز نخست طرح زونبندی شبکه توزیع که در بلوار بهشتی مراحل نهایی خود را طی میکند، تا پایان سال وارد مدار بهرهبرداری میشود.
وی در تشریح فاز دوم این طرح گفت: فاز دوم زونبندی از بولوار خرمشهر تا میدان آزادگان با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان است که در مرحله انتخاب پیمانکار است.
عباسی در خصوص اجرای فاز سوم زونبندی تصریح کرد: اصلاح خط انتقال بولوار شهید باهنر توسط یک شرکت دانشبنیان در حال مطالعه است تا در صورت امکان با هزینه کمتری ایرادات برطرف شود، اما در غیر این صورت فاز سوم زونبندی در این نقطه از شهر اجرا خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آبفای تربتحیدریه افزایش ظرفیت ذخیرهسازی را از دیگر اقدامات مهم تأمین آب این شهر عنوان کرد و گفت: ظرفیت ذخیرهسازی در این شهر پایین بود و اکنون احداث مخزن ۵ هزار مترمکعبی در دستور کار قرار گرفته و زمین تحویل پیمانکار شده است.
عباسی اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدامات حفظ وضعیت موجود است که با جابجایی ۱۰ حلقه چاه انجام میشود تا توان تولید فعلی حفظ شود.
وی دیگر اقدام در افزایش تأمین آب در شهر تربتحیدریه را اصلاح خط انتقال و احداث چاهها در بهارستان برشمرد و افزود: این پروژه ظرف مدت سه ماه تا قبل از سال به بهرهبرداری میرسد که ۳۰ لیتر بر ثانیه به توان تأمین آب افزوده میشود.
مدیرعامل ضرکت آبفای تربتحیدریه بیان کرد: در کنار پروژههای تأمین آب پروژههای برقرسانی نیز باید انجام شود که چاه شماره ۶ بهارستان، رزگ، بایگ انجام شده و همچنین برقرسانی به پروژه کیفیسازی اب شهر رباط سنگ و درخت سنجد در حال انجام است.
عباسی مجموع اعتبارات برای هوشمندسازی شبکه و تأسیسات آبرسانی را ۷ میلیارد تومان اعلام کرد.
۳ پروژه فعال تصفیهخانه فاضلاب در تربتحیدریه
مدیرعامل شرکت آبفای تربتحیدریه با اشاره به اینکه از معدود شهرستانهای استان هستیم که سه پروژه فعال همزمان در حوزه فاضلاب دارد، گفت: مرحله دوم تصفیهخانه شماره یک در دست احداث است که تکمیل آن نیازمند ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار است و توسط سرمایهگذار در حال انجام است و با پایان این پروژه، تولید پساب دو برابر میشود.
عباسی افزود: تصفیهخانه فاضلاب شهرک ولیعصر(عج) با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان در دست احداث است و همچنین احداث تصفیهخانه شهر نسر با اعتبار ۲۸ میلیارد تومان اغاز شده است.
وی با بیان اینکه طی دو سال اخیر ۳۵ کیلومتر فاضلاب در این شهر اجرا شده، افزود: تمرکز فاضلاب روی بخش مرکزی شهر است و سال گذشته به فرمانداری اعلام کردیم، محلاتی مثل گلچین، کاشانی، خیربن، مهرآوران، عدالت، رضاشهر و امام رضا (ع) که سالیان متمادی هزینه از آنها گرفته و کاری انجام نشدهبود.
عباسی در خصوص نارضایتی شهروندان از کندهکاریهای فاضلاب، گفت: ما اطلاع کامل داریم که اجرای فاضلاب خسارت هم به بار میآورد، از جمله حفاریها که قطعاً زحماتی برای مردم دارد، بنابراین ضمن عذرخواهی از مردم تمام تلاش ما با مجموعه شهرداری و شرکت سرمایهگذار و مرتبطان این است که این خسارات به حداقل ممکن برسد.
پروژههای روستایی با اعتبار ۱۲۸ میلیارد تومان
مدیرعامل شرکت آبفای تربتحیدریه در خصوص پروژههای روستایی در این منطقه گفت: ۱۴روستا شناسایی شده که در طرح محرومیتزدایی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) قرار گرفته و با صرف اعتبار ۱۲۸ میلیارد تومان عملیات اجرایی آن سال آینده به شرط تأمین اعتبار آغاز میشود.
عباسی در پایان گفت: سال گذشته خیران ۳۰ کیلومتر شبکه و خطوط انتقال را با اعتبار ۲ میلیارد تومان به انجام رساندند.
انتهای خبر/
- سرمایههای سرگردان باید به سمت تولید هدایت شود
- مراسم عزاداری باید مستقل از آیینهای ملی باشد
- ثبت بهار و حرم با لنز هنرمندان
- وحدت اسلامی؛ درس ماندگار حضرت علی(ع)
- ۱۲ فروردین؛ نماد پیوند اسلام و اراده ملت
- اجرای پویش«نه به تصادف»؛کاهش حوادث طرقبه شاندیز
- بزرگترین خط تولید تیرآهن شرق کشور در نیشابور
- بلاگرها، تریبونی برای فریادهای بیپاسخ غزه
- جمهوری اسلامی دین و دنیا به ما میدهد
- سال علوی فرصتی برای تحقق جامعه علوی
- مرگ خانواده ۴نفره بر اثر گاز گرفتگی
- افتتاح پروژههای تجمیعی شهرک صنعتی خیام نیشابور
- فردوسی پیونددهنده هویت ایران و اسلامی
- انگور بهاره، معجزه گلخانههای خلیلآباد
- معافیتهای مالیاتی حقوق و دستمزد در سال ۱۴۰۴
- مسیر تربتحیدریه به بایگ قربانی کمبودها و کاستیها
- از چالش ناترازی تا الگویی در انرژی خورشیدی
- سفر حدود یک میلیون مسافر به طرقبه شاندیز
- راهپیمایی مردم نیشابور در حمایت از غزه
- نماز عید فطر در مصلی نماز جمعه سبزوار
- شاعری که حرفهایش در گوش تاریخ طنینانداز است
- شوراها رکن چهارم نظام هستند
- تبدیل ۱۷۵۰ سند عادی به رسمی در کاشمر
- مردم کاشمر از معاملات غیررسمی اجتناب کنند
- شهدا با جانفشانی مسیر حق را هموار کردند
- امنیت امروز کشور مرهون نیروهای مسلح است
- شهید تازه تفحصشده گناباد پنجشنبه تشییع میشود
- جذب ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در بسیج
- الزام مدیران به پیشگیری از مواد مخدر
- پروازهای فرودگاه شهدای گناباد مجدداً آغاز شد
- کتابهای کنگره شهدای تربتحیدریه رونمایی میشود
- ودیعه سنگین، جیب خالی؛ دردهای مستأجران
- پیشبینی برداشت 4000 تن گندم در خواف
- جشنواره ملی شعر انقلاب با حضور شاعران برجسته
- سکوت مسلمانان در مسئله غزه هیچگونه توجیهی ندارد
- تعمیرات اساسی شرکت نفت و گاز شرق
- ضرورت تقویت روایت رسانهای جبهه مقاومت
- کسبوکارهای خرد؛ گروگان فروشگاههای بزرگ
- آغاز عملیات اجرایی ۳۰۰واحد مسکونی کارکنان ارتش سبزوار
- خیر قوچانی ۸۰۰ نهال در روستاهای زادگاهش کاشت
- سکوت در برابر جنایات بشری گناهی نابخشودنی است
- نیشابور پیشتاز و رکورددار پهلوانی در تاریخ ایران
- انگورهای گلخانهای انقلاب کشاورزی خلیلآباد
- ارتش و سپاه بازوی اقتدار کشور هستند
- خطای محاسباتی آمریکا در برخورد با ایران
- رفع بحران آب نیازمند اقدام جدی است
- نیشابور میزبان جشنواره مینی بسکتبال منطقه شرق کشور
- ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند
- دشمنان پیشرفتهای ما را برنمیتابند؛ مردم بصیرند
- مذاکرات باید در محدوده هستهای بماند
- مشاهده بیشتر

