درباره نویسنده
وزیر امورخارجه تأکید کرد:
گسترش همکاریهای اقتصادی کشورهای عضو اکو

وزیر امور خارجه ایران گفت: تقویت بیشتر اکو و گسترش همکاریهای اقتصادی مورد تأکید است و اجلاس سازمان همکاری اقتصادی (اکو) فرصتی مهم برای تبادلنظر در این خصوص است.
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری «صبح توس» به نقل از ایرنا، سید عباس عراقچی روز سهشنبه در بیست و هشتمین اجلاس شورای وزیران امور خارجه کشورهای عضو اکو در مشهد اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در یک سال گذشته ریاست دورهای سازمان اکو را عهدهدار بوده و با جدیت اهتمام خود را بر پیشبرد اهداف مهم این سازمان بزرگ منطقهای در راستای توسعه وفاق و تعالی مردم منطقه و اکو معطوف داشته است.
وی بابیان اینکه تقویت بیشتر اکو و گسترش همکاریهای اقتصادی مورد تأکید است و اجلاس سازمان همکاری اقتصادی (اکو) فرصتی مهم برای تبادلنظر در این خصوص است، افزود: این نشست فرصتی است تا با همتایان خود از کشورهای عضو و دبیر کل اکو آخرین تحولات سازمان را مورد تبادلنظر قرار دهیم.
وزیر امور خارجه ایران گفت: خراسان رضوی علاوه بر جاذبههای طبیعی دارای ظرفیتهای فراوان اقتصادی، تجاری، گردشگری، کشاورزی، ملی و منطقهای است و امید است وزیران امور خارجه کشورهای عضو اکو در مدت اقامت در مشهد شاهد بخشی از این ظرفیتها باشند.
عراقچی افزود: همسایگی خراسان رضوی با ترکمنستان و افغانستان و نقش کلیدی در اتصال کشورهای محصور در خشکی آسیای مرکزی با آبهای آزادی در جنوب ایران بر اهمیت این استان افزوده است.
وی ادامه داد: این اجلاس فرصتی برای رایزنی در خصوص تحولات منطقهای و جهانی است، بیش از یک سال است در منطقه و جهان شاهد جنایات افسارگسیخته و وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و لبنان هستیم و در روزهای اخیر و پس از آتشبس در لبنان نیز شاهد تحرکات گروههای تکفیری با حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی هستیم که نیازمند هوشیاری کشورهای منطقه و واکنش مؤثر و فوری جهانی است.
وزیر امور خارجه گفت: امروز در نشست اصلی وزیران امور خارجه اکو در خصوص راههای تقویت بیشتر سازمان اکو و تقویت همکاریهای اقتصادی نیز تبادلنظر میشود.
برگزاری بیست و هشتمین نشست وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در مشهد، برای روزهای ۱۲ و ۱۳ آذر با حضور ۲۰ هیأت خارجی برنامهریزیشده است.
اکو یک سازمان منطقهای دولتی محسوب میشود که سال ۱۹۶۴ از سوی ایران، پاکستان و ترکیه باهدف پیشبرد همکاریهای اقتصادی و فرهنگی میان کشورهای عضو تأسیس شد و از سال ۱۹۹۲ با پذیرش هفتکشور جدید شامل افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان، شمار اعضای آن به ۱۰ کشور افزایش یافت.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- جهاد تبیین با ۶۰۰ هیأت انقلابی در سبزوار
- روایت بیداری ملت ایران مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی
- گفتاری از شهید اکبر مهدیزاده
- آیه ۲۸ سوره مبارکه فجر
- برگزاری آئین تاسوعای حسینی در تربتجام
- آئین سوگواری تاسوعای حسینی در قوچان
- پخت 72 دیگ غذای نذری در قوچان
- دستههای عزاداری قوچانیها در تاسوعای حسینی
- مراسم عزاداری تاسوعای حسینی در روستاهای بخش روداب
- خیمههای بیریا
- مشاهده بیشتر