درباره نویسنده
امام جمعه عشقآباد:
مدیریت ناترازی انرژی باید هدفمند و عادلانه باشد

امام جمعه عشقآباد گفت: هر منطقه شرایط و نیازهای خاص خود را دارد و باید بر اساس تولید غالب هر منطقه، برنامهریزی قطعی برق انجام شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس» حجتالاسلام اسماعیلزاده تربتی در خطبههای نمازجمعه این شهر اظهار داشت: همانگونه که مستحضرید، کشور ما با ناترازی انرژی مواجه است و این مسئله نیازمند مدیریت صحیح و عدالتمحور است. وی افزود: همواره توصیه ما به مردم عزیز صرفهجویی در مصرف انرژی بوده و ملت شریف ایران نیز نشان دادهاند که در بزنگاههای حساس، همدلانه در کنار مسئولان ایستادهاند.
خطیب جمعه عشقآباد ادامه داد: اما در کنار این انتظار، مردم نیز حق دارند که از دولت و نهادهای مسئول انتظار مدیریت عادلانه و درک شرایط زندگی و معیشتی خود را داشته باشند.
وی با بیان گلایه جدی مردم میانجلگه از قطعی برق در بخش کشاورزی گفت: متأسفانه در منطقه میانجلگه، شاهد قطعیهای مکرر برق در بخش خانگی و کشاورزی هستیم. در بخش خانگی، اگرچه خسارتهایی به وسایل برقی مردم وارد شده، اما این مسئله تا حدی قابل تحمل است.
اسماعیلزاده تربتی ادامه داد: آنچه که نگرانی و گلایه اصلی مردم را به همراه داشته، قطع مکرر برق در بخش کشاورزی است.
وی با اشاره به اینکه شغل بیش از ۷۰ درصد مردم میانجلگه کشاورزی بوده و اقتصاد این منطقه بر پایه کشاورزی بنا شده است، گفت: سال گذشته، به دلیل همین قطعیهای طولانیمدت برق، کشاورزان ما با کاهش برداشت محصول مواجه و متحمل خسارات جدی شدند.
امام جمعه عشقآباد گفت: در سال جدید نیز، اگر روند فعلی ادامه پیدا کند و مدیریت صحیحی صورت نگیرد، افت شدیدتر محصول حتمی خواهد بود و ضررهای آن غیرقابل جبران است.
اسماعیلزاده تربتی با بیان اینکه معتقدیم که این ناترازی قابل مدیریت است و راهحل دارد، گفت: لازمه آن، برنامهریزی صحیح و اجرای عدالت در توزیع برق است. نمیتوان یک نسخه کلی برای همه کشور یا حتی کل استان پیچید.
وی تصریح کرد: هر منطقه شرایط و نیازهای خاص خود را دارد و باید بر اساس تولید غالب هر منطقه، برنامهریزی قطعی برق انجام شود.
خطیب جمعه عشقآباد گفت: مناطق مختلف کشور در تولید و اشتغال وضعیت متفاوتی دارند برخی مناطق صنعتی هستند، برخی کشاورزی، برخی تجاری و برخی خدماتی. قطع برق باید بر اساس نیاز و اهمیت تولیدات منطقهای مدیریت شود.
اسماعیلزاده تربتی اظهار داشت: در مناطق کشاورزی مانند میانجلگه، نباید چاههای آب کشاورزان که سرمایه کشور و عامل تولید محصولات غذایی هستند، هر روز ۱۰ ساعت قطعی برق داشته باشند.
وی بیان داشت: آیا مناطق بالای شهرها، باغویلاها، پاساژها و تالارها نیز با همین قطعیهای مکرر مواجه هستند؟ یا صرفاً برق چاههای موتور کشاورزان که ستون اصلی تولید این منطقه هستند، قطع میشود؟
امام جمعه عشقآباد گفت: نتیجه این قطعیها افزایش مدار آب از ۱۵ به ۲۵ و حتی ۳۰ متر است که مستقیماً باعث افت محصول و کاهش درآمد کشاورزان خواهد شد.
اسماعیلزاده تربتی اظهار داشت: از مسئولان بهویژه وزارت نیرو، استانداری و مدیران مربوطه تقاضا داریم که هرچه سریعتر نسبت به مدیریت عادلانه توزیع برق و کاهش قطعیها در بخش کشاورزی چارهاندیشی کنند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- الحاق ۱۸۸ هکتار زمین به مسکن ملی کاشمر
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
آخرین اخبار
- بستن تنگه هرمز در دستور کار قرار دارد
- امت واحده راه مقابله با صهیونیستهاست
- حمایت از جنایت توجیهپذیر نیست
- رژیم غاصب صهیونیستی دچار مرگ تدریجی شده است
- تقویت اخوت اسلامی، پاسخ به دشمنی صهیونیسم است
- انتقام از رژیم صهیونیستی، عین عدالت است
- حمله به ایران تجاوز به قوانین بینالمللی است
- دشمن وارد جنگ رسانهای تمامعیار شده است
- حضور گسترده مردم سبزوار در راهپیمایی
- گفتاری از شهید فریدون عباسی
- مشاهده بیشتر