رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
دوشنبه 1403/11/15 Monday - 2025 03 February الاثنين ، 4 شعبان ، 1446
ساعت
1403-11-15 12:37 شماره خبر : 10304 https://sobhtoos.ir/short/NBmj8 0
امام‌جمعه گناباد تصریح کرد:

امام جمعه گناباد، با اشاره به دشمنی رژیم پهلوی با اسلام و برنامه‌های اسلام‌زدایی آن، گفت: در دوره ننگ‌بار پهلوی، ایران با صادرات روزانه ۶/۱ میلیون بشکه نفت، ۴۷ درصد جمعیت‌اش فقیر بود.

حسن صادقی‌نسب، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، با اشاره به دشمنی‌های رژیم پهلوی با اسلام، اظهار داشت: مشکلات زیادی در زمینه‌های اقتصادی و عمرانی در دوران پهلوی و طاغوت برای کشور به وجود آمده و با صادر کردن روزانه ۶ میلیون بشکه نفت، جمعیت حدوداً ۳۰ میلیونی ایران از امکانات اولیه زندگی محروم بودند.

وی با اشاره به وضعیت نامطلوب زیرساختی در روستاها عنوان کرد: روستاها فاقد آب، برق، تلفن، راه آسفالته و خانه بهداشت بودند و هیچ‌گونه امکانات رفاهی در دسترس مردم نبود و حتی شهرها نیز از رفاهیات لازم برخوردار نبودند و مردم در شرایط سختی زندگی می‌کردند.

امام‌جمعه گناباد‌ به وضعیت شهرستان گناباد در سال ۱۳۴۲ اشاره کرد و بیان داشت: در آن زمان، برق این شهر تنها از غروب آفتاب تا ساعت ۱۱ شب فعال بود و مردم از امکانات اولیه زندگی محروم بودند و در واقع، مردم حتی از داشتن وسایل برقی نیز بی‌بهره بوده و تنها دلخوشی‌شان روشن شدن برق برای ساعاتی در شب بود.

وی همچنین به حضور حدود ۷۰ هزار مستشار نظامی و اقتصادی خارجی در ایران اشاره کرد و تصریح کرد: این افراد به جاسوسی و نظارت بر فعالیت‌ها مشغول بودند و حقوق خود را از ایران دریافت می‌کردند؛ این وضعیت نشان‌دهنده وابستگی شدید ایران به قدرت‌های خارجی و عدم استقلال اقتصادی کشور بود.

صادقی‌نسب در ادامه به وضعیت آموزشی و صنعتی شهرستان گناباد پرداخت و یادآور شد: قبل از انقلاب، تنها سه کارخانه در این شهرستان وجود داشت که شامل کارخانه‌های سفال، آجرپزی و یخ‌سازی بودند. همچنین، هیچ مرکز دانشگاهی نیز در این شهرستان وجود نداشت و تحصیل‌کرده‌ها بسیار اندک بودند؛ اما اکنون با وجود چندین مرکز دانشگاهی و شهرک‌های صنعتی، وضعیت بهبود یافته است و تعداد دانشجویان به نزدیک ۱۰ هزار نفر رسیده است.

امام‌جمعه گناباد افزود: با وجود ادعاهای رژیم پهلوی مبنی بر آزادی زنان، واقعیت این بود که هیچ اقدام مؤثری برای بهبود وضعیت آنان انجام نشد؛ تحصیل‌کرده‌های زن در آن زمان بسیار کم بودند و امکانات آموزشی برای آنان بسیار محدود بود.

صادقی‌نسب با تأکید بر فشارهای اقتصادی مردم در آن زمان، خاطرنشان کرد: بسیاری از مردم برای تأمین نیازهای اولیه خود مجبور به کار در شرایط سخت بودند و این وضعیت به وضوح نشان‌دهنده نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی در آن زمان بود که مردم را به انقلابی اسلامی و جوششی بر پایه ایمان و اتحاد فرا می‌خواند.

وی در پایان گفت: امروز ثمره ۴۶ سال عمر پربرکت انقلاب‌اسلامی، تشکیل یک ایران مقتدر و عزتمند و بوده که علی‌رغم شدیدترین تحریم ها و مشکلات معیشتی، آغازبخش تکمیل زیرساخت‌ها، امکانات و حفظ استقلال و عزت به ایران اسلامی شده است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار