درباره نویسنده
امامجمعه گناباد تصریح کرد:
فقیری ۴۷ درصد جمعیت ایران در دوران پهلوی

امام جمعه گناباد، با اشاره به دشمنی رژیم پهلوی با اسلام و برنامههای اسلامزدایی آن، گفت: در دوره ننگبار پهلوی، ایران با صادرات روزانه ۶/۱ میلیون بشکه نفت، ۴۷ درصد جمعیتاش فقیر بود.
حسن صادقینسب، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، با اشاره به دشمنیهای رژیم پهلوی با اسلام، اظهار داشت: مشکلات زیادی در زمینههای اقتصادی و عمرانی در دوران پهلوی و طاغوت برای کشور به وجود آمده و با صادر کردن روزانه ۶ میلیون بشکه نفت، جمعیت حدوداً ۳۰ میلیونی ایران از امکانات اولیه زندگی محروم بودند.
وی با اشاره به وضعیت نامطلوب زیرساختی در روستاها عنوان کرد: روستاها فاقد آب، برق، تلفن، راه آسفالته و خانه بهداشت بودند و هیچگونه امکانات رفاهی در دسترس مردم نبود و حتی شهرها نیز از رفاهیات لازم برخوردار نبودند و مردم در شرایط سختی زندگی میکردند.
امامجمعه گناباد به وضعیت شهرستان گناباد در سال ۱۳۴۲ اشاره کرد و بیان داشت: در آن زمان، برق این شهر تنها از غروب آفتاب تا ساعت ۱۱ شب فعال بود و مردم از امکانات اولیه زندگی محروم بودند و در واقع، مردم حتی از داشتن وسایل برقی نیز بیبهره بوده و تنها دلخوشیشان روشن شدن برق برای ساعاتی در شب بود.
وی همچنین به حضور حدود ۷۰ هزار مستشار نظامی و اقتصادی خارجی در ایران اشاره کرد و تصریح کرد: این افراد به جاسوسی و نظارت بر فعالیتها مشغول بودند و حقوق خود را از ایران دریافت میکردند؛ این وضعیت نشاندهنده وابستگی شدید ایران به قدرتهای خارجی و عدم استقلال اقتصادی کشور بود.
صادقینسب در ادامه به وضعیت آموزشی و صنعتی شهرستان گناباد پرداخت و یادآور شد: قبل از انقلاب، تنها سه کارخانه در این شهرستان وجود داشت که شامل کارخانههای سفال، آجرپزی و یخسازی بودند. همچنین، هیچ مرکز دانشگاهی نیز در این شهرستان وجود نداشت و تحصیلکردهها بسیار اندک بودند؛ اما اکنون با وجود چندین مرکز دانشگاهی و شهرکهای صنعتی، وضعیت بهبود یافته است و تعداد دانشجویان به نزدیک ۱۰ هزار نفر رسیده است.
امامجمعه گناباد افزود: با وجود ادعاهای رژیم پهلوی مبنی بر آزادی زنان، واقعیت این بود که هیچ اقدام مؤثری برای بهبود وضعیت آنان انجام نشد؛ تحصیلکردههای زن در آن زمان بسیار کم بودند و امکانات آموزشی برای آنان بسیار محدود بود.
صادقینسب با تأکید بر فشارهای اقتصادی مردم در آن زمان، خاطرنشان کرد: بسیاری از مردم برای تأمین نیازهای اولیه خود مجبور به کار در شرایط سخت بودند و این وضعیت به وضوح نشاندهنده نابرابریهای اجتماعی و اقتصادی در آن زمان بود که مردم را به انقلابی اسلامی و جوششی بر پایه ایمان و اتحاد فرا میخواند.
وی در پایان گفت: امروز ثمره ۴۶ سال عمر پربرکت انقلاباسلامی، تشکیل یک ایران مقتدر و عزتمند و بوده که علیرغم شدیدترین تحریم ها و مشکلات معیشتی، آغازبخش تکمیل زیرساختها، امکانات و حفظ استقلال و عزت به ایران اسلامی شده است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- محرّم فرصتی برای مَحرَم شدن
- آیه ۱۱۴ سوره مبارکه مائده
- کاشمر غرق در عزای سالار شهیدان
- زیارتگاه شهید مدرس (ره) کاشمر میزبان عاشقان حسینی
- حال و هوای تربتجام در روز عاشورا
- ۷۰ هزار عزادار حسینی در عاشورای فدیشه میانجلگه
- عزاداران قوچانی در عاشورای حسینی
- شور حسینی در عاشورای قوچان
- شور و شعور حسینی در خیابان بیهق سبزوار
- غوغای عاشورای حسینی در سرخس
- مشاهده بیشتر