رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
1404-02-02 06:00 شماره خبر : 11120 https://sobhtoos.ir/short/4xRGd
رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه‌شاندیز مطرح کرد:

رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه‌شاندیز با اشاره به اینکه ۱۷ واحد مرغداری با قدمت بیش از ۴۰ ساله در این شهرستان فعالیت دارند، گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ در واحد‌‌های مرغداری شهرستان تولید شده است.

علیرضا قدرتی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس» با اشاره به اینکه شهرستان طرقبه شاندیز تعداد ۱۷ واحد مرغداری فعال دارد، اظهار کرد: این مرغداری‌ها بیشتر متعلق به بخش خصوصی هستند.

وی با اشاره به اینکه میانگین تولید ماهانه گوشت مرغ در شهرستان بیش از ۲۱۰ تن است، گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ در واحد‌های مرغداری شهرستان تولید شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه‌شاندیز به ظرفیت جوجه‌ریزی در واحد‌های مرغداری شهرستان اشاره و بیان کرد: ظرفیت هر دوره ۶۰ روزه بیش از  ۴۲۰ هزار قطعه است که مجموع جوجه‌ریزی در سال گذشته بیش از یک میلیون و ۲۵۷ هزار قطعه بوده است.

وی به موضوع صادرات گوشت مرغ به خارج از شهرستان اشاره و اظهار کرد: صادرات گوشت مرغ به خارج از استان را نداشتیم اما در مقطعی از زمان که ستاد تنظیم بازار محدودیتی اعلام نکند به استان‌های همجوار شمالی و جنوبی صادر خواهیم کرد.

قدرتی در ادامه به مهم‌ترین چالش‌هایی که مرغداری‌های شهرستان در سال گذشته با آن رو به رو بودند اشاره کرد و افزود: نواسان قیمت جوجه یک روزه در سال ۱۴۰۳ و نقض حریم مرغداری‌های صنعتی به دلیل توسعه شهر و روستا و همچنین مواجه شدن مالکین با مشکل تمدید پروانه از مهم‌ترین مشکلاتی بود که واحد‌های مرغداری در سال گذشته با آن رو به رو بودند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان طرقبه شاندیز‌ تصریح کرد: کمک به تمدید پروانه‌ها با استناد به نامه وزیر از جمله اقداماتی بوده است که شبکه دامپزشکی طرقبه‌شاندیز در زمینه کمک و همراهی با واحد‌های مرغداری در حل این معضل انجام داده است.

وی با اشاره به اینکه مرغداری‌های طرقبه شاندیز بیش از ۴۰ سال قدمت دارند و در سال‌های اخیر نیز به تعداد مرغداری‌های شهرستان اضافه نشده است، تأکید کرد: به دلیل ارزش بالای زمین در شهرستان و صرفه پایین سود حاصل از تولید، تغییر کاربری در واحدهای مرغداری انجام شده است و به همین دلایل تعطیلی در واحد‌های مرغداری نیز داشته‌ایم.

قدرتی در ادامه با اشاره به واحد‌های مرغداری فاقد پروانه بهداشتی که زنگ خطر جدی برای واحدهای مجاز هستند، بیان کرد: در واحدهای طیور غیرمجاز و فاقد پروانه، احتمال بروز و شیوع بیماری‌های خطرناک از جمله آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بیشتر از سایر واحدها است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در شهرستان طرقبه شاندیز هیچگونه واحد غیرمجاز و فاقد پروانه بهداشتی فعالیت ندارد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
آخرین اخبار