رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
شنبه 1403/12/11 Saturday - 2025 01 March السبت ، 1 رمضان ، 1446
ساعت
1402-10-24 08:03 شماره خبر : 5722 https://sobhtoos.ir/short/eoGwe 0
امام جمعه تربت‌جام:

امام جمعه تربت‌جام بر غنا بخشی به محتوای برنامه‌های بزرگداشت انقلاب تاکید کرد و گفت: باید انتقال ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب به نسل جدید محور تمامی برنامه‌ها باشد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حجت‌الاسلام حسین اسلامی در جلسه شورای سیاست گذاری و برنامه‌ریزی بزرگداشت ایام الله دهه فجر که پیش از ظهر امروز در محل سالن شهید نصیری فرمانداری تربت‌جام برگزار شد با بیان اینکه حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال پر معناست، اظهار داشت: از این رو باید برای تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در کنار برنامه‌های عمومی در فضای مجازی محتواهای فاخر تولید شود.

وی با بیان اینکه فعالان فضای مجازی در برابر گسترش فعالیت‌های مجازی دشمنان واکنش اثرگذار داشته باشند، تاکیدکرد: باید به موازات برنامه‌های دیگر به تولید محتوای ماندگار و اثرگذار در فضای مجازی اهتمام جدی شود.

امام جمعه تربت‌جام بیان داشت: با توجه به مأموریت جهادی فریضه جهاد تبیین که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است، اقتضا می‌کند در برنامه‌ی دهه فجر که جریان استکبار و تحریف، دستاورد و پیشرفت‌های انقلاب را مورد هجوم قرار داده است و تخریب می‌کند و درصدد بزرگنمایی برخی مشکلات است، ما باید دستاوردهای انقلاب را برای نسل جوان تبیین کنیم و شبهات آن‌ها را پاسخ و بتوانیم مأموریت خود را به بهترین نحو انجام دهیم.

حجت‌الاسلام اسلامی با بیان اینکه تبیین راه و روش شهدا به نسل جوان، تقویت قدرت نرم است، گفت: باید در اجرای ویژه برنامه‌ها امید و نشاط به جامعه تزریق کنیم و این امر با هم‌افزایی در مدیران محقق می‌شود باید مردم و خصوصاً نسل جوان را به انقلاب و نظام، خوشبین و امیدوار کنیم، لذا دهه فجر بهترین فرصت برای معرفی و انعکاس عملکردهاست.

وی در پایان با اشاره به در پیش بودن انتخابات در اسفندماه امسال، افزود: «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» پایه نظام اسلامی است که بر اساس خواست و اراده مردم محقق شد و مردم در همه جا نقش دارند و حتی در تعیین سرنوشت خود حق انتخاب دارند، به عبارتی انتخابات ابزار مهم دموکراسی و مردم سالاری دینی است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار