رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
دوشنبه 1403/10/03 Monday - 2024 23 December الاثنين ، 21 جمادى الآخر ، 1446
ساعت
1403-10-02 19:27 شماره خبر : 9906 https://sobhtoos.ir/short/eGK53 0
مدیر حوزه‌علمیه خواهران اهل سنت تایباد تصریح کرد:

مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت تایباد گفت: زنان مسلمان باید از سیره بزرگترین بانوی عالم الگو بگیرند چراکه ایشان نمونه‌ای از یک زن کامل و هویت ناب انسانی هستند.

فاضله فاضلی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اظهار کرد: اگر بخواهیم شخصیت آرمانی یک زن مسلمان را بشناسیم، باید برای او الگو انتخاب کنیم و می‌بینیم که حضرت فاطمه زهرا (س) هویت یک زن عبادت کننده و پیشوا در عرصه‌های مختلف زندگی در جهان است. 

وی با بیان اینکه وقتی از بانوی زنان عالم صحبت می‌کنیم، منظور از آن، توصیف عقل، ویژگی‌های والا و سبک عالی برخورد با خانواده و محیط اجتماعی است، خاطرنشان کرد: این ویژگی‌ها نشان می‌دهد که زن مؤمن تا چه اندازه متوجه حضور شخصیت و مهارت خود در اثبات به مردم مطابق آنچه در شریعت دینی که از سوی پیامبر اکرم (ص) آمده است، می‌شود.

حضرت زهرا (س) کامل‌ترین الگوی معرفتی

مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت تایباد تصریح کرد: زنان مسلمان باید علم و دانش حضرت فاطمه (س) را به دست آورند چراکه ایشان کامل‌ترین الگوی معرفتی هستند، این حضرت نماینده مکتب فکری پدرشان بودند و از علم پیامبر اکرم (ص) غنا یافتند

وی با اشاره به پاکی و پاکدامنی حضرت زهرا (س)، بیان کرد: ایشان از خانه بیرون نمی‌رفتند مگر با عبایی که از هر طرف بدن شریفشان را احاطه کرده بود، این برای زن مهم است که شخصیت خود را تقویت کند و با اندیشه‌های مزاحم مبارزه کند.

فاضلی ادامه داد: وجه تمایز حضرت فاطمه زهرا (س) با تمامی زنان سراسر جهان از اول تا آخر، توفیق ایشان در اثبات خود در تمام مراحل زندگی با وجود مقام والایی بود که خداوند متعال به ایشان عنایت فرمود. 

وی با تأکید بر اینکه زنان برای اثبات خود، نیازی به عصیان یا پیروی از خواسته‌های خود ندارند، ابراز کرد: حضرت زهرا (س) برای پدرش دختری نیکوکار، و برای فرزندانش مادری پرورش‌دهنده بود.  

زندگی حضرت زهرا (س) سراسر درس و موعظه است

مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت تایباد با تأکید بر اینکه زندگینامه حضرت زهرا در مورد جنبه‌های زندگی عمومی درس و موعظه است، اضافه کرد: زندگی این حضرت الگوی ایده‌آلی برای هویت یک زن موفق در اداره امور زندگی خود در سطح شخصی است.

وی افزود: شخصیت حضرت زهرا (س) دارای اثربخشی اجتماعی و نمایانگر هویت اسلامی بود و نقش عمده‌ای در نشر پیام اسلام با پدرش داشت. ایشان با حضور در مناظره‌ها و برگزاری جلساتی برای ابلاغ احکام فقهی و حقوقی به زنان مسلمان با وجود سن کمش نقش اجتماعی زنان و چگونگی برجسته ساختن شخصیت و هویت فکری آنان را به اقتضای مقتضی نشان می‌داد.

فاضلی گفت: دین مبین اسلام برای حفظ هویت زن مسلمان، ارکان مهمی را تعیین کرده و آن را با قوانین الهی مشخص کرده است تا زن مسلمان را از زنان غیرمسلمان متمایز سازد. لذا لازم است زنان سرزمین ما نگاه منفی جامعه جاهلی به زنان را از خود دور کنند و همان‌گونه که اسلام از زنان خواسته است حجاب خود را حفظ کنند و زینت خود را به رخ دیگران نکشند، زیرا از جایگاه آنان در میان جوامع می‌کاهد و آن‌ها را کالا قرار می‌دهد.

وی عنوان کرد: زن مسلمانی که می‌خواهد هویت خود را بالا ببرد، باید از سبک زندگی بزرگترین بانوی عالم پیروی کند. برای حفظ موقعیت متعادل خود و حفظ هویت دختر صالح، هویت همسر مسلمان و همچنین هویت مادر صالح از سیره حضرت زهرا (س) الگو بگیرد چراکه ایشان نمونه‌ای از یک زن کامل و هویت ناب انسانی هستند.

حضرت زهرا (س) مادری دانشمند و پرورش‌دهنده

مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت تایباد تصریح کرد: زندگی حضرت فاطمه (س) از دوران نوجوانی تا جوانی سرشار از نقش‌های ممتاز در ابعاد مختلف زندگی بود که برجسته‌ترین آن نقش تربیتی بود. او هویت مادری دانشمند و پرورش‌دهنده داشت و فرزندانش را با فضیلت و تقوا تغذیه می‌کرد.

وی افزود: حضرت زهرا (س) بانوی ایده‌آلی بود که هویت دینی خود را برجسته و از آن دفاع کرد و الگوی شخصیت کامل، ممتاز و تأثیرگذار مسلمان و الگوی خوبی برای همه زنان مسلمان است.

فاضلی اظهار کرد: ما در کشورمان شاهد زنان مسلمانی هستیم که قادر به دستیابی به جایگاه و مقام در زمینه‌های آکادمیک، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و هنری بوده‌اند با وجود این باید برای ارتقای نقش زنان مسلمان ایرانی در جامعه تلاش بیشتری کنیم و آن‌ها را قادر بسازیم تا به طور مؤثر در تصمیم‌گیری‌ها و ساختن آینده مشارکت کنند.

وی با تأکید بر اینکه زنان ایرانی دارای میراث بزرگ و تاریخ باشکوهی هستند، افزود: توانمندسازی زنان مسلمان ایرانی و تقویت نقش آن‌ها در جامعه تنها یک وظیفه اخلاقی و اجتماعی نیست، بلکه یک ضرورت برای ساختن آینده‌ای بهتر برای ایران است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار