غرب همواره میکوشد با تهاجم فرهنگی، الگوهایی را بیافریند تا زنان را که بنای خانواده بر آنها استوار است را به بیراهه بکشاند، درحالیکه حضرت زهرا (س)، الگویی مناسب برای مادران در تربیت فرزند و زنان در تعاملات اجتماعی هستند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، این روزها غرب میکوشد در جنگی نرم، الگوهای خود را به جوانان و نوجوانان و به ویژه دختران و زنان کشور ما معرفی کند چرا که خوب میداند بنای خانواده بر روی ستون مادر و زن استوار است و از دامن زن است که مرد به معراج میرود.
این در حالی است که ما در دین مبینمان و در خاندان پاک پیامبر اکرم (ص) الگویی داریم که به لحاظ فضایل اخلاقی و انسانی و نقش آفرینی در جهان بشریت در طول تاریخ خوش درخشیده است و هیچ کس یارای رقابت با ایشان را ندارد و این الگوی تمام عیار کسی نیست جز حضرت زهرا (س).
حضرت زهرای مرضیه(س) كاملترین و برترین الگو و اسوه برای زنان مسلمان جهان است و امروز نیاز است همه امت اسلامی بهویژه زنان ما بیش از پیش در همه امور از زهد، تقوا و عبادت گرفته تا همسرداری، ولایت پذیری و ایثارگری از این بانوی بزرگوار درس بگیرند.
در این باره گفتگویی کردهایم با خدیجه نوری، معاون آموزشی حوزه علمیه خواهران اهلسنت فاطمه الزهرا (س).
تحقق دفاعی حسینوار از اسلام با تربیت فاطمی
نوری اظهار کرد: اگر بتوانیم گریزی به گذشتگان و خصوصاً به زنان عصر پیامبر بهویژه بانوی بزرگوار اسلام حضرت زهرا (س) بزنیم، متوجه جایگاه خودمان در اسلام میشویم.
وی ادامه داد: البته اگر ما انتظار داشته باشیم که دختران ما طبق عصر گذشتگان زندگی کنند و سادگی، پیراستگی و قناعت آن بزرگواران را داشته باشند، شاید کاملاً معقول نباشد و امری دستنیافتنی باشد.
معاون آموزشی حوزه علمیه خواهران اهلسنت فاطمه الزهرا (س) با تأکید بر اینکه ما نمیتوانیم همه امور زندگیمان که در دین مبین اسلام امور مباحی هستند را با زمان پیامبر اکرم (ص) تطبیق داده و الگوبرداری کنیم، تأکید کرد: ولی توجه به این نکته بسیار ضروری است که ما در برخی موارد اجازه تجاوز از حدودی که اسلام تعریف کرده را نداریم و یکی از مصادیق آن حجاب است.
وی افزود: ما نمیتوانیم ادعا کنیم که چون هزار واندی سال از زمان پیامبر گذشته و همه چیز تغییر کرده است نباید پوششمان مانند زمان پیامبر اکرم (ص) باشد چراکه این افکار با مبانی دین مبین اسلام در تناقض است و ما به عنوان یک مسلمان موظفیم فرامین الهی را که توسط نبی مکرم اسلام به ما رسیده، رعایت کنیم.
نوری با بیان اینکه امروز قطعاً پدران و مادران وظیفه خطیری بر عهده دارند، تصریح کرد:والدین در تربیت فرزندان نمیتوانند بگویند آن زمانها امکانات، رفاه و تکنولوژی نبوده است و به همین خاطر آنها میتوانستند در تربیت فرزندانشان موفق عمل کنند چرا که این گفتار نیز با فرامین اسلام در تضاد و تناقض است و شرایط کنونی وظایف تربیتی را از آنان سلب نمیکند.
وی با تأکید بر وظیفه سخت و طاقتفرسای والدین در تربیت فرزندان، افزود: مادران و پدران باید پیامبر اکرم و اهلبیت ایشان بهویژه حضرت فاطمه زهرا (س) را به عنوان الگوی زندگی به فرزندان خود معرفی نمایند.
معاون آموزشی حوزه علمیه خواهران اهلسنت فاطمه الزهرا (س) ادامه داد: والدین باید بکوشند فرزندان حضرت فاطمه زهرا را به فرزندان خود معرفی کنند و عشق به اهلبیت پیامبر و عشق به بانوی بزرگوار اسلام را به فرزندانشان آموزش دهند.
وی با تأکید بر پیاده کردن شیوه تربیتی حضرت فاطمه زهرا (س) برای تربیت فرزندانی محمدی، فاطمی و حسینی، عنوان کرد: الگو گرفتن از این بانوی عالیقدر موجب میشود که فرزندانمان بتوانند در مقابل ظلم ظالم بایستند و در مقابل بیحجابی و بدحجابی مادران و خواهران خود غیرت حسینی نشان دهند.
نوری با بیان اینکه تربیت فاطمی موجب میشود که فرزندانمان برای دفاع از اسلام، حسینوار سر و جان خود را در طبق اخلاص قرار دهند، اضافه کرد: در عصر امروز مردم غزه مثالی بارز برای فرزندان ما هستند و میتوانیم با الگو گرفتن از آنها روحیه جهادی و اسلامی را در فرزندانمان تقویت کنیم.
حضرت زهرا (س) الگوی صبر در برابر چالشها هستند
لعیا میرزایینژاد، مدیر داخلی و معاون آموزشی حوزه علمیه خواهران اهل سنت هبةالرحمن تربت جام نیز در گفتگو با خبرنگار ما با تأکید بر اینکه زنان امروز میتوانند از حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) به عنوان الگویی برای مادری، چندین درس مهم بگیرند، اظهار کرد: ایشان با محبت و دلسوزی بینظیر، به تربیت فرزندان خود پرداختند و همواره بر اهمیت آموزش و پرورش اخلاقی تأکید داشتند.
وی ادامه داد: همچنین، حضرت زهرا (س) نمونهای از صبر و استقامت در مواجهه با چالشها و مشکلات زندگی بود، این حضرت به توازن بین مسئولیتهای خانوادگی و اجتماعی توجه داشتند و میتوانند به زنان امروز یادآوری کنند که چگونه میتوانند در عین حفظ خانواده، به فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی نیز بپردازند.
مدیر داخلی و معاون آموزشی حوزه علمیه خواهران اهل سنت هبةالرحمن تربت جام تصریح کرد:حضرت فاطمه زهرا (س) در احترام به همسر و همکاری در زندگی مشترک نیز میتوانند راهنمایی برای ایجاد روابط سالم و محبتآمیز در خانواده باشند.
حضرت زهرا (س) مادری نمونه برای همه امت اسلام
بلقیس صدیقی، استاد حوزه علمیه خواهران اهل سنت تایباد نیز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، با اشاره به حدیثی از پیامبر گرامی اسلام که فرمودند: «فاطمه پاره تن من است.»، خاطرنشان کرد: برای الگو گرفتن از رفتار و کردار حضرت فاطمه زهرا (س) نخست باید بدانیم که ایشان چه ویژگیها و خصوصیاتی داشتند.
وی ابراز کرد: خصوصیت اصلی حضرت زهرا (س) پاکدامنی، درستکاری، امانتداری، حسن خلق با همسر و تربیت فرزندانی همچون امام حسن (ع) و امام حسین (ع) بوده است.
این استاد حوزه علمیه خواهران اهل سنت تایباد با تأکید بر اینکه حضرت زهرا (س) فرزندانی تربیت کردند که نامشان تا ابد بر زبان امت اسلام باقی خواهد ماند، بیان کرد: حجاب، دوری از نامحرمان و کمک به یتیمان از دیگر ویژگیهای منحصر به فرد این حضرت بوده است.
وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) مادری نمونه برای همه امت اسلامی بوده و خواهند بود، افزود: مقام رفیع و شامخ حضرت فاطمه (س) یادآور جایگاه مرتبه والای زن و مادر در فرهنگ اسلامی است و مادران امروز، سرمایههای ارزشمند انسانی را در کانون پر مهر خانواده به بالندگی و شکوفایی میرساند.
صدیقی در پایان اضافه کرد: بیشک افقهای روشن آینده این مرز و بوم مرهون از خود گذشتگی و تبلور اندیشه، فرهنگ و دانش زنان این سرزمین است.
انتهای خبر/
- روایتی از خدمت هزار روزه در فرهنگ و ارشاد طرقبه شاندیز
- افتتاح اولین مجموعه ورزشی و آبدرمانی در قوچان
- یک فوتی در محور نیشابور
- انتقادها به لغو سفر استاندار خراسانرضوی به درگز
- تشییع پیکر مردان امنیت نیشابور
- مسیر تربتحیدریه به مشهد مسدود شد
- تاثیر رسانه و فضای مجازی در تحولات سوریه
- تشییع شهدای گمنام و دفاع مقدس در مشهد
- معارفه چهارمین فرماندار شهرستان زبرخان
- بسیج الگوی نهضتهای آزادیخواه جهان و نماد امیدآفرینی
- جمعه نصر؛ پیامی قوی از اتحاد و مقاومت اسلامی
- جبههگیریهای خصمانه آمریکا عامل بحرانهای جدید سوریه
- عقد ۸ تفاهمنامه آموزشی با حضور وزیر در نیشابور
- برقراری نخستین پرواز از فرودگاه مشهد به دمام
- سوریه؛ عبرتی برای تاریخ
- فرهنگ مقاومت باید مردمی باشد
- خراسان رضوی دومین تولیدکننده چغندر قند کشور
- سادهزیستی و صداقت مدرس باید الگوی مجلس باشد
- چاههای خاموش، کشاورزی خلیلآباد را به ورشکستگی میکشانند
- فرار نمایندگان از مجلس برای تصاحب پستهای دولتی!
- الگوی فاطمی، راهنمای تربیتی و اجتماعی زنان
- رویداد ملی ایران بانو در مشهد برگزار شد
- کشف بقایای اثری تاریخی حین حفاری در تربتحیدریه
- آبخیزداری راهکاری مؤثر برای نجات منابع آبی خلیلآباد
- تاثیر سیره حضرت زهرا (س) بر زندگی زنان مسلمان
- تجهیز تنها بیمارستان موقوفه شرق کشور در نیشابور
- اجرای ۱۲۰ برنامه ویژه روز زن در تربتجام
- «حیتس» ناتوان در برابر انصارالله
- برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در نیشابور
- برگزاری اولین یادواره شهدای زن قوچان
- جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در سرخس
- حضرت زهرا (س)، سرباز گرهگشای امام
- جمهوری اسلامی نیاز به نیروی نیابتی ندارد
- یادواره شهدای زن قوچان برگزار شد
- فضای مجازی میدان جنگ شناختی و ادراکی زنان است
- رنج بیپایان شهروندان در نیلشهر تربتجام
- تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به میراث فرهنگی تربتحیدریه
- «منطقه آزاد» نقشه راه توسعه پایدار سرخس
- اصلیترین بنای میراثی تربتحیدریه قطبالدین حیدر است
- توزیع ۱۸۶۵ بُن یلدایی توسط سپاه در سرخس
- ویژهبرنامههای میلاد حضرت زهرا (س) در حرم رضوی
- ۲ اقامتگاه بومگردی در تربتحیدریه افتتاح شد
- احداث خطریلی و ایستگاه راهآهن گناباد نیازمند جذب اعتبار
- جذب 17 پزشک متخصص و عمومی جدید در قوچان
- همایش پیادهروی گناباد آغازگر برنامههای ورزشی پایدار است
- امنیت در جامعه مستلزم اجرای عدالت اجتماعی است
- وقفی برای امام زمان (عج) در نیشابور
- اسرائیل میخواهد در سوریه از خود قهرمان بسازد
- یلدا فرصتی برای صلهرحم بدون افراط و تفریط
- تهیه و توزیع یکهزار بسته معیشتی در کاشمر
- مشاهده بیشتر