درباره نویسنده
مدیر جهاد کشاورزی خلیلآباد خبر داد:
افزایش ۱۵۷ درصدی جوجهریزی در مرغداریهای خلیلآباد

مدیر جهاد کشاورزی خلیلآباد گفت: در آبانماه سال جاری، جوجهریزی در واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان با افزایش ۱۵۷ درصدی به ۱۱۹ هزار و ۵۰۰ قطعه رسید که فراتر از تعهد سهمیه بوده است.
محمود شبان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، اظهار داشت: در آبانماه سال جاری، جوجهریزی در واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان خلیلآباد افزایش چشمگیر ۱۵۷ درصدی به ۱۱۹ هزار و ۵۰۰ قطعه رسیده است.
وی با بیان اینکه این افزایش قابل توجه در راستای اولویتهای کاری سازمان جهاد کشاورزی و با هدف نظارت، پیگیری و تداوم جوجهریزی در واحدهای مرغداری انجام شده است، خاطرنشان کرد: این اقدام به عنوان بخشی از راهبرد کلان وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش تولید و تأمین امنیت غذایی کشور محسوب میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خلیلآباد با تأکید بر اینکه این تعداد جوجهریزی، فراتر از تعهد سهمیه تعیین شده بوده و نشاندهنده تلاش و همت مرغداران منطقه در تأمین نیازهای بازار و ارتقاء تولیدات دامی است، تصریح کرد: این افزایش در جوجهریزی میتواند به بهبود وضعیت اقتصادی شهرستان و افزایش اشتغال در این حوزه کمک شایانی کند.
وی با اشاره به اینکه با توجه به اهمیت صنعت مرغداری در تأمین پروتئین و اشتغالزایی، این افزایش جوجهریزی میتواند به بهبود وضعیت معیشتی خانوادهها و تأمین نیازهای غذایی جامعه کمک کند، اذعان کرد: خلیلآباد با دارا بودن ۱۱ واحد مرغداری گوشتی فعال، از ابتدای سال جاری تاکنون مجموعاً ۴۹۴ هزار و ۸۷۵ قطعه جوجهریزی داشته است.
وی با بیان اینکه این آمار نشاندهنده پتانسیل بالای این شهرستان در تولید گوشت مرغ و تأمین نیازهای غذایی منطقه است، عنوان کرد: این افزایش تولید به دلیل همکاری نزدیک با مرغداران و ارائه مشاورههای فنی و علمی از سوی کارشناسان جهاد کشاورزی امکانپذیر شده است.
شبان همچنین به چالشهای موجود در این صنعت اشاره کرد و گفت: حمایتهای دولتی و تسهیلات مالی میتواند به تقویت این واحدها و افزایش بهرهوری کمک کند که با ادامه این روند، میتوان به اهداف تعیین شده در زمینه تولید و اشتغال دست یافت و به بهبود کیفیت زندگی مردم منطقه کمک کرد.
مدیر جهاد کشاورزی خلیلآباد از تمامی مرغداران و فعالان این صنعت خواست تا با همکاری و همدلی، در راستای توسعه پایدار و افزایش تولیدات دامی گام بردارند و تشریح کرد: این تلاشها میتواند به عنوان یک الگو برای سایر شهرستانها در راستای افزایش تولید و خودکفایی در زمینه محصولات دامی مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- جهاد تبیین با ۶۰۰ هیأت انقلابی در سبزوار
- روایت بیداری ملت ایران مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی
- گفتاری از شهید اکبر مهدیزاده
- آیه ۲۸ سوره مبارکه فجر
- برگزاری آئین تاسوعای حسینی در تربتجام
- آئین سوگواری تاسوعای حسینی در قوچان
- پخت 72 دیگ غذای نذری در قوچان
- دستههای عزاداری قوچانیها در تاسوعای حسینی
- مراسم عزاداری تاسوعای حسینی در روستاهای بخش روداب
- خیمههای بیریا
- مشاهده بیشتر