درباره نویسنده
مدبر جهاد کشاورزی تربتحیدریه عنوان کرد؛
کمبود نقدینگی محوریترین مشکل کشاورزان تربتحیدریه

مدیر جهاد کشاورزی تربتحیدریه کمبود نقدینگی را محوریترین مشکل بهرهبرداران کشاورزی تربتحیدریه عنوان کرد و افزود: افزایش نرخ سود بانکی از ۱۸ به ۲۳ درصد، موجب افزایش هزینه تولید شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به نقل از ایرنا؛ علیرضا قادری اظهار کرد: ۲۲ هزار هکتار از مجموع ۹۱ هزار هکتار اراضی زراعی، کشاورزی و دامی این شهرستان، مجهز به سامانههای نوین و آبیاری تحتفشار شده است.
وی افزود: از ابتدای امسال نیز بیش از ۱۴۱ هکتار سیستم آبیاری تحتفشار با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال در تربتحیدریه انجام شده که ۳۰ درصد آن از محل خودیاری کشاورزان و بقیه از محل اعتبارات دولتی بوده است.
قادری با بیان اینکه یکی از مباحث اصلی مرمت و لایروبی قنات است، بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۶ رشته قنات با اعتبار ۱۴ میلیارد ریال در تربتحیدریه مرمت و لایروبی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی تربتحیدریه ادامه داد: تعداد بهرهبرداران کشاورزی در این شهرستان ۱۹ هزار و ۴۱۵ نفر بوده و تولید سالیانه نیز، ۴۳۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی است.
وی با اشاره به اینکه در تولید برخی محصولات همچون زعفران رتبه نخست جهان را داریم، گفت: در برخی محصولات نظیر پسته با بیش از سه هزار و ۳۵۰ هکتار سطح زیر کشت، جایگاه کشوری و در برخی نیز رتبه استانی داریم.
قادری اظهار کرد: بر این اساس سطح زیر کشت زعفران در تربتحیدریه ۹ هزار و ۲۰۰ هکتار و اراضی باغات دیمی و آبی ۱۵ هزار و ۱۰۰ هکتار و بقیه گندم، جو، کلزا، پسته، سیبزمینی و سایر محصولات است.
وی اضافه کرد: از مجموع هشت هزار و ۸۵۰ هکتار سطح زیر کشت گندم آبی و دیم، ۲۱ هزار تن گندم مازاد بر مصرف بوده که ۳۰ درصد نسبت به پارسال بیشتر است، این گندم در قالب خرید تضمینی خریداری شده و تاکنون معادل ۲۵ درصد مبلغ آن پرداخت و تا پایان شهریورماه امسال تسویه کامل انجام میشود.
مدیر جهاد کشاورزی تربتحیدریه افزایش میزان تولید امسال گندم در این شهرستان را ناشی از افزایش بارندگی و نیز حضور کارشناسان در مزرعهها در قالب طرح تحول اقتصادی عنوان کرد.
به گفته وی، این در حالی است که موضوع آفت و سنزدگی گندم به دلیل مبارزه با آفات و حضور کارشناسان در سطح اراضی شهرستان تربتحیدریه امسال به صفر رسیده است.
وی به وضعیت مرغداریهای تربتحیدریه نیز اشاره کرد و گفت: از مجموع ۷۸ مرغداری موجود، ۴۹ واحد فعال است و امسال ۲ میلیون و ۳۷۲ هزار قطعه در مرغداریهای شهرستان تولید شده است.
قادری اظهار کرد: تعطیلی برخی از مرغداریها دایمی نیست و بیشتر بهخاطر بیماری و البته سرمایه در گردش به صورت موقتی غیرفعال شدهاند.
وی از کمبود نقدینگی به عنوان محوریترین مشکل بهرهبرداران کشاورزان این منطقه یاد کرد و افزود: افزایش نرخ سود بانکی از ۱۸ به ۲۳ درصد، موجب افزایش هزینه تولید شده است.
مدیر جهاد کشاورزی تربتحیدریه در ادامه گفت: بهتازگی مشکل برق نیز اضافه شده و کشاورزان برای استفاده از «پنل» خورشیدی استقبال زیادی نکرده و مدعی هستند این تجهیزات بعد از سه تا چهار سال مستهلک میشود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- رهبریِ حکیمانه کلید پیروزی ملت ایران بود
- بصیرت، مهمترین عامل بازدارنده در مقابل دشمن است
- افزایش ۹۰ درصدی اعتبارات عمرانی در بردسکن
- مظهر اجرای تبری، مسئله «مرگ بر آمریکا» است
- شگردهای دشمن برای توقف پیشرفت ایران ناکام است
- جنگ تمام نشده، شیوه آن عوض شده است
- دشمنی با آمریکا اصل خدشهناپذیر ملت است
- جنگ ۱۲ روزه؛ تقابل تفکر مقاومت با وادادگی
- ملت ایران متوقفشدنی نیست
- مجلس مقابل صلح تحمیلی ایستادگی خواهد کرد
- مشاهده بیشتر