رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
چهارشنبه 1403/11/03 Wednesday - 2025 22 January الأربعاء ، 22 رجب ، 1446
ساعت
1403-11-02 19:42 شماره خبر : 10203 https://sobhtoos.ir/short/4kKZR 0
نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی:

نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه‌های آبخیزداری در منطقه قوچان علاوه بر جلوگیری از تنش‌های آبی، به تغذیه چاه‌های آب و بهبود وضعیت منابع آب منطقه کمک کرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، علی آذری ظهر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره  به پروژه آبرسانی سد تبارک ،اظهار کرد: این پروژه که با تأخیر چهارساله به دلیل نوسانات اقتصادی مواجه شده بود، درنهایت خردادماه سال جاری به بهره‌برداری رسید. 

وی تأثیرات مثبت این پروژه را در کیفیت آب و کاهش تنش‌های آبی برای منطقه مهم دانست و گفت :  آب تصفیه‌شده‌ای که اکنون در دسترس مردم قرار دارد، علاوه بر شفافیت، از خطرات جدی بیماری‌های کلیوی و کبدی ناشی از آلودگی آب جلوگیری می‌کند.

نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات حوزه انرژی و گاز در منطقه و تلاش نمایندگان برای حل این مشکلات ، تصریح کرد: در گذشته مشکلاتی مانند نبود گاز در مرز باجگیران نیازمند پیگیری جدی و مستمر بود، ولی به دلیل عدم همکاری وزارتخانه‌ها پروژه‌ها در این زمینه متوقف‌شده بود. 

آذری همچنین تأکید کرد: هدف اصلی پیگیری پروژه‌های گازرسانی تأمین گاز برای روستاها و شهرهای فاقد گاز بوده و اگر پروژه‌ها به‌موقع شروع می‌شدند، وضعیت کنونی بهتر بود.

وی از پیشرفت‌های پروژه‌های ورزشی در منطقه بهره‌برداری از استخر دانش‌آموزی و استخر عمومی قوچان خبر داد و افزود: باوجود مشکلات اقتصادی و تغییرات ناگهانی در کشور، این پروژه‌ها  محقق  شدند . 

نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی ادامه داد : مشکلات استخر مهر قوچان ناشی از واگذاری به بخش خصوصی و ضعف در مدیریت آن‌ها بود که با قول مساعد وزیر روند واگذاری آن به هیئت‌های ورزشی یا تربیت‌بدنی باهدف مولدسازی اموال و بهره‌وری بیشتر انجام می‌شود. 

آذری با اشاره به واگذاری مجتمع دوچرخه‌سازی قوچان به وزارت صنعت، معدن و تجارت یادآور : در سال ۸۳، یکی از بزرگ‌ترین خیانت‌ها به مردم صورت گرفت، اما با پیگیری‌های لازم، این پروژه در اختیار دستگاه قضا قرار گرفت تا حقوق مردم احقاق شود. 

وی افزود: شرکت آتیه دماوند متعهد شده است تا اشتغال‌زایی این کارخانه را به 500 نفر برساند و طرح‌هایی برای تعیین تکلیف این پروژه و توسعه آن در حال پیگیری است.

نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات موجود در راه‌اندازی بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی قوچان، عنوان کرد: با پیگیری‌های مداوم، مجوز ماده 23 برای پروژه اخذشده و در فاز اول، بیمارستان 170 تختخوابی به بهره‌برداری خواهد رسید.

آذری در خصوص منطقه ویژه اقتصادی و مشکلات زیرساختی شهرک صنعتی شماره 2 قوچان گفت: پروژه‌های زیرساختی مانند پست برق و تأمین آب تأثیر زیادی برجذب سرمایه‌گذاران دارند و در حال پیگیری برای حل مشکلات موجود در این زمینه‌ها هستیم.

وی بابیان مشکلات مربوط به مرز باجگیران ، خاطرنشان کرد: مرزها فرصت‌های زیادی برای توسعه اقتصادی فراهم می‌کنند، اما در گذشته تصمیمات اشتباهی باعث ایجاد مشکلات و حواشی در این زمینه شده است. 

وی با اشاره به مشکلات ملکی پروژه‌ مجتمع فرهنگی شهرستان تأکید کرد: برای ساخت خانه جوان از محل اعتبارات ارزش‌افزوده یک میلیارد و 700 میلیون تومان اختصاص‌یافته است که با تخصیص آن، پروژه سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی در خصوص پروژه‌های آبخیزداری در منطقه گفت: باوجود مشکلات مالی، چهار تا پنج بند آبخیزداری در منطقه ساخته‌شده که تأثیرات مثبتی بر منابع آبی داشته است و این بندها به تغذیه چاه‌های آب کمک کرده و از تنش‌های آبی جلوگیری می‌کنند.

آذری به انتقاد از عملکرد شوراها پرداخت و گفت : به دلیل درگیری‌های داخلی و ناکارآمدی، شوراها نتوانسته‌اند انتظارات مردم را برآورده کنند. 

وی تأکید کرد : شوراها باید با نهادهای بالادستی ارتباط مؤثرتری برقرار کنند تا مطالبات مردم به‌درستی پیگیری شود.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار