رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
1402-12-07 14:13 شماره خبر : 6105 https://sobhtoos.ir/short/NKQ2a
معاون سیاسی فرماندار تربت‌حیدریه عنوان کرد:

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار تربت‌حیدریه گفت: مردم تربت‌حیدریه در آستانه خلق حماسه سیاسی دیگر قرار دارند و 4 هزار و 200 نیروی اجرایی در ۳۲۲ شعبه اخذ رای به مردم ارائه خدمت خواهند کرد.

سیدحسن موسوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اظهار کرد: در حوزه انتخابیه تربت‌حیدریه، مه‌ولات و زاوه ۳۲۲ شعبه اخذ رای درنظر گرفته شده که از این تعداد ۱۹۹ شعبه مربوط به شهرستان تربت‌حیدریه، ۵۲ شعبه مربوط به شهرستان مه‌ولات و ۷۱ شعبه اخذ رای برای شهرستان زاوه در نظر گرفته شده‌ است.

وی تصریح کرد: از مجموع ۳۲۲ شعبه اخذ رای، ۲۶۵ شعبه ثابت و ۵۷ شعبه سیار هستند که 4 هزار و 200 نفر در مجموع در روز رای‌گیری به مردم ارائه خدمت می‌کنند که به طور تقریبی برای هر شعبه اخذ رای ۲۰ نفر خدمات‌رسانی می‌کنند.

موسوی با بیان اینکه در این دوره از انتخابات با مردم عزیز با ارائه یکی از مدارک شناسایی معتبر همچون کارت‌ ملی، گواهینامه، پاسپورت و شناسنامه می‌توانند در انتخابات شرکت کنند، گفت: با توجه به برخط بودن استعلام هویتی افراد از سامانه ثبت احوال و اتصال تمام شعب اخذ رای به یکدیگر نیازی به ارائه شناسنامه نخواهد بود و مشارکت افراد در انتخابات در سامانه به‌صورت برخط ثبت خواهد شد.

معاون سیاسی فرماندار تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه همه موارد سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای برگزاری انتخابات باشکوه فراهم شده‌است، افزود: تا امروز دوشنبه ۷ اسفند از مجموع ۳۹ نفر تایید صلاحیت شده ۷ نفر به‌صورت رسمی انصراف دادند؛ افرادی هم که در فضای مجازی اعلام حمایت از نامزد دیگری می‌کنند و انصراف می‌دهند باید انصراف خود را با حضور در فرمانداری به ثبت برسانند.

موسوی بیان کرد: تاکنون برای برگزاری انتخابات باشکوه و افزایش مشارکت با گروه‌های نخبگانی و صاحب فکر و گروه‌های مردمی جلساتی برگزار شده که این گروه‌ها شامل اصحاب رسانه و فعالان مجازی، هیئت‌های مذهبی، دانشگاهیان، دانشجویان، کسبه، بازاریان و اصناف بوده‌اند که تمامی گروه‌ها و اقشار بر حضور پرشور در انتخابات تأکید کردند.

۲۷۱ هزار و ۸۳۲ واجد شرایط اخذ رای در حوزه انتخابیه تربت‌حیدریه

معاون سیاسی فرماندار تربت‌حیدریه مجموع واجدان شرایط اخذ رای در حوزه انتخابیه را ۲۷۱ هزار و ۸۳۲ نفر عنوان کرد و افرود: از این تعداد ۱۷۵هزار و ۱۲۲ نفر در شهرستان تربت‌حیدریه واجد شرایط رای دادن هستند که ۸ هزار و ۹۲۵ نفر آن‌ها رای اولی هستند.

موسوی گفت: در این دوره انتخابات و در شهرستان زاوه ۵۶ هزار و ۲۰۰ نفر واجد شرایط رای و ۲ هزار ۹۹۲ نفر رای اولی و همچنین در شهرستان مه‌ولات ۴۰ هزار ۵۱۰ نفر واجد شرایط رای و تعداد یک‌هزار و 535 نفر نیز رای اولی هستند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
آخرین اخبار