درباره نویسنده
مدیر اجرایی طرح مهارتافزایی بنیاد علوی:
هدف اصلی اجرای طرح مهارتافزایی هدایت شغلی است

مدیر اجرایی طرح مهارتافزایی موسسه آموزش مهارت و پرورش بنیاد علوی گفت: هدف اصلی از اجرای این طرح در سطح مدارس متوسطه اول تغییر رویکرد هدایت تحصیلی به سمت هدایت شغلی است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ محمد طهرانیان در آئین افتتاح طرح ملی مهارتافزایی و کارآفرینی دانشآموزی بنیاد علوی که به صورت پایلوت در تربتحیدریه در حال اجراست، اظهار کرد: هدف اصلی از راه اندازی این طرح، تغییر یک رویکرد است که برای ۳.۵ میلیون دانشآموز در مقطع متوسطه اول در سطح کشور اجرا میشود.
وی تصریح کرد: در این طرح مبنا این است که دانش آموزان در دوره متوسطه اول که نام واقعی آن راهنمایی تحصیلی است به خودباوری برسند و ظرفیت و توانمندی خود را پیدا کرده و بر اساس ترکیب آنها و مشاورهای که داده میشود رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند.
طهرانیان ادامه داد: در این طرح میخواهیم رویکرد را تفییر دهیم و طی فرآیندی به جای هدایت تحصیلی، هدایت شغلی را مطرح کنیم که دانشآموز به سمت یک شغل هدایت شود.
مدیر اجرایی طرح مهارتافزایی مؤسسه آموزش مهارت و پرورش بنیاد علوی بیان کرد: در دوره متوسطه اول دانشآموزان مهارتهای اولیه را کسب و ظرفیت خود را شناسایی میکنند تا در نهایت و در پایه نهم الگوی شغلی خود را انتخاب و بر اساس آن الگو، هدایت تحصیلی رقم بخورد.
وی افزود: بیش از ۷۰ درصد افراد در جامعه خارج از مسیر تحصیلی خود کار میکنند، لذا هدایت شغلی را مبنا میکنیم تا دانشآموز در پایه نهم مهارت تخصصی خود را انتخاب و با هدفگیری شغلی، تحصیل خود را ادامه بدهد.
مهارتافزایی باید منجر به اشتغال پایدار شود
معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تربتحیدریه در این آئین گفت: در راستای مهارتافزایی زمینه آموزش را باید فراهم کنیم تا دانشآموزان در کنار مباحث علمی مهارتهایی را فرا گیرند و در انتخاب رشته پایه نهم انتخاب آگاهانه داشتهباشند.
حجت صالحی افزود: این فرآیند نیاز به حمایت دارد و لذا قولهای مساعدی داده شد تا صندوق حمایت از طرحهای دانشآموزان در دبیرستان داشتهباشیم.
وی با بیان اینکه مهارتافزایی باید منجر به ایجاد اشتغال و ثروت شود، گفت: تربتحیدریه به عنوان پایلوت، طرح ملی مهارتافزایی و کارآفرینی دانش آموزی بنیاد علوی را در خراسان رضوی اجرا میکند.
در حال حاضر ۱۵ هزار دانشآموز تربتی در ۱۴ هنرستان پسرانه و دخترانه به سمت رشتههای فنی و حرفهای و کار و دانش هدایت شدند.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- معیار حسینیه واقعی در گفتار امام موسی صدر
- آیه ۶۷ سوره مبارکه زخرف
- محرم، بیانیهای زنده
- ایستادگی ایران بهعنوان نماد مقاومت برابر یزیدیان زمان
- انسجام ملی، مهمترین دارایی مقابل تهدیدات است
- ایران، محور مقاومت با پرچم عاشورا
- شکست استکبار در برابر اراده آهنین ملت ایران
- عسل طرقبهشاندیز در کام عربزبانان و مردم اروپا
- سلام بر شهادت در سیره شهید بیضایی
- آیه ۹ سوره مبارکه رعد
- مشاهده بیشتر