درباره نویسنده
رئیس اداره آموزش و پرورش نیشابور:
نیشابور، جزو برترینهایِ پژوهش آموزش و پرورش استان است

رئیس اداره آموزش و پرورش نیشابور گفت: حوزه پژوهش آموزش و پرورش نیشابور در سطح استان خراسان رضوی جزو برترینها بوده است.
سید مهدی قاضی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، در خصوص دستاوردهای حوزه پژوهش این اداره در سال گذشته، گفت: با توجه به همکاران توانمند و دانشآموزان ممتاز و اهمیت بالای موضوع پژوهش، به ویژه در ساحات ششگانه و سند تحول بنیادین، عملکرد حوزه پژوهش آموزش و پرورش نیشابور در سطح استان جزو برترینها بوده است.
وی ادامه داد: ما در سال گذشته در ابعاد و ساحتهای مختلف در سطح استان خراسان رضوی عملکرد بسیار خوبی داشته و کارگروههای فعالی را هم در حوزه همکاران و هم در حوزه دانشآموزی شکل دادهایم که در زمینه پژوهش کارهای بسیار خوبی انجام میدهند.
رئیس اداره آموزش و پرورش نیشابور با اشاره به اینکه در نیشابور دو مرکز پژوهشی فعالیت دارد، گفت: پژوهشسرای خیام و پژوهشسرای مرحوم سینا مسیحآبادی در دو شیفت به دانشآموزان دختر و پسر از سراسر شهرستان، حتی از روستاها، خدمات ارائه میدهند این مراکز به عنوان منابع آموزشی با امکانات ارزشمند خود، به ارتقاء سطح علمی دانشآموزان کمک شایانی کردهاند.
قاضی همچنین بر اهمیت هوش مصنوعی در آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: هوش مصنوعی جزو تاکیدات مقام معظم رهبری است و به همین دلیل در آموزش و پرورش نیشابور برنامهریزیهای لازم برای توسعه این حوزه در نظر گرفته شده است. هم در بخش ضمن خدمت برای همکاران عزیز و هم در بحث پژوهش، ما شروع به کار کردهایم و امیدواریم این روند در مدارس نیز به تدریج گسترش یابد.
رئیس آموزش و پرورش نیشابور با اشاره به موفقیتهای چشمگیر دانشآموزان نیشابوری در جشنواره نوجوان خوارزمی افزود: در سطح استان، موفقیتهای پژوهشی نیشابور در این جشنواره بسیار چشمگیر بود و میتوان گفت یکششم موفقیتهای استان در این جشنواره متعلق به دانشآموزان نیشابوری است. این موفقیتها همچنین در سطح کشور نیز با کسب رتبههای برتر در حوزههای مختلف، به ویژه در زمینه هوش مصنوعی، نمایان شده است.
وی همچنین از معرفی آموزش و پرورش نیشابور به عنوان اداره برتر در سطح استان خراسان رضوی و تجلیل از آن خبر داد و گفت: این موفقیتها نتیجه تلاشهای مشترک همکاران در بخشهای مختلف آموزش و پرورش است که به طور ویژه به حوزه پژوهش، تحقیق و فناوری توجه کردهاند.
قاضی در پایان تأکید کرد: در آموزش و پرورش باید به موضوع پژوهش و تحقیق، به ویژه در حوزههای نوین مانند هوش مصنوعی، توجه ویژهای داشته باشیم. این کار میتواند به عنوان یکی از بهترین شیوههای یادگیری برای دانشآموزان و معلمان مطرح باشد که باید در برنامهریزیها و اقدامات آیندهمان به این مهم اولویت بدهیم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- محرم نماد مقاومت
- دفاع ایران، ترجمان عملی آموزههای سرخ عاشورا
- معیار حسینیه واقعی در گفتار امام موسی صدر
- آیه ۶۷ سوره مبارکه زخرف
- محرم، بیانیهای زنده
- ایستادگی ایران بهعنوان نماد مقاومت برابر یزیدیان زمان
- انسجام ملی، مهمترین دارایی مقابل تهدیدات است
- ایران، محور مقاومت با پرچم عاشورا
- شکست استکبار در برابر اراده آهنین ملت ایران
- عسل طرقبهشاندیز در کام عربزبانان و مردم اروپا
- مشاهده بیشتر