رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
جمعه 1403/12/03 Friday - 2025 21 February الجمعة ، 22 شعبان ، 1446
ساعت
1403-12-02 18:15 شماره خبر : 10512 https://sobhtoos.ir/short/VpoQg 0
رئیس اداره منابع طبیعی خلیل‌آباد خبر داد:

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خلیل‌آباد از نظارت جدی بر کارگاه‌های چوب شهرستان خلیل‌آباد برای حفظ منابع طبیعی خبر داد.

حمید ترابی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صبح توس؛ با تأکید بر اهمیت نظارت مستمر بر کارگاه‌های چوب و چوب‌بری در سطح شهرستان، اظهار داشت: این نظارت با جدیت و دقت در حال اجراست.

وی در این راستا به ممنوعیت برداشت چوب از جنگل‌های شمال کشور (هیرکانی) اشاره کرد و افزود: به منظور تأمین چوب مورد نیاز کارخانجات نئوپان و کاغذسازی در سطح کشور، تأمین چوب از سایر استان‌ها انجام می‌گیرد و استان خراسان رضوی یکی از این استان‌ها به شمار می‌آید.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خلیل‌آباد همچنین ضمن تاکید بر لزوم حساسیت در کنترل صنایع چوب با توجه به شرایط اقلیمی منطقه، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ما در منطقه‌ای گرم و خشک قرار داریم، باید مراقبت‌های ویژه‌ای انجام دهیم تا حتی یک بوته، درخچه و درخت نیز از خطر قاچاقچیان در امان بماند.

وی در ادامه بر اهمیت حفظ منابع طبیعی و جلوگیری از قاچاق چوب به عنوان یک وظیفه همگانی تأکید کرد و خواستار همکاری و همیاری مردم شد.

ترابی همچنین با اشاره به اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سطح کشور در طی چهار سال آینده، تصریح کرد: با اجرای صحیح این طرح، می‌توانیم در تأمین چوب برای کارخانجات اشاره شده اقدام کنیم و همزمان در راستای تلطیف آب و هوا و افزایش فضای سبز تلاش کنیم.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خلیل‌خلیل‌آباد در ادامه اذعان کرد: این طرح می‌تواند به عنوان یک اقدام مؤثر در حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی تلقی شود و در عین حال به تأمین نیازهای صنعتی نیز کمک کند.

وی از تمامی شهروندان خواست تا با همکاری و مشارکت خود، در حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی نقش‌آفرینی کنند، عنوان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا فعالیت مشکوک، با شماره‌های رایگان ۱۵۰۴ و ۱۳۹ امداد و جنگل تماس بگیرند تا این اداره بتواند با کمک آن‌ها این میراث بزرگ و ارزشمند را برای نسل‌های آینده حفظ کند.

ترابی ضمن تاکید بر اهمیت حفاظت از جنگل‌ها و منابع طبیعی به عنوان یک وظیفه ملی و اجتماعی و ضرورت توجه به محیط زیست و سرمایه‌های طبیعی، تشریح کرد: این تلاش‌ها نه تنها به حفظ منابع طبیعی کمک می‌کند، بلکه به بهبود کیفیت زندگی و سلامت جامعه نیز منجر خواهد شد.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار