رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
رئیس مجمع مجالس آسیایی:

عدالت گزینشی بزرگ‌ترین مانع صلح پایدار است

رئیس مجمع مجالس آسیایی با اشاره به پیامدهای استانداردهای دوگانه در روابط بین‌الملل گفت: جهان بدون پایبندی واقعی به قانون و عدالت همگانی، امکان دستیابی به صلحی پایدار را نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ رضوان نبی‌اف در اجلاس کمیته سیاسی مجمع مجالس آسیایی در مشهد اظهار کرد: دستاورد‌های اخیر جمهوری آذربایجان نشان می‌دهد که قانون بین‌المللی همچنان زنده و مؤثر است.

 او افزود: این دستاوردها بار دیگر ثابت می‌کند که عدالت جهانی باید بر پایه احترام متقابل، عدم مداخله در امور داخلی کشورها و توسعه همکاری شکل گیرد.

رئیس دوره‌ای مجمع مجالس آسیایی با اشاره به تکمیل زیرساخت‌های گسترده حمل‌ونقل در آذربایجان تصریح کرد: کشور ما اکنون تمامی ظرفیت‌های لازم از جمله راه‌آهن، بزرگراه‌ها و شبکه جاده‌ای را توسعه داده و در حال اجرای طرح‌های بزرگ سرمایه‌گذاری برای افزایش حجم جابه‌جایی بار است.

وی گفت: از سال ۲۰۲۲ تاکنون، اجرای طرح‌های اتصال و مسیر‌های ارتباطی همچون کریدور‌های شرق غرب و شمال جنوب موجب افزایش نزدیک به ۹۰ درصدی حجم بار ترانزیتی در خاک آذربایجان شده است.

نبی‌اف همچنین توافق‌های اخیر میان آذربایجان و جمهوری ارمنستان را عاملی برای تقویت بیش از پیش ظرفیت ترانزیتی منطقه دانست و گفت این توافق‌ها مسیر را برای توسعه حمل‌ونقل بین‌المللی هموارتر خواهد کرد.

وی با اشاره به پیشرفت‌های پروژه‌های منطقه‌ای اضافه کرد: بخش آذربایجانی کریدور زنگزور به‌زودی تکمیل می‌شود و به‌عنوان بخشی مهم از کریدور میانی در مسیر شمال جنوب، نقشی اساسی در گسترش صلح، تقویت چندجانبه‌گرایی و تأمین منافع مشترک کشورهای همسایه نزدیک و دور ایفا خواهد کرد.

رئیس مجمع مجالس آسیایی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به آینده همکاری‌های منطقه‌ای گفت: برای مجمع پارلمانی آسیایی آرزوی موفقیت روزافزون دارم و به صلح، ثبات و رفاه در سراسر آسیا امید بسته‌ام.


انتهای خبر/

1404-09-14 08:52 شماره خبر : 13607

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!