رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
غلامعلی حداد عادل تأکید کرد:

ضرورت انطباق ویژگی‌های کاندیدهای ریاست‌جمهوری با شاخص‌های رهبری

غلامعلی حداد عادل گفت: مردم برای انتخاب کاندیدای اصلح می‌توانند با توجه به معیارهای مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب دریابند که کدام یک از نامزدها، بیشترین انطباق را با شاخصه‌های عنوان شده دارند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اظهار کرد: رئیس جمهور منتخب مردم برای اینکه در تراز انقلاب اسلامی باشد باید مزین به شاخصه‌هایی باشد که رهبر معظم انقلاب، چهاردهم خرداد ماه، در منویات‌شان، در کنار مرقد رهبر کبیر انقلاب، امام خمینی(ره) برای رئیس جمهور ذکر کردند.

وی شاخصه‌های مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب را بهترین راهنمایی برای ملت شریف ایران دانست و افزود: مردم ایران با توجه به این مشخصات می‌توانند متوجه شوند که کدام یک از نامزدها واجد شرایط هستند.

حداد عادل با تأکید بر منویات رهبر معظم انقلاب، خاطرنشان کرد: رئیس جمهور باید فعال، پرتلاش، پرکار، آگاه و با مبانی انقلاب اسلامی آشنا باشد.

وی ابراز کرد: مردم برای انتخاب کاندیدای اصلح می‌توانند با توجه به معیارهای مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب دریابند که کدام یک از نامزدها، بیشترین انطباق را با شاخصه‌های عنوان شده دارند.

انتهای خبر/

1403-04-03 12:05 شماره خبر : 7576

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار