رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
شنبه 1403/10/01 Saturday - 2024 21 December السبت ، 19 جمادى الآخر ، 1446
ساعت
1403-09-28 11:39 شماره خبر : 9863 https://sobhtoos.ir/short/VM2zK 0
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی:

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: نقطه مشترک در آموزش و پرورش سند تحول است که میثاق ملی ماست در جهت اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین نقشه راه و برش مدرسه ای ترسیم شده که قطعا رکن رکین آن معلم و مدرسه است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به نقل از خبرگزاری تسنیم، میکائیل باقری شب گذشته در اجلاس روسای ادارات آموزش‌ و پرورش خراسان رضوی در مشهد اظهارداشت: طبق بایدهای مدیریتی از نظر رهبر معظم انقلاب مدیر باید با نیت الهی و مبتنی بر علم و درایت کار کند، جوانب و آثار یک اقدام را ملاحظه و از ظرفیت کارشناسی استفاده کند، صداقت و مسئولیت پذیری داشته باشد، به مردم و نظام اسلامی متعهد باشد، فردی انقلابی، فعال و پر تحرک، متعهد، متدین و با نشاط و پرانگیزه باشد، کار را تا رسیدن به نتیجه پیگیری کند، توجه به اولویت‌ها داشته باشد، نیروهای با استعداد را تشویق کند.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به نبایدهای مدیریتی از دیدگاه مقام معظم رهبری افزود: مدیر در دستگاه مدیریتی اش فساد، تنبلی، بی‌حالی و سهل انگاری نباشد، سرگرم اختلافات داخل کشور نشود، ضعیف و نا امید نباشد، دارای انگیزه ای جز خدمت به کشور نباشد.

باقری با تاکید به اصول و سیاست های کاری خود در آموزش و پرورش گفت:  فرمایشات رهبر معظم انقلاب را به عنوان چراغ راه و همسویی با سیاست های دولت چهاردهم، حرکت بر اساس مفاد سند تحول بنیادین،  پرهیز از سیاست زدگی، صداقت، مسئولیت پذیری، نظم، شفافیت و پیگیری تا حصول نتیجه و رصد و نظارت میدانی مستمر، جلب مشارکت همه ارکان موثر در تعلیم و تربیت، توجه به مدرسه به عنوان کانون تحول و نیروی انسانی را مهم دانست.

وی همچنین توجه به برنامه های فراگیر که قابلیت شمول حداقل 70 درصد مخاطبان را دارد مهم دانست و در همین راستا بر تقویت فعالیت های فوق برنامه در کنار برنامه رسمی را تاکید کرد.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: محور حرکت در آموزش و پرورش عناوین برنامه ای مقابله با آسیب های اجتماعی، دستیابی دانش آموزان به شایستگی های اساسی و مهارت های زندگی، رشد و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان، سازندگی (ساخت و ساز مدارس، تجاری سازی، مولد سازی)، هوش مصنوعی و فن آوری‌های نوین در کیفیت بخشی به مباحث آموزشی و پرورشی، والدین مشارکت کننده و موثر، فرصت های برابر آموزشی، اقامه نماز، قدر و منزلت فرهنگیان است.

باقری افزود: نقطه مشترک در آموزش و پرورش  سند تحول است که میثاق ملی ماست در جهت اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین نقشه راه و برش مدرسه ای ترسیم شده که قطعا رکن رکین آن معلم و مدرسه است.

وی تصریح کرد: مدرسه کانون تحول است، در آموزش و پرورش باید مدرسه را میدان عملیات و قله آن را مدیر و معلم بدانیم، اگر کار را تا مدرسه رساندیم موفق هستیم؛ خاستگاه آموزش و پرورش مدرسه است و معلم سرچشمه آن و تمامی معلمان متولی حوزه تربیتی هستند.

انتهای خبر 

اخبار مرتبط

آخرین اخبار