درباره نویسنده
مدیر جهاد کشاورزی خلیلآباد خبر داد:
سرمایهگذاری ۴۰۰ میلیاردی در صنعت کشمش خلیلآباد

مدیر جهاد کشاورزی خلیلآباد از سرمایهگذاری ۴۰۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی در صنعت کشمش این شهرستان خبر داد و گفت: بزرگترین کارخانه کشمش منطقه ترشیز به زودی در شهرستان خلیلآباد راهاندازی میشود.
محمود شبان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ با اشاره به وضعیت بازار کشمش اظهار داشت: در راستای ساماندهی کشمش چندین اقدام را در جهاد کشاورزی شهرستان پیگیری کردیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: اولین اقدام در راستای ساماندهی بازار کشمش شهرستان خلیلآباد به عنوان قطب تولید انگور استان بحث صدور مجوزات کارگاههای سورت و بستهبندی به میزان ۱۵ واحد با ظرفیت ۱۴ هزار تن در سال است.
مدیر جهاد کشاورزی خلیلآباد با بیان اینکه ۵ واحد سردخانه با ظرفیت ۱۱ هزار تن در شهرستان خلیلآباد احداث شده است که به عنوان زیرساخت صادرات کشمش محسوب میشود، تصریح کرد: احداث این زیرساختها باعث شده که قیمت کشمش در کل منطقه ترشیز تنها در شهرستان خلیلآباد تعیین شود.
وی با اشاره به اینکه بزرگترین کارخانه کشمش منطقه ترشیز هم به زودی در شهرستان خلیلآباد با مشارکت بخش خصوصی با سرمایهگذاری ۴۰۰ میلیارد ریال راهاندازی خواهد شد، اذعان کرد: عملیات اجرایی این کارخانه شروع شده و امیدواریم تا زمان برداشت آتی کشمش شهرستان به بهرهبرداری برسد و همچنین طبق برنامهریزی انجام شده، کلیه واحدهای سورت و بستهبندی جهت ساماندهی در حال تشکیل تشکل بخش خصوصی جهت انسجام قیمت محصول کشمش در ابتدای هر سال باشیم.
شبان با تاکید بر اینکه دومین اقدام در راستای ساماندهی کشمش شهرستان، تغییر ارقام انگور شهرستان از پیکامی و عسکری به سایر ارقام مثل ترکمن ۴، بلک سیدلس و موندراپ است، عنوان کرد: در این چند سال حدود ۲۵۰ هکتار از باغات شهرستان به ارقام جدید، تازهخوری و تولید مویز تغییر یافته است.
وی همچنین ادامه داد: در سالهای آتی با توجه به استقبال باغداران به تغییر ارقام مطمئناً حجم تولید کشمش در سالهای آتی کاهش خواهد یافت؛ لذا پیشبینی میشود فروش کشمش به قیمت واقعی در سالهای آتی انجام میگیرد.
مدیر جهاد کشاورزی خلیلآباد با بیان اینکه سومین اقدام به عنوان مُسَکن، پیگیری جدی جهت جذب ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات خرید کشمش با مباشر سازمان تعاون روستایی انجام شده است، تشریح کرد: متأسفانه به دلیل نداشتن تضامین کافی و عدم توانایی سازمان تعاون روستایی جهت پرداخت خودیاری نقدی ۲۰ درصدی عملاً مراحل جذب بهکندی پیش میرود؛ ولی در حال انجام است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- صراط مستقیم یعنی حسینی بمانیم
- پیروزی جبهه مقاومت حاصل تبعیت از ولیفقیه است
- سالروز ورود کاروان نمادین امام رضا به نیشابور
- استقامت و صداقت کلید عزت مسلمانان
- ۳۵ حلقه چاه به نیروگاه خورشیدی مجهز شد
- مکتب امامحسین علیهالسلام تمدنساز است
- ورود کاروان نمادین امام رضا به فدیشه میانجلگه
- همه میدانیم این حکومت اجتنابناپذیر است
- آیه ۱۵۰ سوره مبارکه بقره
- چاره کار در توافق ملی مردمی است
- مشاهده بیشتر