رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
داور رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج خراسان رضوی

رویداد آموزش‌محور، جایگزین نتیجه‌محور باشد

داور ششمین رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج خراسان رضوی گفت: با توجه به نیازمند بودن کشور به نیروی جوان آموزش دیده انقلابی،باید هدف گذاری دقیق‌تری داشته باشیم.

الیاس عیدی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، با اشاره به سابقه حضور به عنوان شرکت‌کننده و داور در رویدادهایی نظیر ششمین رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج خراسان رضوی، گفت: همواره به برگزاری چنین رویدادهایی، نقدهایی وارد است.
 وی با تأکید بر اینکه هدف چنین رویدادهایی نباید معطوف به  خروجی در مدت زمان کوتاه 48 ساعت باشد، افزود: انتظار خروجی داشتن در زمان محدود برای شرکت‌کننده هیچ چیزی به  به جز کوله‌باری از استرس و بی‌خوابی ندارد، به یادگار نمی‌گذارد.

داور بخش پویانمایی ضمن انتقاد نسبت برگزاری این چنین رویدادها، افزود : اگر شرکت‌های مطلوبی از این رویداد بازدید کنند امکان دارد موقعیت شغلی مناسبی برای برترین‌ها مهیا شود با این حال نباید از برخی حاضران در این رویداد انتظار تولید محتوا  درجه یک و عالی داشت و گاهی لازم است به جای برگزاری چنین رویدادهای خروجی محوری،  رویداد آموزشی برگزار شود.
وی ضمن تشکر از برگزارکنندگان و بانیان برگزاری ششمین رویداد تولید محتوا دیجیتال بسیج، اظهار کرد: بهتر است ما با برنامه‌ و طرح‌ریزی یک رویداد آموزشی با حضور اساتید درجه اول استانی و کشوری، به‌دنبال تربیت نیروی آموزش‌دیده انقلابی باشیم و این را هدف و خروجی کار قرار دهیم.

انتهای خبر /

1403-09-23 01:01 شماره خبر : 9811

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!