رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.

روایتی از صفحات زندگی 46 سال خدمت به مردم

ورق شدن 63 سال زندگی شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی نشان می‌دهد که این شهید جمهور در سراسر عمر 46 ساله سیاسی خود دست از تلاش و خدمت برنداشت و در راه خدمت به مردم ایران اسلامی جان خود را نیز تقدیم کرد.

به گزارش پایگاه خبری «صبح توس»؛ صفحات پایانی یک داستان روز گذشته در آذربایجان شرقی ورق خورد اما آغاز این داستان جایی در کوچه‌پس‌کوچه‌های مشهد است محله‌ای به نام نوغان.
 63 سال پیش و در هوای پاییزی آذر، خدا به آقا سید حاجی و سیده عصمت خانم پسری عطا کرد که نامش را ابراهیم نهادند اما کودکی 5 ساله بود که سایه پدر از سرش رفت.
سید ابراهیم قدم به حوزه علمیه گذاشت و در 15 سالگی برای ادامه تحصیل رهسپار حوزه علمیه قم و مدرسه آیت‌الله بروجردی شد و مدتی هم به مدرسه علمیه‌ای زیر نظر امام خمینی (ره) رفت تا دروس طلبگی را در این شهر معنوی زیر نظر علما و فضا بیاموزد.
وی از دی‌ماه 56 وقتی روزنامه اطلاعات مقاله توهین‌آمیزی به امام خمینی (ره) را منتشر کرد به حرکت‌های مردمی پیوست، اجتماعاتی که سرمنشأ آن مدرسه آیت‌الله بروجردی یا همان مدرسه خان بود.
انقلاب اسلامی پیروز شد و سید ابراهیم رئیسی به دوره‌های تربیتی شهید بهشتی برای کادر سازی نیازهای مدیریتی نظام اسلامی رفت و توانست در سال 59 دادیار شهرستان کرج شده و بعدها نیز توسط علی قدوسی به‌عنوان دادستان این شهرستان منصوب شود.
دهه 60 و در بحبوحه جنگ تحمیلی رئیسی به‌عنوان جانشین دادستان انقلاب تهران انتخاب شد و عملکردش در حوزه قضا موجب شد تا امام خمینی (ره) رهبر انقلاب اسلامی، رئیسی و نیری را مأمور رسیدگی به پرونده‌های راکد در شورای عالی قضایی کند.
او مدتی دادستانی پایتخت را تجربه کرد و پس‌ازآن رئیس سازمان بازرسی کشور شد، دوره‌ای که برخی پرونده‌های جنجال‌برانگیز مفاسد اقتصادی روی میز سازمان بازرسی کل کشور قرار گرفت.
رئیسی از سال 83 به مدت 10 سال معاون اول قوه قضائیه شد و در سال 93 تا اسفند 94 هم در سمت دادستانی کل کشور بود.
سید ابراهیم که روزی از مشهد برخاست و پشت میز دستگاه‌های قضایی نشسته بود پس از 34 سال راهی حرم امام هشتم شد و مسئولیت آستان قدس رضوی را بر عهده گرفت.
رئیسی اسفند سال 97 به ریاست قوه قضائیه رسید و تدوین و نهایی شدن سند تحول قضایی و هوشمند سازی قوه قضائیه را در دوران خود به سرانجام رساند.
رئیسی با کسب بیش از 18 میلیون رأی در انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 پا به دوره جدیدی از سیاست جمهوری اسلامی گذاشت و این بار پشت میز دولت قرار گرفت تا این بار میدانی‌تر در خدمت مردم و محرومان قرار گیرد.
وی علاوه بر تجربه 2 دوره نمایندگی مجلس خبرگان رهبری در ششمین دوره خبرگان هم به‌عنوان منتخب استان خراسان جنوبی انتخاب شد.
شب میلاد امام رضا (ع) بال گرد سید ابراهیم رئیسی که برای افتتاح پروژه‌های ملی به استان آذربایجان شرقی سفر کرده بود در ارتفاعات ورزقان به دلیل نامساعد بودن آب‌وهوا و شرایط جوی سقوط کرد و پیکر بی‌جان این خادم جمهور هم‌زمان با میلاد امام هشتم و دقیقاً در روزی که حکم ریاست‌جمهوری‌اش را از رهبری دریافت کرده بود پیدا و داستان 46 سال خدمت این مرد به مردم در 31 اردیبهشت 1403 بسته شد.

انتهای خبر/

1403-02-31 12:48 شماره خبر : 7016

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!