رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
امام جمعه تربت‌جام عنوان کرد:

دهه کرامت فرصت تدبر مکتب اهل بیت(ع)

امام جمعه تربت‎‌جام گفت: از میلاد حضرت معصومه تا میلاد امام رضا در ماه ذی‌القعده به عنوان دهه کرامت نامگذاری شده؛ فرصتی برای تدبر در سیره انسان‌ساز مکتب اهل بیت است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حجت‌الاسلام حسین اسلامی در خطبه‌های عبادی و سیاسی جمعه این هفته تربت‌جام که در محل مصلی الغدیر تربت‎‌جام برگزار شد با رعایت تقوای الهی به خود و نمازگرارن بیان داشت: با توجه به سیره و سخنان اهل بیت که در خصوص ویژگی‌های انسان‌های با کرامت بیان شده، علامت انسان‌های باکرامت؛ خدمت به مردم است.

وی با تاکید بر اینکه در این خدمت باید چند شاخصه رعایت شود، گفت: خدمت به مردم بدون منت بوده و انسان خدمتگزار توقع تشکر ندارد. در واقع  در سیره اهل بیت، وقتی کسی مسئولیتی قبول می‌کند باید خودش را خادم مردم بداند که در سیره حضرات معصومین هم این نگاه وجود دارد.

امام جمعه تربت‌جام اظهار داشت:  دهه کرامت علاوه بر فرصت جشن و سرور میلاد حضرات معصومین؛ فرصت مطالعه و تدبر در سیره آنها و الگو قرار دادن رفتار این بزرگواران در زندگی فردی و اجتماعی برای رسیدن به سعادت دنیا و آخرت است.

انتهای خبر/

1403-02-28 14:55 شماره خبر : 6980

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!