رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
فرماندار کاشمر خبر داد:

تکمیل پروژه فاضلاب مسکن ملی کاشمر در ۲۰روز

فرماندار کاشمر گفت: خط انتقال فاضلاب مسکن ملی ۳۴ هکتاری کاشمر تقریباً طی ۲۰ روز آینده تمام می‌شود و موضوع احداث تصفیه‌خانه نیز با پیگیری‌های انجام‌شده در سطح استان و ملی، در مسیر اجرا قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ محمد قربانی صبح امروز در نشست خبری که به مناسبت دهه فجر در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه رویکرد اصلی مدیریت شهرستان، ایجاد وفاق واقعی و پرهیز از نگاه‌های جزیره‌ای در اداره امور است، اظهار کرد: تلاش کردیم همه ظرفیت‌های انسانی، اجتماعی و مدیریتی کاشمر را در کنار هم قرار دهیم تا توسعه شهرستان بر پایه همدلی پیش برود.

 

وی با تأکید بر اینکه حضور معتمدین واقعی مردم در فرآیندهای اجرایی و تصمیم‌سازی اهمیت ویژه‌ای دارد، خاطرنشان کرد: در ترکیب معتمدین هیئت‌های اجرایی شهرستان، ۲۰ درصد از بانوان انتخاب شدند و برای نخستین‌بار یک بانوی توانمند در جمع معتمدین هیئت اجرایی شهرستان حضور یافت که این موضوع نشانه نگاه برابر و مشارکت‌محور مدیریت شهرستان است.

 

فرماندار کاشمر با بیان اینکه در حوزه عمرانی، پروژه‌های نیمه‌تمام با جدیت پیگیری شد، اذعان کرد: در یک تا دو سال اخیر، برخلاف گذشته که برخی پروژه‌ها به‌صورت مقطعی و مناسبتی اجرا می‌شد، امروز با تخصیص اعتبارات مؤثر و پیگیری مستمر، شاهد پیشرفت قابل قبول طرح‌ها هستیم.

 

قربانی با تأکید بر اینکه پروژه مسکن ملی یکی از اولویت‌های اصلی شهرستان است، عنوان کرد: در سایت ۳۴ هکتاری مسکن ملی، مهم‌ترین گره پروژه، نبود تصفیه‌خانه فاضلاب و خط انتقال بود که خوشبختانه خط انتقال فاضلاب طی روزهای آینده به اتمام می‌رسد و موضوع احداث تصفیه‌خانه نیز با پیگیری‌های انجام‌شده در سطح استان و ملی، در مسیر اجرا قرار گرفته است.

 

وی با اشاره به اینکه در صورت تحقق این پروژه، کاشمر پیشگام استان خواهد بود، تشریح کرد: در صورت راه‌اندازی تصفیه‌خانه فاضلاب مسکن ملی، این طرح به‌عنوان نخستین پروژه مسکن ملی استان که دارای تصفیه‌خانه است، ثبت خواهد شد و امیدواریم قبل از تابستان سال آینده وارد فاز اجرایی کامل شود.

 

فرماندار کاشمر با بیان اینکه مشکلات انباشته‌شده مسکن مهر به‌صورت جدی در دستور کار قرار گرفت، تأکید کرد: نبود سند مالکیت برای واحدهای آپارتمانی، یکی از مطالبات اصلی مردم بود که با وجود پیچیدگی‌های حقوقی، پیگیری صدور اسناد آغاز شده و این موضوع با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط در حال پیشرفت است.

 

وی با تأکید بر اینکه ایمنی و بهره‌برداری از آسانسورهای مسکن مهر اهمیت اساسی دارد، بیان کرد: بیش از ۴۹ ساختمان مسکن مهر دارای مشکلات جدی در حوزه آسانسور بودند؛ برق سه‌فاز، تجهیزات کنترلی و گواهی استاندارد برخی از این آسانسورها سال‌ها بلاتکلیف مانده بود که بدون دریافت هزینه از مردم، بخش عمده مشکلات فنی برطرف شد.

 

قربانی با اشاره به اینکه صدور گواهی استاندارد مقدمه صدور پایان‌کار و سند مالکیت است، اظهار کرد: با حضور معاون اداره‌کل استاندارد استان و کارشناسان مربوطه، تمامی آسانسورها بررسی شد و تلاش می‌کنیم حداکثر ظرف یک‌ماه آینده، گواهی استاندارد تمام آسانسورهای مسکن مهر صادر و به‌دنبال آن، فرآیند صدور پایان‌کار و سند تسهیل شود.

 

وی با بیان اینکه محوطه‌سازی مسکن مهر از دیگر مطالبات جدی ساکنان بود، افزود: با پیگیری‌های انجام‌شده، سازمان ملی زمین و مسکن متعهد شده تمامی هزینه‌های محوطه‌سازی و آماده‌سازی معابر را بدون دریافت وجه از مردم تقبل کند و در صورت همراهی شهرداری کاشمر، این پروژه ظرف سه تا چهار ماه آینده به اتمام خواهد رسید.

 

فرماندار کاشمر با اشاره به اینکه پروژه جاده شادمهر ـ کاشمر از طرح‌های راهبردی شهرستان است، تصریح کرد: در سال‌های اخیر، با تخصیص اعتبارات مؤثر و حمایت وزارت راه و شهرسازی و معاونت عمرانی استانداری، این پروژه با شتاب بیشتری در حال اجرا است و امیدواریم هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

 

وی با تأکید بر اینکه منطقه ویژه اقتصادی کاشمر نیازمند رویکردی جدید در جذب سرمایه‌گذار است، تشریح کرد: با استفاده از بسته‌های سرمایه‌گذاری بدون نام، درصدد هستیم مجوزهای لازم را پیشاپیش اخذ کنیم تا سرمایه‌گذاران بدون اتلاف زمان و بروکراسی فرسایشی وارد میدان شوند.

 

قربانی با اشاره به اینکه کاشمر در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر عملکرد قابل توجهی داشته است، اظهار کرد: این شهرستان به‌عنوان سومین شهرستان استان، موفق به تحقق صد درصدی تعهدات خود در حوزه نیروگاه‌های خورشیدی خانگی، کشاورزی و اداری شده و در بخش سرمایه‌گذاری نیز بیش از ۴۹ درصد تعهدات اجرا شده است.

 

وی با بیان اینکه در حوزه صنعتی نیز برنامه‌ریزی برای جبران عقب‌ماندگی انجام شده است، خاطرنشان کرد: با تدابیر اتخاذشده، تا پایان سال جاری، تعهدات این بخش نیز به‌طور کامل محقق خواهد شد.

 

فرماندار کاشمر با تأکید بر اینکه توسعه مسکن ملی نیازمند نگاه بلندمدت است، عنوان کرد: علاوه بر سایت ۴۸ هکتاری، چند سایت دیگر متصل به شهر نیز درحال پیگیری است و همزمان، سایت ۱۸۸ هکتاری با وجود منفصل‌بودن از بافت شهری، از دستور کار خارج نشده و برای آینده شهرستان مدنظر قرار دارد.

 

وی با اشاره به اینکه پروژه راه‌آهن کاشمر از مطالبات دیرینه مردم است، تصریح کرد: نشست مشترکی با حضور مسئولان ملی و استانی برگزار خواهد شد تا مسیر اجرای این طرح مهم تسریع شود.

 

قربانی با بیان اینکه مدیریت اعتراضات و اغتشاشات اخیر با رویکرد حفظ امنیت و جان مردم انجام شد، تأکید کرد: شورای تأمین شهرستان با همدلی کامل، تلاش کرد کمترین آسیب به مردم و اموال عمومی وارد شود و در این مسیر، نیروهای انتظامی، سپاه، بسیج، دستگاه‌های اطلاعاتی و قضایی نقش مؤثری ایفا کردند.

 

وی در پایان با تأکید بر اینکه همدلی و همراهی رمز عبور از شرایط سخت است، بیان کرد: از همه اعضای شورای تأمین و دستگاه‌های اجرایی که با مسئولیت‌پذیری، امنیت و آرامش شهرستان را حفظ کردند، صمیمانه قدردانی می‌کنم.

انتهای خبر/

 

1404-11-12 11:19 شماره خبر : 14325

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!