درباره نویسنده
بهره برداری از پروژه بازگشایی، آسفالت و احداث میدان ورزش در تربتجام

به گزارش صبح توس؛ دکتر خوشخو شهردار تربتجام با اعلام خبر بهره برداری از پروژه بازگشایی، آسفالت و احداث میدان ورزش در تربتجام اظهار داشت: این پروژه حاصل زحمات و تلاشها مختلف شهرداری و شورای اسلامی شهر از سال ۱۳۸۷ تا کنون بوده است؛ که با ۳۸ مورد توافق ملکی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.
وی تصریح کرد: این پروژه یکی از مطالبات به حق مردمی منطقه و عابرین بود که به توفیق خدا و تلاش واحد حقوقی و املاک و همچنین عمران امروز به نتیجه رسید و این بازگشایی باعث شده که برای املاک مجاور به ارزش ۴۰۰ میلیارد تومان ارزش افزوده ایجاد کند.
شهردار تربتجام بیان داشت: بازگشایی بلوار حاصل زحمات و تلاشها مختلف شهرداری و شورای اسلامی شهر از سال ۱۳۸۷ تا کنون بوده که امروز با ۳۸ مورد توافق ملکی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: پروژه آسفالت این بخش از معابر از بهمن ماه ۱۴۰۱ آغاز شده بود که بیش از ۲۰ میلیارد ریال از منابع داخلی شهرداری اجرا شد.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- پارک بانوان نیشابور؛ گامی در ارتقای زندگی بانوان
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- مقاومت ایران و زوال ابهت دروغین رژیم صهیونیستی
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
آخرین اخبار
- آخرین فرصت برای نجات تیم فوتسال اتحاد سرخس
- شرط شهیدشدن شهیدبودن است
- آیه ۲ سوره مبارکه نجم
- نشستهای هماندیشی بستری برای مطالبهگری بانوان فیروزهای
- بهرهمندی ۱۵۰۰۰ شهروند از خدمات درمانگاه نبیاکرم تایباد
- صادرات ۴۵ پارت خوراک آبزیان از سبزوار
- ۲ پروژه طرح مالیات نشاندار تربتحیدریه اعلام شد
- نیشابور پیشگام پژوهشهای سلامت سالمندان در کشور
- ویژگی نمازی که در طلب دنیا نباشد
- آیه ۱ سوره مبارکه نجم
- مشاهده بیشتر