رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
معاون جهاد کشاورزی خراسان‌ رضوی خبر داد:

افزایش 30 درصدی تولید گوشت مرغ در خراسان رضوی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: تولید گوشت مرغ در سه ماه نخست امسال نزدیک به ۳۰ درصد در این استان افزایش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به نقل از ایرنا، مجید جعفری با بیان اینکه تولید گوشت مرغ در سه ماه نخست امسال نزدیک به ۳۰ درصد در این استان افزایش داشته است، اظهار داشت: در این مدت ۵۵ هزار و ۶۱۹ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شده، در حالی که در مدت مشابه پارسال تولید ۴۳ هزار و ۱۲۶ تن گوشت مرغ ثبت شده است.

وی افزایش جوجه‌ریزی در خراسان رضوی را علت افزایش تولید گوشت مرغ در سال جاری عنوان و بیان کرد: میزان جوجه‌ریزی در سه ماه نخست امسال در مجموع ۳۰ میلیون و ۸۱۴ هزار قطعه بوده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: میزان جوجه‌ریزی استان در مدت یاد شده نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

جعفری اظهار کرد: سقف تعهد و ظرفیت جوجه‌ریزی در استان خراسان رضوی ۱۰ میلیون قطعه است.

روزانه به صورت میانگین بین ۶۰۰ تا ۶۸۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود که بیش از نیاز مصرف استان است.

هم اکنون هزار و ۴۶۴ واحد فعال مرغ گوشتی در خراسان رضوی وجود دارد.

انتهای خبر/

1403-04-20 08:01 شماره خبر : 7865

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار