رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
چهارشنبه 1403/12/22 Wednesday - 2025 12 March الأربعاء ، 12 رمضان ، 1446
ساعت
1403-12-22 09:47 شماره خبر : 10674
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد خبر داد:

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد گفت: نمایشگاه اقتصاد مقاومتی "ضیافت نور" به همت سپاه گناباد افتتاح و تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، علی محبی نجم‌آباد شب گذشته در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه با تأکید بر استقبال و مشارکت فروشندگان و تولیدکنندگان محلی، اظهار داشت: نمایشگاه اقتصاد مقاومتی فرصتی برای معرفی محصولات و تولیدات محلی است و در تنظیم بازار و کمک به معیشت مردم در ایام پایانی سال، نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

وی اولویت اصلی برپایی آن‌ را حمایت از تولیدکنندگان شهرستان گناباد دانست و عنوان داشت: ناحیه مقاومت بسیج به‌دنبال ایجاد فضایی مناسب برای فروش و معرفی محصولات محلی است و هدف این است که مردم با تولیدات شهرستان آشنا شوند و کالاهای اساسی با قیمت و کیفیت مناسب در اختیار همشهریان قرار گیرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد بر اهمیت نظارت بر قیمت‌ها و کیفیت کالاها در طول برگزاری نمایشگاه تأکید کرد و بیان داشت: با همکاری اداره صنعت و معدن و تعزیرات حکومتی، نظارت‌های لازم انجام خواهد شد تا اطمینان حاصل شود که کالاها با قیمت‌های مصوب و کیفیت مطلوب عرضه می‌شوند.

وی با بیان اینکه برپایی نمایشگاه با استقبال گسترده مردم همراه شده است، اعلام کرد: ۹۰ غرفه از ۹۳ غرفه رزرو شده، بومی گناباد هستند که نشان‌ از حمایت از تولیدکنندگان محلی و تقویت اقتصاد شهرستان در بسیاری از اصناف است.

محبی نجم‌آباد تصریح کرد: بخشی از عواید این نمایشگاه، برای کمک به معیشت مردم اختصاص خواهد یافت و بیش از ۱۵۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان شناسایی شده توزیع خواهد شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد در پایان، خاطرنشان کرد: نظارت مستمر بر قیمت‌ها و کیفیت کالاها در طول برگزاری نمایشگاه انجام خواهد شد تا رضایت‌مندی مردم تأمین شود؛ همچنین، میوه و گوشت با قیمت‌های مصوب در دسترس قرار خواهد گرفت تا هدف اصلی این نمایشگاه، یعنی کمک به معیشت مردم، محقق گردد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار