درباره نویسنده
نگاهی به اسناد بالادستی/27؛
ابلاغ سیاستهای کلی نظام در بخش «کشاورزی»

در نگاهی به اسناد بالادستی متن کامل سند ابلاغ سیاستهای کلی نظام در بخش «کشاورزی» که توسط رهبر معظم انقلاب در تاریخ 29 آذرماه 1391 ابلاغ کردند، بازنشر میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، براساس صحبتهای مسعود پزشکیان، رئیسجمهور دولت چهاردهم مبنی بر اینکه روند عملکرد دولت باید بر اساس ابلاغیات رهبر معظم انقلاب و سیاستهای کلی نظام باشد، این پایگاه خبری اقدام به بازنشر متن ابلاغ سیاستهای کلی نظام در بخش «کشاورزی» از سایت «khamenei.ir» میکند.
متن ابلاغ حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابلاغ سیاستهای کلی نظام در بخش «کشاورزی» به این شرح است:
۱- توسعهی پایدار کشاورزی با حفاظت از منابع طبیعی پایه و صیانت و توانمندسازی منابع انسانی.
۲- تأمین امنیت غذایی با تکیهبر تولید منابع داخلی و نیل به خودکفایی در محصولات اساسی، ارتقاء سطح سلامت مواد غذایی تا استاندارد جهانی، اصلاح و بهینه نمودن الگوی مصرف و حمایت موثر از تولید و صادرات در محصولات دارای مزیتهای نسبی و ایجاد مزیتهای جدید (ازجمله هدفمند نمودن یارانهها در جهت تولید و صادرات).
۳- اصلاح ساختار و نظام بهرهبرداری بخش کشاورزی با تشویق کشاورزان به رعایت اندازههای فنی – اقتصادی واحدهای تولیدی متناسب با نوع فعالیت و شرایط مختلف اجتماعی، اقتصادی و اقلیمی کشور و تأکید بر جهتگیری حمایتی دولت از این سیاستها بهویژه در واگذاری منابع آبوخاک.
۴- نوسازی نظام تولید کشاورزی بر مبنای دانش نوین و بومیسازی فناوریهای روز، تربیت، حفظ و تجهیز نیروی انسانی موردنیاز، توسعه و تقویت تعاونیها و سایر تشکلهای اقتصادی، اجتماعی، صنفی و تخصصی با مشارکت آحاد جامعه و رقابتی نمودن فعالیتها در بخش.
۵- ارتقاء بهرهوری از آب در تولید محصولات کشاورزی و استفادهی علمی و بهرهبرداری بهینه از سایر نهادههای تولید.
۶- گسترش زیرساختها و ایجاد انگیزه برای جذب و توسعهی سرمایهگذاری در بخش کشاورزی با پوشش مناسب بیمه، کاهش احتمال زیان تولید، اجرای سیاستهای حمایتی و متعادل کردن سطح سودآوری کشاورزی با سایر بخشهای اقتصادی.
۷- حمایت مؤثر از ساماندهی فرایند تولید و اصلاح نظام بازار محصولات کشاورزی باهدف بهبود رابطهی مبادلهی بخش با سایر بخشها، افزایش بهرهوری، کاهش هزینههای تولید، رعایت قیمت تمامشدهی محصولات اساسی، تأمین درآمد تولیدکنندگان و منافع مصرفکنندگان و بهبود کیفیت مواد و فرآوردههای غذایی.
۸- تخصیص یارانهی هدفمند به بخش کشاورزی در جهت تحقق خودکفایی، حمایت از ساخت زیربناها، مراعات معیارهای زیستمحیطی، قابلیت انعطاف در شرایط محیطی مختلف و ارتقاء قدرت رقابت در بازارهای داخلی و بینالمللی.
۹- ارتقاء سطح درآمد و زندگی روستاییان، کشاورزان و عشایر، توسعهی پایدار روستاها و مناطق کشاورزی و رفع فقر با تقویت زیرساختهای مناسب تولید و تنوعبخشی و گسترش فعالیتهای مکمل و اقتصادی بهویژه صنایع تبدیلی و روستایی و خدماتی نوین.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- استقامت و صداقت کلید عزت مسلمانان
- ۳۵ حلقه چاه به نیروگاه خورشیدی مجهز شد
- مکتب امامحسین علیهالسلام تمدنساز است
- ورود کاروان نمادین امام رضا به فدیشه میانجلگه
- همه میدانیم این حکومت اجتنابناپذیر است
- آیه ۱۵۰ سوره مبارکه بقره
- چاره کار در توافق ملی مردمی است
- تدبیر رهبری نقشههای دشمن را ناکام گذاشت
- جایزه میلیون دلاری صبح توس
- مساجد خراسانرضوی میزبان میز خدمت حقوقی
- مشاهده بیشتر