رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
فرماندار نیشابور:

محمد رستمی منتخب دوم نیشابور ماند

فرماندار نیشابور گفت: با پایان کار بازشماری آرای حوزه انتخابیه نیشابور، محمد رستمی منتخب دوم مردم نیشابور باقی ماند.

مهدی دونده در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «صبح توس»؛ گفت: پس از اعتراض سید علی حسينی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیشابور به نحوه شمارش آرای هم‌نام بدون کد با یکی دیگر از نامزدهای حوزه انتخابیه نیشابور بزرگ، اعتراض سید علی حسینی در سامانه انتخابات وزارت کشور ثبت شد و با بازشماری آرای این نامزد موافقت شد.

وی با اشاره به اینکه فرایند بازشماری آرا با حضور اعضای هیئت نظارت و اجرایی طی دو روز در نیشابور انجام شد، ادامه داد: در طی این بازشماری تعداد آرای سید علی حسینی از ۴۳ هزار و ۴۷۶ رأی به ۴۴ هزار و ۵۶ رأی و آرای محمد رستمی از ۴۴ هزار و ۱۱۴ به ۴۴ هزار و ۴۲۷ رأی افزایش یافت.

فرماندار نیشابور خاطرنشان کرد: بدین ترتیب محمد رستمی به‌عنوان نماینده دوم نیشابور پس از سید یحیی سلیمانی با ۵۱ هزار و ۵۷۷ رأی راهی بهارستان می‌شود.

انتهای خبر/

1402-12-23 08:48 شماره خبر : 6301

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!