رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
پنج‌شنبه 1403/10/20 Thursday - 2025 09 January الخميس ، 9 رجب ، 1446
ساعت
1403-10-04 12:39 شماره خبر : 9914 https://sobhtoos.ir/short/NYRb1 0
مشاور مدیرعامل بنیاد علوی عنوان کرد:

مشاور مدیرعامل بنیاد علوی گفت: یکی از اهداف چهارگانه بنیاد علوی در کشور کمک به حوزه اشتغال است و اجرای «طرح مردم» با کمک خیرین حقیقی و حقوقی می‌توان به حوزه اشتغال خرد و مشاغل خانگی کمک شایانی کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ محسن کالوندی صبح امروز در جلسه کمیته اشتغال شهرستان تربت‌حیدریه اظهار کرد: در حال حاضر بنیاد علوی چهار راهبرد را در کشور هدف‌گذاری کرده که در گام نخست آموزش و مهارت‌افزایی و کارآفرینی دانش‌آموزان و استعدادهای برتر است که ۱۲ مدرسه در این شهرستان مصوب شده و به این مهم ورود پیدا کردیم تا استعدادهای برتر شناسایی و در نهایت با آموزش‌های لازم کارآفرین شوند.

وی تصریح کرد: در گام دوم به حوزه سلامت ورود پیدا کردیم و با کمک گروه‌های جهادی و علوم پزشکی تمام هزینه‌های دندانپزشکی و چشم‌پزشکی توسط بنیاد علوی رایگان انجام می‌شود، لذا تیم‌های سلامت در قالب‌های مختلف می‌توانند به شهرستان بیایند و به این دو حوزه نیز ورود داشته باشند.

مشاور مدیرعامل بنیاد علوی بیان کرد: همچنین خیلی از مردم شاید برای درمان خود به مبالغی نیاز داشته باشند که بنیاد علوی تا مبالغ ۲۰ میلیون تومان طبق مستندات تسهیلات می‌دهد.

کالوندی گام سوم و چهارم را نیز عمرانی، زیربنایی و اشتغال‌زایی عنوان کرد و گفت: در حوزه اشتغال‌زایی برای اکثر شهرستان‌ها به‌صورت مساوی ۲۰۰ شغل خرد و مشاغل خانگی برنامه‌ریزی کردیم و این نیز می‌تواند افزایش پیدا کند و شرط آن جذب اعتبارات و اشتغال به موقع است.

وی اضافه کرد: در حوزه کارگاهی و بنگاه محور بنیاد علوی می‌تواند کمک کند، مانند همین کارگاه‌های نماد مالی که می‌توانند به بنگاه و شرکت بزرگ تبدیل شوند.

مشاور مدیرعامل بنیاد علوی گفت: یکی از اهداف چهارگانه بنیاد علوی در کشور کمک به حوزه اشتغال است و اجرای «طرح مردم» با کمک خیرین حقیقی و حقوقی می‌توان به حوزه اشتغال خرد و مشاغل خانگی کمک شایانی کرد.

کالوندی افزود: در این طرح اگر خیرین حقیقی و حقوقی بخواهند در زمینه اشتغال فعالیت کنند بنیاد علوی حاضر است چهار برابر آورده خیرین را اختصاص دهد تا کارگاه‌های مشاغل خانگی راه‌اندازی شود، البته هزینه خیرین طی سه تا چهار سال نیز برمی‌گردد و این اقدامات باعث می‌شود تربت‌حیدریه به قطب کارگاه‌های اشتغال‌زایی تبدیل شود.

۲۶ طرح بنیاد علوی در تربت‌حیدریه تسهیلات دریافت کردند

نماینده بنیاد علوی در تربت‌حیدریه گفت: امسال از مردادماه به حوزه اشتغال‌زایی ورود کردیم که در پنج روستا ۲۶ طرح مشاغل خانگی و خرد تسهیلات پرداخت کرده یا در حال معرفی به بانک سینا هستند و تا ۱۵ روز آینده ۲۰۰ طرح خرد در سامانه ثبت می‌شوند.

محمد قلی‌زاده با بیان اینکه قالب طرح‌ها به بانک سینا معرفی می‌شوند، گفت: تربت‌حیدریه بخش‌های بزرگی دارد و یک نفر تسهیل‌گر برای این شهرستان کار را به پیش نمی‌برد و با توجه به اینکه هر تسهیل‌گر نمی‌تواند بیش از ۲۰۰ نفر برای مشاغل خرد معرفی کند این شهرستان را با چالش مواجه کرده است.

وی ادامه داد: تربت‌حیدریه به اندازه پنج استان از محل بنیاد برکت تسهیلات جذب کرده که ۲۶ طرح بزرگ نیز تسهیلات میلیاردی دریافت کردند.

اطلس فرصت‌های سرمایه‌گذاری تربت‌حیدریه تدوین شود

معاون استاندار و فرماندار تربت‌حیدریه خواستار تدوین اطلس فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این شهرستان شد و تٱکید کرد: این مٱموریت به دانشگاه تربت‌حیدریه با محوریت مجتمع توسعه و فناوری واگذار شده و این اطلس گزارش محور نیست و باید داده‌های دقیق ارایه شود تا انحرافی در نتیجه نداشته باشیم.

مجتبی شجاعی افزود: در ادامه سیاست‌های دولت تقویت مشاغل خرد و خانگی تٱکید شده که با محوریت کمیته امداد و بهزیستی و همچنین میراث فرهنگی و صنعت شکل می‌گیرد.

وی خواستار برگزاری نشست‌های شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی شد و افزود: فعالان اقتصادی شهرستان باید در یک بانک جامع شناسایی شوند و جلسات شورای هماهنگی بانک‌ها و سایر کمیته‌ها نیز برگزار شود

فرماندار تربت‌حیدریه بیان کرد: عرصه مهم خدمت‌رسانی در کشور حوزه اقتصادی است و با تقویت کارگروه اشتغال شهرستان و اقدامات میدانی این مطالبه محقق می‌شود، در عین حال  شهرک صنعتی شماره ۳ باید جانمایی شود و با تقویت مراکز رشد و نواوری و همچنین راه‌اندازی نیروگاه‌های برق خورشیدی به اشتغال این خطه کمک کنیم.

تحقق ۵۴ درصدی اشتغال در تربت‌حیدریه 

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تربت‌حیدریه گفت:کارگروه اشتغال متشکل از ۲۴ دستگاه اجرایی دخیل در اشتغال است، از طرفی این خطه پذیرای جذب مسافرینی است که خدمات خود را از این شهرستان می‌گیرند و این مهم فرصت ایجاد اشتغال را ایجاد کرده است.

هادی نوبخت تعهد فرصت شغلی امسال این شهرستان را ۳۵۰۰ شغل عنوان کرد و گفت: در ۹ ماهه نخست امسال ۵۴ درصد ان تحقق یافته و تا افراد تسهیلات را دریافت نکنند در سامانه ثبت نمی‌شود لذا به محض دریافت تسهیلات این رقم افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۲۰ درصد تعهد اشتغال در این خطه تحقق یافته، افزود: متاسفانه برای مشاغل خانگی پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از طریق اعتبارات اشتغالزایی برای ۶ دستگاه اختصاص یافته و نهادها هم بر اساس اولویت به بانک معرفی کردند و این رقم بسیار ناچیز است.

نوبخت اظهار کرد: جهاد کشاورزی بیشترین فعالیت در این خطه را دارند اما تنها یک میلیارد تسهیلات دریافت کرده و برخی دستگاه‌ها هم تا ۸۰ نفر را در صف انتظار تسهیلات دارند.

وی خطاب به مشاور مدیرعامل بنیاد علوی گفت: سهمیه بنیاد علوی را به کسانی که در صف انتظار برای ایجاد اشتغال هستند اختصاص دهیم.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار