رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
صبح توس گزارش می‌دهد؛

بسیج‌ سازندگی؛ همدلی جهادی در راه محرومیت‌زدایی

بسیج سازندگی طرقبه شاندیز با فعالیت ۱۰۰ گروه جهادی، از بازسازی خانه‌های معسران تا احیای زیرساخت‌های روستایی، نقش‌آفرینی چشمگیری در زدودن غبار محرومیت و تحقق اقتصاد مقاومتی دارد، نمونه‌ای دلسوزانه از خدمت بی‌منت مردم به مردم.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس» بسیج نهادی که از دل مردم برخاسته است و بسیج سازندگی هم یک ساختار و تشکلی است که در آن نیروهای خیر و مردمی در قالب گروه‌های جهادی به دنبال گره‌گشایی از مشکلات مردم در نقاط مختلف کشور به ویژه در مناطق محروم و در راستای کمک به اقشار کم‌برخوردار و ضعیف جامعه هستند.

در بسیج سازندگی ظرفیت‌های مردمی برای کمک به انقلاب پای کارآمدند، محرومیت‌زدایی و به‌کارگیری جوانان پرشور و خلاق در قالب گروه‌های جهادی و خدمت‌رسانی در نقاط محروم و گام برداشتن در مسیر اقتصاد مقاومتی از جمله برنامه‌های اصلی بسیج سازندگی است.

 زدودن غبار محرومیت از چهره مناطق محروم کشور و گام برداشتن در تحقق اقتصاد مقاومتی از جمله تلاش‌های بسیج سازندگی است که با تفکر جهادی در عرصه‌های مورد نیاز و حساس انقلاب اسلامی گروه‌های جهادی را پای کار آورده است.

گروه‌های جهادی با فعالیت‌های شاخص در مسیر خدمت‌رسانی به اقشار کم برخوردار و محروم جامعه ثابت کرده‌اند که بسیج به معنای واقعی بسیج مردم است، نیروهایی از دل مردم برای مردم.

این گزارش بهانه‌ای است برای گرامی‌داشت هفته بسیج سازندگی، معرفی قرارگاه بسیج سازندگی و فعالیت‌های گروه‌های جهادی ناحیه مقاومت بسیج طرقبه شاندیز.

فعالیت ۱۰۰ گروه جهادی طرقبه شاندیز در عرصه‌های مختلف 

 روح الله پسندیده، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج طرقبه شاندیز در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه چندین گروه جهادی یک قرارگاه را تشکیل می‌دهند تا در زمان بحران و حادثه‌های طبیعی بتوانند بهتر خدمت‌رسانی کنند، اظهار کرد: فعالیت‌های شاخص قرارگاه بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در عرصه‌های محرومیت‌زدایی، اقتصاد مقاومتی، برپایی اردو‌های جهادی، ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه و کارهای عام‌المنفعه است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۰۰ گروه جهادی بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج طرقبه شاندیز در سطح شهر و روستاهای طرقبه شاندیز و حتی شهرستان‌های‌ دیگر استان فعالیت دارند که از این تعداد ۶۰ گروه جهادی متشکل از خواهران بسیجی در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصاد مقاومتی در حال فعالیت هستند و ۴۰ گروه جهادی نیز متشکل از برادران در عرصه‌های: عمرانی، بهداشتی، اقتصادی و سایر بخش‌ها در حال فعالیت هستند.

اجرای بیش از ۱۵۰ اردوی جهادی در محورهای مختلف و به ویژه مناطق محروم روستایی

پسندیده در ادامه افزود: سال گذشته گروه‌های جهادی بسیج سازندگی طرقبه شاندیز بیش از ۱۵۰ اردوی جهادی در محورهای مختلف به استعداد حدود ۵ هزار و ۹۰۰ نفر روز در نقاط مختلف از جمله مناطق محروم روستایی در سطح شهرستان برگزار کرده است.

وی به گوشه‌ای از فعالیت‌های گروه‌های جهادی اشاره و بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ به همت جهادگران بسیجی طرقبه شاندیز بیش از ۱۵ منزل معسران بازسازی و مرمت شد و همچنین‌ بازسازی، مرمت و رنگ‌آمیزی ۳۵ مدرسه در سطح شهرستان نیز انجام شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج طرقبه شاندیز در ادامه افزود: ساخت سه نمازخانه و ۱۲ چشمه سرویس بهداشتی در مدارس، ساخت و آماده‌سازی ۶ کلیومتر راه روستایی و جاده‌های بین مزارع، احیای سه قنات و ساخت دو استخر ذخیره آب کشاورزی از دیگر فعالیت‌های عام‌المنفعه و شاخص گروه‌های جهادی شهرستان طرقبه شاندیز است.

وی با اشاره به اینکه برای انسجام بیشتر گروه‌های جهادی سالانه اردوی جهادی بیرون از شهرستان نیز برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: فعالیت‌های گروه‌های جهادی بسیج سازندگی طرقبه شاندیز در روستاها و محلات مختلف شهرستان اجرا شده است که از آن جمله در روستای؛ مایان، حصار، جاغرق، چاه خاصه، حصار سرخ، ویرانی، نوچاه، ارچنگ، زشک و فیانی بوده است.

بسیج سازندگی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های جوانان انقلابی و دلسوز یکی از کارآمدترین ابزارهای توسعه در مناطق کمتر توسعه است

یدالله بشکنی، فرماندار طرقبه شاندیز در گفتگو با خبرنگار ما بیان کرد: بسیج سازندگی با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و هدف‌گذاری‌ همیشه می‌تواند در رفع محرومیت و کمبودهای مناطق محروم استان و کشور بسیار موثر و نقش‌آفرین باشد.

وی تصریح کرد: بسیج سازندگی نهادی برآمده از دل انقلاب اسلامی است که در هفدهم اردیبهشت ۱۳۷۹ به فرمان رهبر معظم انقلاب با هدف تحقق عدالت اجتماعی و ارتقای سطح زندگی مردم به ویژه محرومان پا به عرصه گذاشت.

 بشکنی تأکید کرد: بسیج سازندگی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های جوانان انقلابی و دلسوز در قالب اردوهای جهادی به یکی از کارآمدترین ابزارهای توسعه در مناطق کمتر توسعه تبدیل شده است.

وی در ادامه افزود: اقدامات بسیج سازندگی طرقبه شاندیز از آغاز تاکنون تنها به رفع محرومیت و توسعه اقتصادی محدود نشده است بلکه جهادگران بسیجی در شهرستان همواره در راستای ایجاد تحول فرهنگی و اجتماعی در دل روستاها و مناطق کم برخوردار گام برداشته‌اند که این نهاد اثربخش با محوریت کارآفرینی، اشتغال‌زایی و مهارت‌آموزی و اجرای طرح‌های عمرانی و خدماتی اجتماعی در کنار مردم و دولت ایستاده است و برای ساختن فردایی بهتر لحظه از تلاش دست برنداشته است.

جهادگران بسیجی طرقبه شاندیز، بی‌منت با تمامی امکاناتی که دارند کمک و یاور مردم شهرستان هستند

فرماندار طرقبه شاندیز اظهار کرد: اقدامات چشمگیر بسیج سازندگی در استان و همچنین شهرستان از جمله؛ کمک‌های مؤمنانه، ارائه خدمات بهداشتی و درمان، مهارت آموزی و اقتصاد مقاومتی، بی‌وقفه در حال زدودن غبار محرومیت و کاستی از نقاط مختلف شهرستان است و همچنین الهام‌بخش نسل جوان برای مشارکت بیشتر در سازندگی که از نقش‌های اصلی بسیج سازندگی است.

وی خاطرنشان کرد: در شهرستان طرقبه شاندیز‌ جهادگران بسیجی بی‌منت با تمامی امکانات و تجهیزاتی که دارند کمک و یاور مردم شهرستان هستند، تقدیر و تشکر از همه این عزیزان دارم.

جهادگران بسیجی بهترین، دلسوز‌ترین و فداکارترین سربازان ولایت هستند 

حجت‌ الاسلام محمد صاحبی، امام جمعه بخش شاندیز در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: بسیج سازندگی یک مجموعه خوب از جوانان دلسوز و بسیجیان است که دور هم جمع شده‌اند و این‌ها ساختار بسیج سازندگی را تشکیل داده‌اند، امروز در کشور چندین هزار گروه جهادی داریم که این افراد جزو بهترین، دلسوز‌ترین و فداکارترین سربازان ولایت هستند، کسانی که دغدغه خدمت، محرومیت‌زدایی و فقرزدایی دارند و دلسوز مردم به ویژه محرومان و قشر ضعیف جامعه‌ هستند.

وی تصریح کرد: در شهرستان طرقبه شاندیز‌ ما گروه‌های جهادی بسیاری داریم از خواهران و برادران که عاشقانه پای کار مردم هستند و همه جا در عرصه‌های مختلف این عزیزان با کمک و ظرفیت خیرین پای کار مردم آمده‌اند، اگر خدایی نکرده در جامعه زلزله‌ای یا سیلی پیش بیاید گروه‌های جهادی در خط مقدم کمک به مردم هستند.

امام جمعه بخش شاندیز بیان کرد: گروه‌های جهادی فعالیت‌های مختلفی دارند، گروه‌های جهادی خواهران بیشتر در عرصه فرهنگی و اجتماعی فعالیت دارند و گروه‌های جهادی برادران در عرصه‌های مختلف عمرانی که با برگزاری اردوهای جهادی در قسمت‌های محروم شهر یا روستاها فعالیت دارند و در مدارس هم بسیار خدمت دارند از رنگ‌آمیزی مدارس گرفته تا ساخت نمازخانه و سرویس‌های بهداشتی برای مدارس فعالیت دارند.

در طرقبه شاندیز‌ گروه‌های جهادی با کمک خیران  عاشقانه پای کار مردم هستند

وی با اشاره به اینکه در طرقبه شاندیز به همت گروه‌های جهادی هفته‌ای دو جهیزیه به نوعروسان کم‌برخوردار اهدا می‌شود، افزود: یکی از فعالیت‌های گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی شناسایی افراد کم‌برخوردار و محروم جامعه است و همچنین شناسایی مناطق محروم جامعه  تا بعد برای کمک و خدمت‌رسانی به آنها اقدام شود.

حجت الاسلام صاحبی، خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات چشمگیر و بسیار عالی گروه‌های جهادی در ماه مبارک رمضان، پهن کردن سفره‌های کریمانه افطاری برای قشر کم‌برخوردار و ضعیف جامعه در نقاط مختلف شهرستان بود که این اقدام جای تقدیر و تشکر دارد.

انتهای خبر/ 

1404-02-24 07:45 شماره خبر : 11366

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار