رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
چهارشنبه 1403/08/09 Wednesday - 2024 30 October الأربعاء ، 27 ربيع الآخر ، 1446
ساعت
1403-08-08 08:29 شماره خبر : 9239 https://sobhtoos.ir/short/4z3Oq 0
کارشناس مسئول اتاق بازرگانی نیشابور خبر داد:

کارشناس مسئول اتاق بازرگانی نیشابور گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بین 150 تا 200 میلیون دلار صادرات از نیشابور به کشورهای مختلف انجام شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ از26  شهرک صنعتی فعال در استان خراسان رضوی سه شهرک صنعتیِ خیام، عطار و کمال‌الملک در نیشابور بزرگ جانمایی و فعالیت می‌کند به‌طوری‌که این شهرستان با دارا بودن بیش از ۴۰۰ واحد کوچک و متوسط و صنایع بزرگی مانند فولاد و نیروگاه، جایگاه ویژه‌ای در شرق کشور دارد.

 صنایعِ نیشابور بزرگ با تولید محصولات باکیفیت و متنوع توانسته‌اند تعاملات خوب و سازنده‌ای با کشورهای همسایه و صادرات محصولات خود به این کشورها داشته باشند و این مهم، پويايي اقتصاد منطقه و بهبود رشد اقتصادی را در پی داشته است.

کارشناس مسئول اتاق بازرگانی نیشابور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اظهار داشت: نیشابور بزرگ باوجود سه شهرک صنعتی خیام و عطار و کما‌ل‌الملک، پس از مشهد مقدس قطب صنعتی استان خراسان رضوی به شمار می‌رود لذا محصولات این شرکت‌ها به کشورهای مختلف صادر می‌شود.

ایمان اکبرآبادی افزود: صنایع بزرگ نیشابور توانسته‌اند با شناسایی کشورهای هدف ازجمله کشورهای حوزه اوراسیا مانند ازبکستان، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه، ترکمنستان و کشورهای حوزه آسیا مانند افغانستان، پاکستان و حوزه خلیج‌فارس مانند امارات و کویت و بحرین ارتباطات و تبادلات خوبی داشته باشند.

وی ادامه داد: این تعاملات و ارتباطات باعث شده نیشابور بزرگ محصولات خود را در حوزه‌های کشاورزی و صنعتی ازجمله چینی، مواد لبنی، لوازم‌خانگی، صنایع معدنی و صنایع فلزی به این کشورها صادر کند.

کارشناس مسئول اتاق بازرگانی نیشابور بیان داشت: سال گذشته میزان صادرات نیشابور بزرگ به این کشورها بین 90 تا 110 میلیون دلار بود که امسال پیش‌بینی می‌شود بین 150 تا 200 میلیون دلار به این کشورها صادرات داشته باشیم.

وی افزایش صادرات با این کشورها را منوط به ارتباط بیشتر و مؤثرتر با کشورهای مختلف دانست و بیان داشت: یکی از اهداف اتاق بازرگانی نیشابور، ارتباط بیشتر با کشورهای هدف مانند کشورهای اوراسیا  و کشورهای CIS است چراکه این تعامل و ارتباطات، افزایش صادرات بیشتر را در پی خواهد داشت.

اکبرآبادی خاطرنشان کرد: کشور ایران زمانی موفق خواهد بود که بتواند ارتباط خود را با کشورهای حوزه اوراسیا تقویت کرده و امیدواریم بتوانیم تعرفه‌های ارز ترجیحی و عوارض ورود به این کشورها را کاهش دهیم تا بتوانیم صادرات بیشتر و راحت‌تری داشته باشیم.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار