رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
یکشنبه 1403/10/02 Sunday - 2024 22 December الأحد ، 20 جمادى الآخر ، 1446
ساعت
1403-03-07 19:24 شماره خبر : 7197 https://sobhtoos.ir/short/NEM81 0
سردار آزادی‌:

رئیس سازمان حفظ آثار‌ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج گفت: مهم‌ترین رسالت برگزاری کنگره‌ها جریان‌سازی حرکت شهدا با زبان هنر است که باید جریان فکری و عملی و میراث ارزشمند گذشته به جوان امروز منتقل شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ سردار عبدالرضا آزادی‌ عصر امروز در دومین نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره 2 هزار و 162 شهید دیار پیشتازان انقلاب اسلامی شهید حاج عبدالحسین برونسی منطقه تربت‌حیدریه اظهار کرد: برگزاری کنگره شهدا فعالیتی عمیق، هنرمندانه و ماندگار برای شهداست که کسی در برگزاری این کنگره‌ها منتظر پول نیست و همه تکلیف‌محور ورود پیدا کردند. 

وی تصریح کرد: انتظار این است که برای شهدا بهترین اثر خلق شود، در عین حال برای انتقال پیام شهدا از زبان هنر استفاده شود که انواع آن اعم از فیلم و سریال و کتاب و حتی نقاشی است،بنابراین باید این پیام شناخته شود و به همگان بشناسانیم. 

رئیس سازمان حفظ آثار‌ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج گفت: مهم‌ترین رسالت برگزاری کنگره‌ها جریان‌سازی حرکت شهدا با زبان هنر است که باید جریان فکری و عملی و میراث ارزشمند گذشته به جوان امروز منتقل شود. 

سردار آزادی ادامه داد: جریان‌سازی بدان معناست که ذهن نوجوان و جوان در مسیر شهدا و حماسه رزمندگان اسلام باشد و همه خانواده‌ها با این مسئله آمیخته شوند. 

وی خاطر نشان کرد: کتاب‌هایی که در کنگره شهدا به چاپ می رسد باید حاوی محتوای مخاطب پسند و دارای قصه باشند که مخاطبان با رغبت این کتاب را بخوانند. 

سردار آزادی با تاکید بر اینکه اکثر فعالیت‌های کنگره شهدا در قالب هنر تهیه و تدوین شود، افزود: باید کار فاخر و ماندگاری انجام شود، چون آنچه که می‌ماند، آثار فاخر بوده و این همان اقدام جریان‌ساز است. 

رئیس سازمان حفظ آثار‌ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج گفت: برگزاری کنگره شهدا یعنی یک کار هنرمندانه، جریان‌ساز، عمیق و فراگیر و استعدادهایی ممکن است در این خطه باشد که در سایر نقاط کشور نباشد، بنابراین با کشف استعدادها در این مسیر می‌توان یک کار ماندگار به یادگار گذاشت. 

جمع‌آوری تاریخ انقلاب اسلامی در تربت‌حیدریه مرهون برگزاری کنگره شهداست 

رئیس کنگره 2 هزار و 162 شهید دیار پیشتازان انقلاب اسلامی شهید حاج عبدالحسین برونسی منطقه تربت‌حیدریه در این نشست اظهار داشت: در کنگره ملی شهدای منطقه تربت‌حیدریه همه تکلیف‌محور ورود کردند و کمیته‌های ۱۱ گانه فعال و در حال حاضر پیشرفت‌های خوبی حاصل شده‌ است. 

علی‌اکبر کی‌پور افزود: ظرفیت‌های شهرستان شناسایی و اکنون با برنامه‌ریزی‌های انجام شده کنگره در ۲۲ شهریور برگزار خواهد شد. 

فرماندار تربت‌حیدریه بیان کرد: فعالیت‌های متعددی، اعم از جمع‌آوری‌ اسناد رزمندگان و ساخت کلیپ‌های متعدد، چاپ کتاب و همچنین سایر فعالیت‌های سمعی و بصری انجام شده، در عین حال تاریخ انقلاب اسلامی در این خطه در حال جمع‌آوری‌ است که این اقدام مرهون برگزاری کنگره ملی شهدا است. 

کی‌پور گفت: تندیس شهدای نهم دی تربت‌حیدریه در مسیری که شهدا به شهادت رسیدند در دست ساخت است تا نصب شوند، ضمن آن که در ورودی شهر تمثال شهدا نیز نصب شده‌ است. 

وی بیان داشت: واقعه تاریخی نهم دی تربت‌حیدریه ۱۰ روز قبل از برگزاری کنگره شهدا به‌صورت نمایش آیینی به روی صحنه خواهد رفت. 

کی‌پور اظهار کرد: در روز برگزاری کنگره نمایشگاهی دایر خواهد شد که با محوریت تبیین مباحث روز در نوع خود بی‌نظیر است.

تکمیل المان‌های شهدای تربت‌حیدریه نیازمند ۴۵ میلیارد ریال اعتبار است

مسئول دفتر نمایندگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تربت‌حیدریه اظهار داشت: در حال حاضر ساخت المان‌های شهدا به ۸۲ درصد رسیده که بخشی از آن‌ها توسط خیران هزینه شده که امیدواریم تا قبل از برگزاری کنگره به پایان برسد. 

مهذی باقرزاده گفت: برای تکمیل یادمان‌های شهدا ۴۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که مهم‌ترین آن‌ها در شهر رباط سنگ و محوطه دانشگاه دولتی تربت‌حیدریه است.

وی تصریح کرد: همچنین ۶۰ درصد اماکن و معابر شهر تربت‌حیدریه به‌ نام شهدا و دفاع مقدس نام‌گذاری شده و ساخت موزه دفاع مقدس در تربت‌حیدریه نیز در حال برنامه‌ریزی است. 

۴۷۰ اثر خاطره‌نگاری شهدا تدوبن شده‌ است

رئیس بنباد شهید و امور ایثارگران تربت‌حیدریه گفت: جمع‌آوری اسناد و مدارک شهدا انجام شده‌ است، البته برخی خانواده‌ها برای سکونت به تهران و مشهد و اصفهان عزیمت کردند که تعداد آن‌ها بیش از ۱۰۰ خانواده هستند که قرار شد اسناد و مدارک را به ما برساند. 

مجتبی پریشان افزود: طرح خاطره‌نگاری ۴۷۰ اثر از پدر و مادر شهدا، خواهر و برادر و همسر و هم‌رزمان شهدا تدوین شده که برخی از این آثار در صدا و سیمای استان نیز پخش می‌شود.

وی افزود: با گروه‌بندی انجام شده هر روز  با محوریت سپاه و بسیج و روسای ادارات از ۸ خانواده شهید بازدید داریم. 

دومین نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره ملی 2 هزار و 162 شهید دیار پیشتازان انقلاب اسلامی شهید حاج عبدالحسین برونسی منطقه تربت‌حیدریه در سال ۱۴۰۳ با حضور سردار عبدالرضا آزادی رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج و روسای کمیته‌های ۱۱ گانه کنگره شهدا در سالن اجتماعات فرمانداری آغاز به کار کرد.   

طبق آمار منتشر شده از سوی بنیاد شهید تربت‌حیدریه، از مجموع ۱۵ هزار رزمنده دوران دفاع مقدس در این خطه، ۲ هزار و ۱۶۲ شهید منطقه تربت‌حیدریه شامل شهرستان‌های تربت‌حیدریه، زاوه، مه‌ولات و رشتخوار است که از این تعداد یک‌هزار و ۷۰۸ شهید، یک‌هزار و ۶۹۵ نفر جانباز و ۱۴۲ نفر آزاده به شهرستان تربت‌حیدریه اختصاص دارند که از جانبازان این خطه ۶۹۰ نفر بالای ۲۵ درصد هستند. 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار