رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
پنج‌شنبه 1403/08/17 Thursday - 2024 07 November الخميس ، 5 جمادى الأول ، 1446
ساعت
1403-08-16 20:57 شماره خبر : 9386 https://sobhtoos.ir/short/4yQzY 0
شهردار مشهد مطرح کرد؛

شهردار مشهد بر ضرورت تدوین مبانی حقوقی توسط کارشناسان برای بستر فضای مجازی تأکید کرد.

محمدرضا قلندر شریف عصر امروز در مراسم اختتامیه اولین رویداد ملی حقوق فضای مجازی که در تالار همایش‌های دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، با تأکید بر ضرورت تدوین مبانی حقوقی توسط کارشناسان برای بستر فضای مجازی، اظهار کرد: امروز فضای مجازی بیش از فضای حقیقی، زندگی انسان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و این دستاورد به برکت رشد علم حاصل شده است.

وی ابراز کرد: ما همواره بر مدیریت هوشمند شهر متمرکز بوده‌ایم و برپایه همین تلاش‌ها، در ارزیابی سال ۱۴۰۱ مبتنی بر تعیین سطح هوشمندسازی مدیریت شهری، مشهدالرضا (ع) در ایران اسلامی رتبه نخست و در غرب آسیا رتبه سوم را پس از دبی و مسکو کسب کرده است.

شهردار مشهد کاهش فرآیند‌ها و حذف دست‌های سوداگر واسطه را دو دستاورد بزرگ هوشمندسازی دانست و افزود: اگر در حوزه هوشمندسازی و به‌خصوص هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری صورت گیرد، به اهداف بلندی خواهیم رسید که شاید در یک دهه گذشته به عنوان رؤیا تلقی می‌شدند.

وی با اشاره به ارائه 500 خدمت توسط شهرداری مشهد به مردم، افزود: امروز هوشمندسازی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است چرا که هر کیلومتر قطار شهری بیش از سه هزار میلیارد تومان هزینه دارد در حالی که اگر معادل همین اعتبار را در حوزه هوشمندسازی سرمایه‌گذاری کنیم، می‌توانیم پیشرفت‌های چشم‌گیری داشته باشیم.

قلندر شریف با اشاره به راه‌اندازی رصدخانه جامع مشهد در سال‌های اخیر، تصریح کرد: در حوزه زیرساخت‌ها، کار خیلی‌خوبی در مشهد انجام شده که از جمله اینها، پروژه مشترک وزارت ارتباطات، شهرداری و بخش خصوصی است. 

وی گفت: فردا در همایشی که در کارخانه نوآوری مشهد برگزار می‌شود، اینترنت مشهدالرضا (ع) از مرحله کابل‌های عادی به فیبر نوری ارتقا پیدا می‌کند و از مناطق ۹ و ۱۱ به‌عنوان مناطق اجرای آزمایشی طرح رونمایی خواهد شد. هدف‌گذاری ما این است که حداکثر سرعت از ۱۶ مگابایت بر ثانیه به یک گیگابایت بر ثانیه افزایش پیدا کند و این راهبرد در سایه این طرح قابل تحقق است.

شهردار مشهد ابراز کرد: اگر زیرساخت‌های حقوقی و مبنای علمی این حوزه طراحی شود، می‌توان به آینده بیشتر امیدوار بود و مدیریت شهری با زیرساخت‌های فناورانه خود همچون کارخانه نوآوری، حامی نوآوران و شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد بود.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار