رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
یکشنبه 1403/12/05 Sunday - 2025 23 February الأحد ، 24 شعبان ، 1446
ساعت
1403-12-04 14:00 شماره خبر : 10527 https://sobhtoos.ir/short/V5Xmp 0
رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه‌ شاندیز مطرح کرد:

رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: در راستای اجرای طرح ملی پایش بیماری «بروسلوز» در شهرستان، دو رأس گاو آلوده به بیماری تب مالت شناسایی و باید از چرخه تولید خارج شوند.

علیرضا قدرتی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی«صبح توس» اظهار کرد: طی ماه گذشته طرح «حلقه شیر» در گاوداری‌‌های سطح شهرستان با هدف پایش سلامت شیر خام تولیدی، انجام شد.

وی تصریح کرد: پس از اجرای این طرح و انجام آزمایشات لازم، تعداد دو رأس دام مبتلا به بیماری تب مالت شناسایی شد و پس از طی مراحل قانونی به کشتارگاه اعزام می‌شوند. 

رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بیان کرد: بیماری تب مالت به عنوان یکی از رایج‌ترین بیماری‌های مشترک بين انسان و حیوان از اهمیت به‌سزایی برخوردار است.

قدرتی در ادامه افزود: با توجه به اینکه این بیماری در دام‌های مبتلا فاقد علائم بالینی است تنها راه تشخیص بیماری، با انجام آزمایش مشخص می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: دامداران برای جبران خسارت و دریافت غرامت به دفاتر بیمه کشاورزی معرفی خواهند شد.

انتهای خبر/ 

اخبار مرتبط

آخرین اخبار