حالت تاریک
  • شنبه, 1404/08/03 شمسی | 2025/10/25 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری صبح توس هستید؟
تدوین سند جامع سواد رسانه‌ای در خراسان رضوی
دبیر نهضت سواد رسانه‌ای خراسان رضوی خبر داد:

تدوین سند جامع سواد رسانه‌ای در خراسان رضوی

دبیر نهضت سواد رسانه‌ای خراسان رضوی از آغاز تدوین سند جامع سواد رسانه‌ای با هدف هماهنگی بین نهادهای متولی این حوزه در استان خبر داد.

مرتضی آجیل‌چی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، با اشاره به برگزاری نشست کارگروه تولید محتوا و سواد رسانه‌ای، اظهار کرد: این کارگروه ذیل معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی فعالیت دارد و با دبیری عبدالله امینی‌فر، مسئول سازمان فضای مجازی بسیج خراسان رضوی و مسئولیت سردار غیاثی، تصمیم‌گیری‌های کلان استانی در حوزه سواد رسانه را دنبال می‌کند.

وی هدف از برگزاری این جلسه را تدوین «سند جامع سواد رسانه‌ای استان» عنوان کرد و گفت: این سند با هدف ایجاد هماهنگی میان نهادهای مسئول و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود در حوزه آموزش و ترویج سواد رسانه‌ای تهیه می‌شود تا بتوانیم شاهد ارتقای تاب‌آوری رسانه‌ای در سطح جامعه باشیم.

دبیر نهضت سواد رسانه‌ای خراسان رضوی افزود: در این کارگروه علاوه بر نهضت سواد رسانه‌ای انقلاب اسلامی خراسان رضوی (نسرا رضوی)، دستگاه‌ها و نهادهایی همچون پلیس فتا، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان فضای مجازی سراج، شهرداری مشهد (فرهنگسرای فناوری رسانه و فرهنگسرای شهر)، آموزش و پرورش، اداره‌کل ارشاد اسلامی و فعالان حوزوی فضای مجازی عضویت دارند.

وی با اشاره به حضور حجت‌الاسلام و المسلمین علی عسگری در نشست کارگروه تولید محتوا و سواد رسانه‌ای، خاطرنشان کرد: هدف از تشکیل این کارگروه، تدوین نظام‌نامه جامع برای هماهنگی بین دستگاهی در حوزه سواد رسانه است تا سطح دانش و مهارت رسانه‌ای در میان اقشار مختلف جامعه ارتقا یابد.

دبیر نهضت سواد رسانه‌ای خراسان رضوی، جامعه هدف این برنامه را تمامی اقشار جامعه دانست و گفت: مخاطبان ما شامل دانش‌آموزان، خردسالان، بزرگسالان، بانوان و خانواده‌ها هستند، اما تمرکز اصلی بر همکاری با آموزش و پرورش برای ارتقای سواد رسانه‌ای دانش‌آموزان است.

وی در پایان افزود: نهضت سواد رسانه‌ای خراسان رضوی تلاش دارد با کمک آموزش و پرورش و بهره‌گیری از ظرفیت کتاب «سواد رسانه و تفکر انتقادی» در پایه‌های دهم و یازدهم، سطح سواد رسانه‌ای دانش‌آموزان را افزایش دهد تا تاب‌آوری جامعه در برابر تهدیدات فضای مجازی بیش از پیش تقویت شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!