رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
جمعه 1403/11/19 Friday - 2025 07 February الجمعة ، 8 شعبان ، 1446
ساعت
1403-11-19 17:07 شماره خبر : 10351 https://sobhtoos.ir/short/NEqXP 0
امام جمعه تربت‌جام:

امام جمعه تربت‌جام گفت: دهه فجر انقلاب اسلامی ایران یادآور استقلال تاریخی ملت ایران و آغازی بر پایان حکومت چند هزار ساله دیکتاتوری شاهنشاهی و قیام مردم بزرگ ایران بود که منجر به پیروزی تاریخی انقلاب اسلامی شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صبح توس؛ حجت‌الاسلام حسین اسلامی در خطبه‌های عبادی و سیاسی این هفته تربت‌جام با سفارش به رعایت تقوای الهی به خود و نمازگزران با تبریک ایام الله دهه فجر با بیان اینکه دهه فجر استقلال تاریخی ملت انقلابی ایران است؛ اظهار داشت: دهه فجر انقلاب اسلامی ایران یادآور استقلال تاریخی ملت ایران و آغازی بر پایان حکومت چند هزار ساله دیکتاتوری شاهنشاهی و قیام مردم بزرگ ایران بود که منجر به پیروزی تاریخی انقلاب اسلامی شد.

وی با گرامی داشت یادو نام شهدای دوران انقلاب و شهیدان علیمردانی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: حضرت امام(ره) فرمودندفتح الفتوح انقلاب اسلامی تربیت جوانانی است که به نور توحید، بندگی و دل‌هایشان منور به حماسه‌های بزرگ مجاهدت در راه خدا را رقم زده است.

امام جمعه تربت‌جام با اشاره به این که معاندان بابی انصافی حرف‌های پوچ نسبت به مشکلات، فساد و بداخلاقی‌ها و این که معنویت و دیانت مردم نسبت به قبل از انقلاب در جامعه کاهش یافته است بیان داشت: مشکلات، فساد و انحرافات اخلاقی‌ها در جامعه وجود دارد اما نمی‌شود با دینداری مردم مقایسه کرد، در راس رژیم پهلوی فردی سرتا پا فاسد و غرق در فحشا و منکرات بودو ترویج فساد در جامعه می‌کرد.

حجت‌الاسلام اسلامی خاطر نشان کرد: وظیفه حاکمان است که با فساد و فحشا برخورد کنند و راه جهنم را مسدود و سخت کنند واجازه ندهند برخی افراد جهنمی فضای کشور را جهنمی کنند.

وی با اشاره به ایستادگی نظام اسلامی و ملت قهرمان ایران در مقابل فتنه‌های آمریکا ابراز داشت: اگرآمریکا ما را تهدید بکند، تهدیدات ما عملی است و اگر به منافع و قدرت ما تعرض بکند در عمق آمریکا به منافع  و امنیت آمریکا تعرض خواهیم کرد.

وی در پایان از مردم شیعه و اهل سنت تربت‌جام درخواست کرد: مردم غیور ایران ۴۶ سال است به صحنه آمدند و از میراث امام و شهیدان و موجودیت خودشان دفاع کردند و در ۲۲ بهمن امسال نیز هم همچون گذشته با شور و شکوه و حماسی حضور پیدا خواهند کرد و جواب یاوه گویی ترامپ وحشی‌ را در روز ۲۲ بهمن را خواهند داد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار