حالت تاریک
  • جمعه, 1404/08/16 شمسی | 2025/11/07 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری صبح توس هستید؟
سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری خواف:

تعهد اشتغال در خواف به ۱۳۱ درصد رسید

تعهد اشتغال در خواف به ۱۳۱ درصد رسید

تعهدات اشتغال در دو سال گذشته در خواف به میانگین ۱۳۱ درصد رسید که نشان از جدیت و همت مجموعه دستگاه‌های اجرایی در این شهرستان دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح‌توس»؛ سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه فرماندار خواف در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان گفت: رسته‌های دارای اولویت منطقه برای ارائه تسهیلات تبصره‌های اعلام شده از سوی استانداری به متقاضیان واجد شرایط با حضور اعضای کارگروه بررسی شد.

 مجتبی قادری ادامه داد: در این نشست ضمن استماع گزارش افراد حاضر، آخرین وضعیت ثبت اشتغال ایجادی دستگاه‌های اجرایی شهرستان مرزی خواف در سامانه رصد نیز مورد بحث و تبادل قرار گرفت.

سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری خواف بیان داشت: با حمایت فرماندار و تلاش اعضای کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان، تعهدات اشتغال در این شهرستان به ۱۳۱ درصد رسیده است.

انتهای خبر/

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!