رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
1404-01-26 11:06 شماره خبر : 11059 https://sobhtoos.ir/short/eGKJY
مدیر حوزه علمیه خواهران اهل‌سنت تایباد مطرح کرد:

مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت تایباد گفت: کشورهای اسلامی باید در زمینه توافقات سیاسی حول محور حقوق بشر و حقوق فلسطینیان به اجماع برسند و در مجامع بین‌المللی صدای واحدی داشته باشند.

فاضله فاضلی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی«صبح توس» اظهار کرد: سیاست‌های ایران در حمایت از فلسطین به‌عنوان یکی از محورهای اصلی سیاست خارجی این کشور، می‌تواند برخی کشورهای اسلامی را با خود همراه کند، اما موفقیت این امر به شرایط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی هر کشور بستگی دارد.

وی خاطرنشان کرد: ایران با تأکید بر همبستگی اسلامی و حقوق مردم فلسطین، سعی در جلب حمایت کشورهای اسلامی دارد. این رویکرد می‌تواند اتحاد بین کشورهای اسلامی را تقویت کند، به‌ویژه در میان کشورهایی که نگرانی‌های مشابهی درباره وضعیت فلسطین دارند.

موانع همسویی کشورهای اسلامی با ایران  

مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت تایباد بیان کرد: برخی کشورهای اسلامی به دلیل تفاوت‌های سیاسی و ائتلاف‌های استراتژیک، مانند روابط با آمریکا یا اسرائیل، ممکن است نتوانند کاملاً با سیاست‌های ایران همسو شوند. این مسئله می‌تواند مانع شکل‌گیری یک جبهه متحد در حمایت از فلسطین شود. 

وی به چالش‌هایی مانند اختلافات مذهبی (شیعه و سنی)، بحران‌های داخلی در کشورهای اسلامی و فشارهای بین‌المللی اشاره کرد و ادامه داد: اختلافات مذهبی می‌تواند بر توانایی ایران در جلب حمایت کشورهای اسلامی تأثیر بگذارد.

فاضلی عنوان کرد: اختلافات مذهبی می‌تواند وحدت اسلامی را تضعیف کند و مانع اجماع کشورهای اسلامی در حمایت از غزه شود. 

 وی اضافه کرد: در برخی موارد، کشورهای اسلامی می‌توانند بر موضوعات مشترک تمرکز کنند و با وجود اختلافات، در حمایت از حقوق فلسطینیان همکاری نمایند. این همکاری می‌تواند از طریق سازمان‌های بین‌المللی اسلامی یا کنفرانس‌های مشترک محقق شود.  

 ضرورت همکاری چندجانبه برای وحدت اسلامی  

مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت تایباد تأکید کرد: نزدیکی مواضع کشورهای اسلامی در مسئله غزه نیازمند همکاری‌های چندجانبه و استراتژیک است.

 وی ابراز کرد: کشورهای اسلامی باید در زمینه توافقات سیاسی حول محور حقوق بشر و حقوق فلسطینیان به اجماع برسند و در مجامع بین‌المللی صدای واحدی داشته باشند.

فاضلی افزود: تشکیل ائتلاف‌های هماهنگ و برگزاری کنفرانس‌های اسلامی با محوریت غزه می‌تواند به تبادل نظر و ارائه راهکارهای مشترک بینجامد.  

ناکامی سازمان‌های بین‌المللی و نیاز به همبستگی جهانی  

وی به ناکامی سازمان‌های بین‌المللی در حل بحران غزه اشاره کرد و تصریح کرد: عوامل این ناکامی‌ها شامل اختلاف منافع کشورها، نقش قدرت‌های بزرگ مانند آمریکا، بحران‌های داخلی کشورها و تأثیر رسانه‌ها بر افکار عمومی است.  

مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت تایباد در پایان گفت: نجات غزه نیازمند همبستگی جهانی، اراده سیاسی و همکاری مؤثر تمام طرف‌هاست. جامعه جهانی باید بر دولت‌ها و نهادهای مسئول فشار آورد تا به نقض حقوق بشر پایان دهند و به راه‌حل‌های پایدار برسند. این مسئولیت همگانی است تا برای تحقق صلح عادلانه تلاش کنیم.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
آخرین اخبار