حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/08/20 شمسی | 2025/11/11 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری صبح توس هستید؟
تأمین زمین برای ۸۴۴ واحد مسکن در کاخک
معاونی امور عمرانی فرمانداری گناباد خبر داد:

تأمین زمین برای ۸۴۴ واحد مسکن در کاخک

معاون امور عمرانی فرمانداری گناباد گفت: تأمین زمین برای احداث ۸۴۴ واحد نهضت ملی مسکن در شهر کاخک انجام شده و خدمات زیربنایی فازهای اول و دوم این سایت‌ها به‌طور کامل اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ غلامرضا علیخانی در جلسه شورای مسکن این شهرستان که شب گذشته در شهر کاخک برگزار شد، اظهار کرد: زمین موردنیاز برای احداث ۸۴۴ واحد مسکن ملی در قالب ۳ فاز در شهر کاخک، تأمین شده است.

وی با اشاره به پیشرفت سایت‌های نهضت ملی مسکن، افزود: از این تعداد، ۶۱ واحد در حوزه جوانی جمعیت و ۶۶۹ واحد در طرح نهضت ملی مسکن قرار دارد و خدمات زیربنایی فازهای اول و دوم آنان به‌طور کامل انجام شده است.

معاون امور عمرانی فرمانداری با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه برق‌رسانی به سایت‌های نهضت ملی مسکن در شهرستان گناباد، تصریح کرد: برق‌رسانی به سایت نوغاب با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد تومان به پایان رسیده و از ابتدای سال جاری نیز، عملیات برق‌رسانی به سایت ۲۱۰ هکتاری مسکن ملی با اعتبار ۲ میلیارد تومان، آغاز شده است.

وی درخصوص آماده‌سازی سایت‌های نهضت ملی مسکن در شهر کاخک، گفت: در سایت ۱۲ هکتاری، عملیات آماده‌سازی به‌طور کامل به پایان رسیده و علاوه بر تکمیل زیرساخت‌های آب، برق و گاز، احداث زمین چمن مصنوعی، اختصاص کد فضای سبز برای ایجاد پارک نیز پیگیری شده است.

علیخانی، بیان کرد: در سایت ۲۶ هکتاری کاخک نیز قرارداد آماده‌سازی با اداره کل راه و شهرسازی منعقد شده و تاکنون بیش از ۵۰ درصد پروانه‌های ساختمانی، صادر شده است.

وی در ادامه با اشاره به موضوع گازرسانی، تشریح کرد: تاکنون پنج سایت مسکونی نهضت ملی مسکن در شهرستان گناباد گازرسانی شده و اخیراً نیز سایت نوغاب به شبکه گاز متصل شده است.

معاون امور عمرانی فرمانداری گناباد، افزود: اجرای موفق نهضت ملی مسکن تنها به احداث دیوار و سقف محدود نمی‌شود، بلکه نقطه عطف حقیقی آن، در استقرار خانوارها در واحدهایی است که از تمامی خدمات و زیرساخت‌های ضروری بهره‌مند باشند. 

وی گفت: تأمین به‌موقع و کامل زیرساخت‌هایی نظیر آب، برق، گاز، راه‌های دسترسی و فضاهای عمومی و فرهنگی، همان عاملی است که این طرح‌های عظیم را از یک مجموعه ساختمانی به یک محله زنده و پویا تبدیل کرده و در تثبیت جمعیت، توسعه متوازن مناطق و در نهایت، تحقق اهداف بلندمدت نظام در حوزه مسکن تأثیرگذار است.

علیخانی در پایان، عنوان کرد: با توجه به ماهیت بین‌بخشی و گسترده این سایت‌ها، تأکید می‌کنم که همراهی و هماهنگی مستمر تمامی دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط از جمله ادارات برق، آب، گاز، راه و شهرسازی و شهرداری‌ها، یک ضرورت انکارناپذیر است که مدیران باید با اولویت‌بندی و زمان‌بندی دقیق، موضوع تأمین و تکمیل زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن را در دستور کار خود قرار دهند تا شاهد افتتاح و بهره‌برداری سایر واحدهای مسکونی و خدمات پایه آن‌ها در مناطق مختلف باشیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!