درباره نویسنده
معاون برنامهریزی سازمان صمت خراسان رضوی:
بانکها به داد تولید و تولیدکننده برسند

معاون برنامهریزی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در روزهایی که تولید و تولیدکننده دچار مشکلاتی هستند، بانکها باید توجه ویژهای به بخش تولید داشته و به داد آنان برسند.
علی امیدبخش در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در حوزه تولید اظهار داشت: قریب به ۲۰ سال است که مقام معظم رهبری توجه ویژهای به حوزه کار، کارآفرینی و تولید داشته و همهساله با تمرکز بر این موضوع، شعار سال را متناسب با تولید انتخاب میکنند.
وی با اشاره به اینکه عمده مشکلات واحدهای تولیدی، کمبود منابع مالی ثابت و درگردش است، عنوان کرد: تسهیلات بانکی و روشهای نوین تأمین منابع، دو راهکار مهم در حمایت از تولیدکنندگان است که باید موردتوجه جدی قرار گیرد.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با بیان اینکه بانکها نقش مؤثری در چرخه حمایت از تولید دارند، افزود: از آنجائیکه بانکها متولیان تأمین منابع مالی هستند، انتظار و توقع واحدهای تولیدی این است که با صنعت همراهی بیشتری داشته و با حمایتهای مالی، زمینه رونق اقتصادی را فراهم کنند.
وی گفت: این ادارهکل از روزهای ابتدایی سال در راستای تحقق شعار سال تلاش نموده و راهکارهایی را در ۶ محور تعریف کرده است تا بتوان با همکاری و مساعدت بخشهای گوناگون و توجه بر برنامه هفتم توسعه، گامی مؤثر در زمینه جذب سرمایهگذار و حمایت از تولید برداشت.
امیدبخش با اشاره به همراهی صنایع و فعالان اقتصادی استان در شرایط مختلف، تصریح کرد: تلاش جهادگونه کارآفرینان سبب شده تا در روزهای حساس کشور نیز، روند تولید بدون وقفه و با قوت ادامه یابد.
وی با بیان اینکه همراهی با صنایع و معادن در دستور کار است، خاطرنشان کرد: ۴ هزار و ۹۵ فقره جواز صنعتی تأسیس با سرمایهگذاری ۳۷۸ میلیارد تومان در حوزه صنعت استان خراسان رضوی، زمینه ایجاد اشتغال ۱۳۸ هزار نفر را فراهم کرده است.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، بیان کرد: با اشاره به رشد میزان صدور پروانه بهرهبرداری صنعتی، گفت: ۵ هزار و ۸۱۷ فقره پروانه بهرهبرداری صنعتی با میزان سرمایهگذاری ۱۲۰ میلیارد تومان در استان صادر شده و زمینه اشتغال ۲۲۱ هزار نفر را فراهم کرده است.
امیدبخش با اشاره ظرفیت بالای استان خراسان رضوی، مجموعه استعدادها و پتانسیلهای منطقه، تأکید کرد: باتوجه به پتانسیلهای منطقه، فرصت خوبی در زمینه سرمایهگذاری و رشد تولید ایجاد شده و همجواری استان با کشورهای افغانستان و ترکمنستان و وجود بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) نیز، بر این موضوع تأکید دارد.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در پایان، با اشاره به ظرفیتهای صنعتی و معدنی گناباد، گفت : ۱۸۸ پروانه بهرهبرداری و ۸۱ جواز تأسیس تاکنون در گناباد صادر شده و فرصتهای خوبی برای سرمایهگذاری ایجاد شده است؛ وظیفه همه خدمتگزاران دولتی و نهادهای مرتبط این است که با حمایت و همراهی از تولیدکنندگان، زمینه جذب بیشتر سرمایهگذار و تقویت کارآفرینان را مهیا کنند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- گفتاری از شهید قربانعلی علیپور
- آیه ۳۹ سوره حج
- پیمان نوجوانان نیشابوری با حضرت قاسم علیهالسلام
- فرقهسازی، راهبرد استکبار برای انحراف جامعه دینی است
- بانکها به داد تولید و تولیدکننده برسند
- صنعت نوغانداری خراسان رضوی و چالشهای پیشرو
- صراط مستقیم یعنی حسینی بمانیم
- پیروزی جبهه مقاومت حاصل تبعیت از ولیفقیه است
- سالروز ورود کاروان نمادین امام رضا به نیشابور
- استقامت و صداقت کلید عزت مسلمانان
- مشاهده بیشتر