رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
مسئول ایستگاه هواشناسی رشتخوار:

۷.۳ میلی‌متر بارندگی در رشتخوار ثبت شد

مسئول ایستگاه هواشناسی رشتخوار گفت: دیشب با شروع بارش‌ها در رشتخوار، ایستگاه هواشناسی این شهرستان میزان ۷.۳ میلی‌متر بارندگی را به ثبت رساند.

حسین دلارامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح‌ توس»؛ اظهار داشت: شب گذشته با شروع بارش‌ها در رشتخوار، ایستگاه هواشناسی این شهرستان میزان ۷.۳ میلی‌متر بارندگی را به ثبت رساند.

مسئول ایستگاه هواشناسی شهرستان رشتخوار افزود: این موضوع در حالی است که طی بارندگی‌های شب گذشته میزان ۷.۳ میلی‌متر بارندگی از ایستگاه هواشناسی بخش جنگل این شهرستان نیز گزارش شده است.

دلارامی در ادامه با اشاره به میزان و مقایسه بارش‌ها در این شهرستان نسبت به پارسال زراعی گفت: بارش باران در سال زراعی جاری ۲۳.۹ میلی‌متر بوده است که نسبت به مدت مشابه سال زراعی گذشته این عدد افزایش ۴.۳ میلی‌متر بارندگی‌ها در سطح شهرستان رشتخوار را نشان می‌دهد.

وی در ادامه تاکید کرد: در دوره سه ماهه، میانگین بارش ۱۹.۶ میلی‌متر بوده که این عدد نسبت به دوره آماری ۱۹.۱ میلی‌متر کاهش بارش را نشان می‌دهد.

مسئول ایستگاه هواشناسی شهرستان رشتخوار در ادامه ابراز امیدواری کرد با ورود سامانه جدید و ادامه‌دار بودن بارندگی‌ها در چند روز آینده همچنان شاهد افزایش بارندگی‌ها در سطح این شهرستان باشیم.

انتهای خبر/

1402-11-07 18:06 شماره خبر : 5817

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار