رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
1402-11-03 19:40 شماره خبر : 5790 https://sobhtoos.ir/short/VJWLN
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه:

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه مهم‌ترین چالش این مرکز را کمبود نیروی متخصص عنوان کرد و افزود: از مجموع ۱۰۳ نیروی در این مرکز علمی تنها ۲۳ نفر باقیمانده‌ است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری «صبح توس»؛ محمد حاتمی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که با محوریت معرفی دستاوردهای دانشگاه آزاد‌ اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: از آنجا که این دانشگاه سال ۷۲ تاسیس شده و در زمره دانشگاه‌ آزادهای نسل نخست است، لذا اکنون با موج شدید بازنشستگی پرسنل مواجه، به طوری که از مجموع ۱۰۳ نفر نیروی اولیه، تنها ۲۳ نفر باقی مانده و در صدد جذب نیروی جدید هستیم. 

 

وی تصریح کرد: مشکل دوم ما منابع درآمدی و این بدان معناست که چون فاقد بودجه مصوب دولتی هستیم، لذا مبنای کار و ارایه خدمات آموزشی در این دانشگاه، روی شهریه دانشجویانش متمرکز است. 

 

‌حاتمی اظهار کرد: با این حال به شکلی برنامه‌ریزی شده که نه تنها جزو دانشگاه‌های زیان ده نیستیم، بلکه ظرف ۲ سال اخیر رتبه این دانشگاه در بین سایر واحدهای دانشگاه آزاد سراسر کشور از ۹ به رتبه ۶ ارتقا یافت‌ و از نظر درجه‌بندی جزو دانشگاه‌های  بزرگ و از نظر سطح‌بندی، سطح یک محسوب می‌شویم. 

 

سعید میرزاده، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه نیز سرانه فضای آموزشی این دانشگاه را ۳. ۷۳ مترمربع، سرانه فضای پرورشی آن را ۰. ۳۴ مترمربع و سرانه فضای رفاهی‌اش را، ۲. ۹۶  مترمربع اعلام و اظهار کرد: زمین‌های در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی حدود ۱۸. ۵ هکتار و  زیربنای دانشگاه آزاد حدود ۳۲ هزار مترمربع است. 

 

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد تربت‌حیدریه نیز در ادامه گفت: اکنون ۱۹۰ هیات علمی‌کار آموزش و تدریس چهار هزار و ۶۰۰ نفر دانشجو که حدود ۶۰ درصدشان خانم هستند، در ۱۶ رشته کاردانی پیوسته، ۱۸ رشته کاردانی ناپیوسته، ۱۸ رشته کارشناسی پیوسته، ۲۱ رشته کارشناسی ناپیوسته، ۱۸ رشته کارشناسی‌ارشد و ۲۷ رشته دکتری مشغول تحصیل هستند. 

 

حسین خدابخشی‌زاده با بیان اینکه از این تعداد نزدیک هزار نفر در مرکز آموزش خواف وابسته به این دانشگاه در ۲ مقطع کاردانی و کارشناسی در رشته‌های مکانیک و حسابداری مشغول تحصیل هستند، افزود: به زودی سه رشته دکتری شامل صنایع غذایی گرایش شیمی، شیمی‌کاربردی و ریاضی به جمع رشته‌های دکتری این دانشگاه، اضافه خواهد شد. 

 

وی اظهار کرد: بخشی از رشته‌های این دانشگاه با توجه به بافت فرهنگی و اقتصادی وابسته به کشارزی و صنایع دستی این خطه ایجاد تا نیاز منطقه را تامین کنند. 

 

حسین رضایی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد تربت‌حیدریه نیز در این نشست گفت: از آنجا که در این فضای علمی نگاه ویژه‌ای به کرسی‌های نظریه‌پردازی و ترویجی داریم، به طور متوسط در هر سال ۲۳ کرسی ترویجی برگزار که از این تعداد به طور میانگین ۲۰ کرسی‌ توسط دانشجویان دوره دکترا در حوزه علوم انسانی و بقیه توسط اعضای هیات علمی اجرا می‌شود. 

 

انتهای پیام/

اخبار مرتبط:
نظرات:
آخرین اخبار