رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی:

مدافعان مذاکره با آمریکا یا غافل هستند یا مأمور

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: مدافعان مذاکرات یا وابسته هستند و پشت صحنه سرنخ آنها به آمریکا وصل است و مامور به تبلیغ این تفکر هستند یا غافلند و بیش از اندازه خوش بین و ساده انگار هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، کامران غضنفری در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه مذاکره بی‌قید و شرط با آمریکا عاقلانه و قابل قبول نیست، گفت: مذاکرات چند دهه گذشته با آمریکا نشان داد که هیچ کدام از این گفتگوها دستاوردی برای ملت ایران نداشته است، بلکه خسارات جبران‌ناپذیر بسیاری را هم به‌ویژه در جریان برجام متحمل شدیم.

وی با بیان اینکه در سیاست‌های کلی آمریکا تفاوتی بین دموکرات و جمهوری‌خواه وجود ندارد، تصریح کرد: صرف نظر از اینکه کدام دولت در آمریکا روی کار است موضع کاخ سفید نسبت به ملت ایران یکسان است، ممکن است گروهی سیاست سر بریدن با چاقو را دنبال کنند و گروه دیگر به دنبال سر بریدن با پنبه باشند.

کسانی که به مذاکره با آمریکا خوش‌بین هستند مطالعات تاریخ ندارند

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در داخل کشور متأسفانه دو دسته هستند که مدافع سر سخت مذاکره با آمریکا هستند، تصریح کرد: گروهی وابسته هستند و پشت صحنه سرنخ آن‌ها به آمریکا وصل است و مأمور به تبلیغ این تفکر هستند، اما گروهی غافل و بیش از اندازه خوش‌بین و ساده‌انگار هستند.

وی تصریح کرد: کسانی که به مذاکره با آمریکا خوش‌بین هستند مطالعات تاریخ ندارند و دید سیاسی آن‌ها ضعیف است زیرا سوابق بیش از 4 دهه مواجه آمریکا با ایران نشان می‌دهد که سیاست ایالات متحده در قبال ملت ایران همواره خصمانه بوده و تغییر ناپذیر است.

انتهای خبر/

1403-10-16 13:33 شماره خبر : 10052

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!