رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
استاد و پژوهشگر حوزه علمیه قم:

فرقه‌سازی، راهبرد استکبار برای انحراف جامعه دینی است

استاد و پژوهشگر مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم با هشدار نسبت به ترفندهای دشمن در عصر آخرالزمان گفت: استکبار جهانی با فرقه‌سازی و ایجاد تفرقه در امت اسلامی، در پی بی‌اعتبارسازی ولیّ خدا و انحراف جامعه دینی است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حجت‌الاسلام محمد شهبازیان ظهر امروز در نشست با مسئولان شهرستان کاشمر که در محل دفتر امام جمعه شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه بزرگ‌ترین حربه شیطان در عصر آخرالزمان، انشقاق، تفرقه و بی‌اعتماد کردن مردم به ولی خداست، اظهار داشت: هدف دشمن نه فقط ایجاد فاصله میان اقشار مردم؛ بلکه تخریب رابطه میان امت و رهبری دینی است؛ راهبردی که قرآن کریم، روایات اهل‌بیت علیهم‌السلام و تجربیات تاریخی، همگی نسبت به آن هشدار داده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه انسجام امت اسلامی از خطوط قرمز استراتژیک دین و رهبری است، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب نیز بر همین مبنا در سخنان اخیر خود بارها و بارها بر وحدت، همدلی و پرهیز از افترا، درگیری و مطالبات بی‌مورد از مسئولان تأکید کردند، اما متأسفانه بعضی از جریان‌های داخلی با تحلیل‌های سطحی یا سوء برداشت از بیانات رهبری، ناخواسته در زمین دشمن بازی می‌کنند.

 

از فرعون تا سامری؛ راهبرد تفرقه از صدر تا امروز

استاد و پژوهشگر مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم با تحلیل تطبیقی قرآن و تاریخ انبیا، تصریح کرد: ما باید بدانیم که چه اتفاقی برای بنی‌اسرائیل افتاد، قرآن بیش از ۴۱ مرتبه به نام بنی‌اسرائیل اشاره کرده تا این موضوع برای ما مسلمانان عبرت‌آموز باشد، نظام فرعونی با ابزار جهل، تفرقه و بی‌اعتباری ولیّ خدا، توانست امت را تجزیه کند.

وی با اشاره به اینکه یکی از روش‌های سامری، ساختن گوساله بود، اما اصل ماجرا فرقه‌سازی و فاصله انداختن بین مردم و ولیّ خدا یعنی حضرت هارون (ع) بود، اذعان کرد: وقتی موسی (ع) بازگشت و دید امت دچار انحراف شده، یقهٔ هارون را گرفت، هارون گفت: من صبر کردم چون می‌دانستم اگر دخالت کنم، مردم دچار جنگ داخلی می‌شوند و صدای حق خاموش می‌شود، این همان منطقی است که امیرالمؤمنین علیه‌السلام نیز در نهج‌البلاغه بیان کرده و امام حسن مجتبی علیه‌السلام نیز آن را دنبال نمود.

 

ائمه اطهار، مراقب ضربه به انسجام امت بودند

شهبازیان در ادامه با بیان اینکه اهل‌بیت علیهم‌السلام همواره با اینکه حق با ایشان بود، اما در برابر انشقاق امت، صبر پیشه کردند، عنوان کرد: امیرالمؤمنین علیه‌السلام خانه‌نشینی را به جان خرید تا خون به ناحق ریخته نشود، امام حسن مجتبی علیه‌السلام، صلح با معاویه را پذیرفت چون مردم آمادگی نداشتند و خیانت در سپاهش شکل گرفته بود، امام حسین علیه‌السلام، جان خود را فدای بیداری امت کرد، چون دیگر راهی برای حفظ اصل دین نمانده بود.

وی با تأکید بر اینکه انسجام، در نگاه اهل‌بیت از چنان اهمیتی برخوردار است که اگر اقدامی به آن ضربه می‌زد، کنار گذاشته می‌شد، تشریح کرد: امروز هم باید با همین نگاه، در بزنگاه‌های اجتماعی و سیاسی حرکت کنیم، رهبر معظم انقلاب نیز دقیقاً همین خط را دنبال می‌کنند و نسبت به فتنه‌های تفرقه‌افکن هشدار می‌دهند.

 

نمونه‌های امروزی، پروژه‌های تجزیه‌طلبی دشمن

استاد و پژوهشگر مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم با اشاره به جنگ رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و غرب، ابراز کرد: خود صهیونیست‌ها اعتراف کرده‌اند که راهبردشان تجزیه و اضطراب‌آفرینی در ملت‌هاست، دشمن می‌داند که با شکستن پیوند بین مردم و رهبرانشان، می‌تواند امت را از درون نابود کند، همان کاری که در جریان انقلاب اسلامی نیز بارها و بارها تجربه شده است.

وی با ذکر نمونه‌ای تاریخی از پروژه استعمار پیر انگلیس در ماجرای ملی شدن صنعت نفت تأکید کرد: در دوران دکتر مصدق، بریتانیا یک دعانویس را در منطقه کهگیلویه و بویراحمد مأمور کرد تا با ادعای ارتباط با امام زمان، عشایر را از صحنهٔ اجتماعی خارج کند، او با شعار نفت مانع ظهور است مردم را از حضور در دفاع از کشور بازداشت، نتیجه‌اش کودتا و سقوط نهضت ملی شد.

شهبازیان افزود: دشمن امروز هم با همین روش، جریان‌های انحرافی، صوفیانه، یارسان، عرفان حلقه و مانند آن را تقویت می‌کند تا ذهن مردم را از مسائل واقعی کشور منحرف کرده و زمینه انفعال اجتماعی و بی‌عملی را فراهم کند.

 

هشدار نسبت به برداشت نادرست از فرمایش رهبری

وی با اشاره به سخنرانی اخیر رهبر انقلاب در سالروز شهادت امام باقر علیه‌السلام، گفت: متأسفانه بعضی برداشت کردند که منظور رهبر انقلاب از تأخیر در تحقق ظهور یا حاکمیت دینی، ناکارآمدی فرماندهان و مسئولان فعلی است؛ در حالی که ایشان صریحاً فرمودند که این تأخیر نتیجهٔ بی‌طاقتی و عدم همراهی امت در دوره‌های پیشین بوده است.

استاد و پژوهشگر مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم ادامه داد: امام صادق علیه‌السلام فرموده بودند که قرار بود حکومت عدل الهی در دوره ما برقرار شود، اما تشکیلات شیعه لو رفت و مردم از امتحان سربلند بیرون نیامدند، همان‌گونه که اگر در کربلا، امام حسین علیه‌السلام تنها نمی‌ماند، شاید مسیر تاریخ به‌گونه‌ای دیگر رقم می‌خورد.

وی با بیان اینکه امروز فرماندهان ما از لحاظ درک شرایط، ایمان و آمادگی برای شهادت، در اوج هستند، تصریح کرد: نباید با تحلیل‌های سطحی و فشارهای رسانه‌ای، روحیه و اعتبار این عزیزان را خدشه‌دار کنیم، اگر یک مؤمن یک جمله می‌داند، باید بداند رهبران جامعه، ده‌ها جمله را می‌دانند و بر اساس آن تصمیم می‌گیرند.

انتهای خبر/

1404-04-11 14:40 شماره خبر : 12027

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!