درباره نویسنده
امام جمعه نیشابور:
شهید سلیمانی نماد مقاومت و صداقت است

امام جمعه نیشابور گفت: حاج قاسم نه تنها در جبهههای جنگ با دشمنان مبارزه کرده بود، بلکه بهعنوان یک نماد مقاومت و صداقت در تاریخ انقلاب اسلامی شناخته میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حجتالاسلام سیدقاسم یعقوبی در خطبههای نمازجمعه این هفته شهر نیشابور، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی، از برگزار نشدن مراسم آبرومند برای بزرگداشت این سردار رشید اسلام گلایه کرد و گفت: در نیشابور مراسمهایی در مساجد و تکایا و برخی ادارات برگزار شد اما نتوانستیم مراسم آبرومندی در شان و جایگاه این شهید والامقام در نیشابور برگزار کنیم که امیدوارم برای سالهای آتی این موضوع را جبران کنیم.
امام جمعه نیشابور ادامه داد: حاج قاسم نه تنها در جبهههای جنگ با دشمنان مبارزه کرد، بلکه بهعنوان یک نماد مقاومت و صداقت در تاریخ انقلاب اسلامی شناخته میشود.
وی با اشاره به قیام ۱۹ دی ماه ۱۳۵۶ این قیام را بهعنوان یکی از مهمترین نقاط عطف تاریخ انقلاب اسلامی ایران نام برد و به اهمیت آن در شکلگیری انقلاب اسلامی و مقاومت مردم در برابر رژیم شاهنشاهی پرداخت و گفت: این روز اولین راهپیمایی انقلابیون در قم در حمایت از امام خمینی (ره) صورت گرفت که این راهپیمایی بهدنبال سخنان امام خمینی در مخالفت با رژیم شاهنشاهی و سیاستهای استعماری آن بود.
حجتالاسلام یعقوبی بیان داشت: مردم قم به دعوت امام خمینی به خیابانها آمدند و تظاهرات کردند. این حرکت، سرآغاز موج اعتراضات گستردهتری در سراسر کشور بود. در پی این تظاهرات، بسیاری از مردم در میدانهای نبرد به خاک و خون کشیده شدند و تعدادی از آنها جان خود را از دست دادند. این شهادتها در راه پیروزی انقلاب، قلب مردم را بهطور خاص به امام خمینی نزدیکتر کرد.
خطیب جمعه نیشابور یادآور شد: خون شهیدان این قیام، در کنار دیگر تظاهرات و اعتراضات مردمی در ماههای بعدی، زمینهساز انقلاب اسلامی ایران شد. این قیام در واقع نقطهای بود که مردم ایران به طور قاطع نشان دادند که خواستار تغییر رژیم شاهنشاهی هستند و در این مسیر هیچ چیز نمیتواند آنها را متوقف کند.
وی گفت: قیام ۱۹ دیماه در قم، از این جهت مهم است که نخستین گام در تظاهرات سراسری علیه رژیم شاه بود. بعد از این قیام، شهرهای مختلف ایران، از جمله تبریز و دیگر نقاط کشور، شاهد اعتراضات و راهپیماییهای مشابهی بودند که بهتدریج به یک نهضت عمومی تبدیل شد. این نهضت تا سال ۱۳۵۷ ادامه یافت و در نهایت منجر به پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ شد.
خطیب جمعه نیشابور در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت تفکر حزباللهی، غیرت دینی و فرهنگی، و لزوم مقابله با دشمنان از طریق حفظ هویت دینی و فرهنگی اشاره کرد و بیان داشت: این موضوع بهویژه در مواجهه با طرحهای استعماری و فرهنگی اهمیت دارد، چرا که دشمن میخواهد جوانان بیهویت و بیدینی تربیت کند تا بتواند بر آن جامعه سلطه یابد لذا تنها با حفظ ایمان، حجاب، و غیرت دینی میتوان در برابر این توطئهها ایستاد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- معیار حسینیه واقعی در گفتار امام موسی صدر
- آیه ۶۷ سوره مبارکه زخرف
- محرم، بیانیهای زنده
- ایستادگی ایران بهعنوان نماد مقاومت برابر یزیدیان زمان
- انسجام ملی، مهمترین دارایی مقابل تهدیدات است
- ایران، محور مقاومت با پرچم عاشورا
- شکست استکبار در برابر اراده آهنین ملت ایران
- عسل طرقبهشاندیز در کام عربزبانان و مردم اروپا
- سلام بر شهادت در سیره شهید بیضایی
- آیه ۹ سوره مبارکه رعد
- مشاهده بیشتر