رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
امام جمعه تربت‌حیدریه:

شادی حقیقی در رفع مشکلات اقتصادی است

امام جمعه تربت‌حیدریه با تأکید بر مخالفت شخصی خود با برگزاری کنسرت‌های موسیقی، راهکار اصلی ایجاد نشاط در جامعه را رفع مشکلات اقتصادی و کاهش گرانی‌ها دانست.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حجت الاسلام سید محمد معلمی در آئین خطبه‌های نمازی عباد سیاسی جمعه تربت حیدریه با تأکید بر مخالفت شخصی خود با برگزاری کنسرت‌های موسیقی در این منطقه، اظهار کرد: هرچند شورای فرهنگ عمومی برگزاری این رویداد را تأیید کرده، اما بنده آن را مناسب نمی‌دانم. 

وی با اشاره به اعیاد قربان و غدیر، بیان کرد: برخی قصد دارند به نام ایجاد شادی، کنسرت‌هایی برگزار کنند، اما، این اقدامات در میان مردم واقعی شادی ایجاد نمی‌کند.

امام جمعه تربت‌حیدریه خطاب به مسئولان، راهکار اصلی ایجاد نشاط در جامعه را رفع مشکلات اقتصادی و کاهش گرانی‌ها دانست و افزود: بسیاری از مردم توانایی خرید بلیت‌های گران‌قیمت این برنامه‌ها را ندارند. 

وی تأکید کرد: این نوع رویدادها عمدتاً موجب شادی اقلیت مرفه خواهد شد و تأثیر چندانی بر وضعیت اکثریت جامعه ندارد.

معلمی همچنین به تجربه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در روز عید قربان، مسجد جامع شهر اقدام به اطعام نیازمندان کرد و سه هزار نفر بر سفره افطار نشستند و امسال نیز با فراهم کردن شرایط قربانی و توزیع غذا میان نیازمندان، امکان پذیرایی از حداقل ۱۰ هزار نفر فراهم می‌شود تا شادی واقعی در جامعه ایجاد شود.

انتهای خبر/

1404-03-09 13:55 شماره خبر : 11609

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار