حالت تاریک
  • جمعه, 1404/08/02 شمسی | 2025/10/24 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری صبح توس هستید؟
کشف ۹۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در تربت‌حیدریه
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه خبر داد:

کشف ۹۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در تربت‌حیدریه

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: در نیمه نخست امسال انواع کالاهای غیربهداشتی شامل اقلام آرایشی و بهداشتی و کالاهای قاچاق به ارزش ۹۰ میلیارد ریال کشف و ضبط شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به نقل از ایرنا؛ سجاد رحیمی‌ بیستونی ظهر امروز در حاشیه برپایی نمایشگاه کالاهای آسیب‌رسان به سلامت افزود: این کالاها شامل ۵۰۰ قلم کالای آرایشی و بهداشتی، ۶۰ هزار قلم قرص غیرمجاز و قاچاق و مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ گذشته به حجم ۳۱۵ کیلوگرم بوده‌ است.

وی با اشاره به برپایی نمایشگاه کالاهای آسیب رسان به سلامت بیان کرد: این نمایشگاه با هدف معرفی کالاهای مرتبط با سلامت که در طول ۲ سال اخیر جز کشفیات کالاهای قاچاق بوده، دایر شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه ادامه داد: همچنین به دنبال آن هستیم تا حساسیت و دقت نظر شهروندان را نسبت به این کالاها تحریک کرده و آن ها را از خطرهای احتمالی استفاده از این اقلام آگاه سازیم.

رحیمی گفت: نمایشگاه در قالب ۶ غرفه و با همکاری معاونت‌های درمان، غذا و دارو، فرهنگی و دانشجویی و نیز معاونت بهداشتی برپا شده‌ است.

دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۳۸۰ هزار نفر جمعیت سه شهرستان تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات واقع در جنوب استان خراسان رضوی خدمات می‌دهد که از این تعداد بیش از ۱۸۷ هزار نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!