حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/07/28 شمسی | 2025/10/20 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری صبح توس هستید؟
فرمانده انتظامی سرخس خبر داد:

کشف یک‌دستگاه خودروی کوییک سرقتی در سرخس

کشف یک‌دستگاه خودروی کوییک سرقتی در سرخس

فرمانده انتظامی سرخس از کشف یک دستگاه خودروی کوییک سرقتی به عنف و دستگیری ۳ سارق در این شهرستان خبر داد.

سید عباس حسینی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اظهار کرد: در پی پایش دوربین‌های جاده‌ای مشخص شد خودروی کوییک سرقتی در جاده مشهد به سرخس حدفاصل مزداوند به سرخس در حال حرکت است.

فرمانده انتظامی سرخس افزود: در این خصوص پس از هماهنگی قضائی طرح مهار با نظارت جانشین فرماندهی انتظامی در ورودی شهر سرخس بلوار وحدت توسط ماموران کلانتری به مرحله اجرا گذاشته شد که با اقدامات پلیسی خودروی سرقتی پس از مشاهده توسط ماموران توقیف و راننده و دو نفر سرنشین آن دستگیر شدند و پس از استعلام مشخص شد، خودرو کوییک در تاریخ 5 بهمن 1402 از حوزه انتظامی پاسگاه آبروان (فرماندهی انتظامی مشهد) سابقه سرقت به عنف دارد.

وی تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده و ارسال به دادسرا با قرار مناسب روانه زندان شدند.

حسینی بیان کرد: از اقدام به موقع در اجرای طرح مهار توقیف خودروی سرقتی توسط ماموران تشکر می‌کنم و به مردم که قصد تردد در جاده‌های سطح استان را دارند، متذکر می‌شوم به افرادی که در طول مسیر خود را به عنوان مسافر معرفی و در کنار جاده ایستاده‌اند اعتماد نکرده و سوار خودرو نکنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!